Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος μιλησε για 1+1; Η μια προσφορα ΕΙΝΑΙ εκπτωση 50% σε όλα τα σουπλιν και είναι για ολη την εβδομαδα που τρεχει.

Μάλλον είχα μείνει μ'αυτή την εντύπωση.

Όπως και να'χει πόντους δεν περιλάμβαναν τα σχετικά μαλακτικά με τροπικό άρωμα (τσεκαρισμένο στο ταμείο).

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

HAPPY HOUR* στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express!

Ελάτε σήμερα Πέμπτη 02.10, από τις 14:00 έως και το κλείσιμο των καταστημάτων και επωφεληθείτε της έκπτωσης:

-25% στα καλλυντικά
-25% στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, προσώπου και σώματος
-25% στα απορρυπαντικά και μαλακτικά ρούχων

*Εξαιρούνται τα καταστήματα σε Σαντορίνη, Σκιάθο, Σκόπελο, Σύρο, Σκάλα Λακωνίας, Καστέλι Χανίων *Ισχύει για τους κατόχους της κάρτας Club *Ισχύει στα εταιρικά καταστήματα της Μαρινόπουλος Α.Ε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασιλόπουλος Παρασκευή και Σάββατο[/size]
όλες οι τροφές και τα αξεσουάρ για κατοικίδια -30%
όλα τα κατεψυγμένα -30%

Προσθηκη από μεταφορα.

8800401326110.jpg
8800401784862.jpg

Επεξ/σία από matrixxx
προσθηκη απο μεταφορα
Δημοσ.

Βασιλόπουλος Παρασκευή και Σάββατο

όλα τα κατεψυγμάνα -30%

εξαιρούνται τα παγωτά νομίζω

• Like 1
Δημοσ.

Βασιλόπουλος Παρασκευή και Σάββατο

όλα τα κατεψυγμένα -30% φιξντ

γ@μο την ιερόδουλο μου μέσα ,αν το χα δει πιο πριν θα γλύτωνα αρκετά λεφτά για το φαι του γάτου

Δημοσ.

γ@μο την ιερόδουλο μου μέσα ,αν το χα δει πιο πριν θα γλύτωνα αρκετά λεφτά για το φαι του γάτου

Ακόμα δεν έχεις μάθει οτι αγοράζουμε σε προσφορές  :-)  μπορείς να πάρεις ακόμα για να μειώσεις την χασούρα ή να ξαναπάρεις στην επόμενη προσφορά εγώ το έχω κάνει σύστημα παίρνω απο προσφορές και ας μην χρειάζομαι άμεσα όταν έχει πχ στα καλλυντικά όλο και κάτι παίρνω να υπάρχει ώστε όταν τελειώσει αυτό που έχω να είμαι εντάξει.

• Like 5
Δημοσ.

Ακόμα δεν έχεις μάθει οτι αγοράζουμε σε προσφορές  :-)  μπορείς να πάρεις ακόμα για να μειώσεις την χασούρα ή να ξαναπάρεις στην επόμενη προσφορά εγώ το έχω κάνει σύστημα παίρνω απο προσφορές και ας μην χρειάζομαι άμεσα όταν έχει πχ στα καλλυντικά όλο και κάτι παίρνω να υπάρχει ώστε όταν τελειώσει αυτό που έχω να είμαι εντάξει.

ο δικιά μου λογική είναι η εξής: αυτή την στιγμή δεν αγοράζω απορυπαντικο πλυντυρίου ρούχων-πιάτων, σαμπουαν, αφρόλουτρα εδω και 1,5 χρόνο περίπου.

Που σημαίνει ότι δεν τα έχω στη λίστα τουsuper market για να τα αγοράσω.

Το ίδιο έχω κάνει τώρα και με τα μακαρόνια-κριθαρακια κτλ. φρυγανιές,ρύζια, φακες,φασόλια.

Αποτέλεσμα έχει, κάθε μήνα να με απασχολούν μόνο οι "φρέσκιες'' προσφορές (φέτα, τυριά,ζαμπον, κτλ.) και έτσι φένεται καλύτερα στην τσέπη μου.

είναι η λογική που λέει, αφου θα το παρω που θα το πάρω (το μαλακτικό παράδειγμα) γιατί να μην πάρω τώρα 10-12 μπουκάλια που βγαίνουν 0,05€ το ένα και να τα πάρω όταν θα το χρειαστώ με 3,00€ το ένα?

Makro 4 Οκτωβρίου -- LAPTOP 245€

2.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι για τα κουπόνια από τις Επιθυμίες. Είδα στο newsletter που μού ήρθε πως τώρα μπορούμε να τα εκτυπώνουμε και σε καταστήματα Vodafone! Καινούριο είναι αυτό ή δεν είχα πάρει χαμπάρι τόσο καιρό; Τα έβλεπα κάθε φορά εδώ, είχα κι εγώ λογαριασμό αλλά χωρίς εκτυπωτή σπίτι και με ασπρόμαυρο στη δουλειά δυστυχώς δεν μπορούσα να το εκμεταλλευτώ (αν και πολλές φορές έδειχνε πως γίνεται η απόσβεση του εκτύπωτη μόνο και μόνο από τα κουπόνια!) και δεν το παρακολουθούσα αναλυτικά. Αν είναι καιρό και γνωρίζει κάποιος, απλά πας σε κατάστημα Vodafone, ζητάς να σου εκτυπώσουν κουπόνια, μπαίνεις με το λογαριασμό σου κι έγινε η δουλειά σου;;

Δημοσ.

Στα προϊόντα 1+1 πχ στο νέο φυλλάδιο του βασιλόπουλου περνάνε τα κουπόνια από επιθυμίες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...