gkarabid Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Παιδες την καρτουλα ΑΒ την βγαζεις στο μαγαζι επι τοπου?και η ποντοι πως τους εξαργυρώνεις? Επι της ευκαιριας οπως ποσταρε σε προηγουμενο ποστ ενας φιλος σημερα στο Μαρινοπουλο εχει σκληρο τυρι ολυμπος (θεσσαλια) στα 5,00 ευρω. Το τυρι παιδια ειναι σουπερ για μακαρονια - σαγανακι και γιατι οχι σε κρυα πιατα. Σαν γραφει ενας τυρογαλας (Λαρισα)
smpt Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 πας στην υποδοχή και βγάζεις κάρτα άμεσα. μόλις συμπληρώσεις τους πόντους που αναλογούν σε 6 ευρώ στο ταμείο σου δινουν μια δωροεπιταγή
SKRUTZ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά κάποιες καλές προσφορές που βρήκα για μένα και αγόρασα και θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας. ΑΒ Fairy για πιάτα 400ml 1,88 και με κουπόνι επιθυμίες -0,70 βγαίνει 1,18€ δίνει όμωςκαι 25 πόντους δηλαδή -0,75€ που σημαίνει στην ουσία 0,43€ τελική τιμή το μπουκάλι. Γαλαξίας Oral-B οδοντόκρεμα 3D White από 3,49 την έχει 2,44 και με κουπόνι επιθυμίες -1,50 βγαίνει 0.94€ Oral-B ηλεκτρ.οδοντόβουρτσα από 20,52 στα 14,36 και με κουπόνι -8,00 πάει τελική στα 6,36€ (καλή τιμή για κάποιον που δεν είχε πάρει παλαιότερα που τις έδιναν *τσάμπα*) Ultrex σαμπουάν από 4,77 στα 3,34 και κουπόνι 1,50 livesmart πάει στα 1,84€ Market-in Ariel σκόνη 22 μεζ. από 8,99 στα 5,39 και με κουπόνι επιθυμίες -2,50 βγαίνει 2,89€ Carrefour Lenor σκόνη ή υγρό 22 μεζ. 1+1 δώρο 7,98 και με κουπόνι επιθυμίες -2,00 βγαίνει 5,98€ τα 2 τεμάχια (2,99€ το ένα) 7
SV1EOD Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Να ευχαριστησω και εγω με τη σειρα μου τον φαντα που μας εδωσε την αρχικη πληροφορια για τα μεγαλα, και τον SV1EOD για την πραπαπανω δημοσιευση του που "ανακαλυψε" την ακομα καλυτερη προσφορα των 750ml και με "εψησε" να παω να παρω τελικα. Να'σαι καλά Γιάννη για τα καλά σου λόγια. Ένας από τους λόγους συμμετοχής σε τέτοιου είδους κοινότητες είναι και για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Σήμερα ένας θα ανακαλύψει κάτι, αύριο κάποιος άλλος. 6
SKRUTZ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Παιδες την καρτουλα ΑΒ την βγαζεις στο μαγαζι επι τοπου?και η ποντοι πως τους εξαργυρώνεις? Επι της ευκαιριας οπως ποσταρε σε προηγουμενο ποστ ενας φιλος σημερα στο Μαρινοπουλο εχει σκληρο τυρι ολυμπος (θεσσαλια) στα 5,00 ευρω. Το τυρι παιδια ειναι σουπερ για μακαρονια - σαγανακι και γιατι οχι σε κρυα πιατα. Σαν γραφει ενας τυρογαλας (Λαρισα) Το σκληρό τυρί Όλυμπος που είναι σήμερα σε προσφορά με 5€ έχει μέση τιμή από ότι είδα 7,80 - 8,50€ το κιλό. 3€ κλατω δεν είναι και άσχημα.Βασικά κάνουν την ίδια έκπτωση που κάνουν και στην φέτα από ότι καταλαβαίνω. 1
krokos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά κάποιες καλές προσφορές που βρήκα για μένα και αγόρασα και θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας. ΑΒ Fairy για πιάτα 400ml 1,88 και με κουπόνι επιθυμίες -0,70 βγαίνει 1,18€ δίνει όμωςκαι 25 πόντους δηλαδή -0,75€ που σημαίνει στην ουσία 0,43€ τελική τιμή το μπουκάλι. Γαλαξίας Oral-B οδοντόκρεμα 3D White από 3,49 την έχει 2,44 και με κουπόνι επιθυμίες -1,50 βγαίνει 0.94€ Oral-B ηλεκτρ.οδοντόβουρτσα από 20,52 στα 14,36 και με κουπόνι -8,00 πάει τελική στα 6,36€ (καλή τιμή για κάποιον που δεν είχε πάρει παλαιότερα που τις έδιναν *τσάμπα*) Ultrex σαμπουάν από 4,77 στα 3,34 και κουπόνι 1,50 livesmart πάει στα 1,84€ Market-in Ariel σκόνη 22 μεζ. από 8,99 στα 5,39 και με κουπόνι επιθυμίες -2,50 βγαίνει 2,89€ Carrefour Lenor σκόνη ή υγρό 22 μεζ. 1+1 δώρο 7,98 και με κουπόνι επιθυμίες -2,00 βγαίνει 5,98€ τα 2 τεμάχια (2,99€ το ένα) ρε skrutz, τι καθεσαι και μας βαζεις τα "δελτια τυπου" των μαρκετς...(φωτο, βιντεο κλπ) βγαλε ενα δικο σου που να λες τι συμφερει να τελειωνουμε (όπως το παραπανω) περιμενω το αυριανο (βαλε και τις επαναληψεις..ξεχναμε...) 9
archimidis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 μια προσφορά και από μένα. στα lidl είδα όλα τα φρέσκα μανιτάρια (είχε 3 διαφορετικά είδη σε συσκευασίες 1/2 κιλού) 50%. έβγαιναν τα 2 είδη στο 1€ και το άλλο 1,11€. Νομίζω ότι αξίζει για φρέσκα. εγώ πήρα μία από το καθένα. Ισχύει μέχρι Σάββατο οπότε θα ξαναπάρω.
SKRUTZ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 ρε skrutz, τι καθεσαι και μας βαζεις τα "δελτια τυπου" των μαρκετς...(φωτο, βιντεο κλπ) βγαλε ενα δικο σου που να λες τι συμφερει να τελειωνουμε (όπως το παραπανω) περιμενω το αυριανο (βαλε και τις επαναληψεις..ξεχναμε...) xaxaxa Λες να βγάζω καλύτερα βιντεάκι?με τα κουπόνια στο χέρι και παραδείγματα? Μετά θα κάνω και tutorial - How To για το πως συμπεριφερόμαστε μέσα στο κατάστημα με τις τιμές στα ταμπελάκια κια στις ταμείες αν δεν δέχονται τα κουπόνια. Κακά τα ψέματα παιδιά, για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε όλοι, σε αυτούς τους δύσκολους - χαλεπούς καιρούς που ζούμε, πρέπει να βοηθάμε όπως μπορεί ο καθένας μας. Πιστεύω πως αυτά που γράφουμε εδώ βοηθάνε κάποιους να γλιτώνουν κάποια ελάχιστα χρήματα από τις καθημερινές τους ανάγκες. Τώρα δείτε παράδειγμα με τα μαλακτικά. 0,05€ Αν σκεφτείς πως θες ενα μπουκάλι 750ml το μήνα σου λέω, άρα 12 το χρόνο. Αντι να δώσεις 36€ δίνεις μόνο 0.60€ και καθάρισες για έναν χρόνο.Έτσι έχεις τα 36 που θα έδινες για να πληρώσεις τον λογαριαμό του νερού για παράδειγμα. Εμένα αυτό είναι το σκεπτικό μου παιδιά και για αυτό ασχολούμε με τις προσφορές, για να μπορώ να κάνω την ζωή μου λίγο ποιο εύκολη μπας και βγουν τα κουκιά.(που δεν βγαίνουν ποτέ βέβαια) ειδικά όταν οι ανάγκες είναι πάγιες και κάθε μήνα (πάνες, γάλατα, απορυπαντικά, σαπούνια κτλ.) Μπορείς να εξοικονομείς αρκετά από τις σωστές προσφορές. Γιατί υπάρχουν και οι ''προσφορές'' που τελικά είναι ποιο ακριβά τα πράγματα από ότι ήταν πριν την υποτιθέμενη προσφορά. και για αυτό είμαστε όλοι μας εδώ.όπως πολύ σωστά είπε και ο συμφορουμίτης SV1EOD σήμερα βρίσκω μια προσφορά εγώ, αύριο εσύ. 13
runner69 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Γαλαξίας Oral-B οδοντόκρεμα 3D White από 3,49 την έχει 2,44 και με κουπόνι επιθυμίες -1,50 βγαίνει 0.94€ Τωρα ήρθα απο Βασιλοπουλο και ειδα οτι τις ειχε 3,49 αλλα 1+1 δωρο (μεχρι 4/10) και αρα με το κουπονι απο επιθυμιες βγαινουν 2€ και οι δυο μαζι. Αρα καλυτερα απο εκει. Επισης και ο Σκλαβενιτης εβγαλε τα αποσμητικα dove με -2€ δηλαδη 1,88€ το τεμαχιο.
efkola Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Nα ευχαριστήσω κι εγώ τα παιδιά που αναφέρθηκαν στην προσφορά του soupline! Οι πόντοι ισχύουν μέχρι σήμερα οπότε βιαστείτε Εφοδιάστηκα με 10 λιτρα περίπου! Προσοχή:οι επιπλέον πόντοι ισχύουν μόνο για τα ροζ κ πορτοκαλί μπουκάλια που γράφουν " paradise sensations"! <br><br><br><br> <br><br><br><br><br> [ATTACH]684718[/ATTACH] 1
SKRUTZ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Απορία.Φαντάζομαι μπορείς να ψωνίσεις στον ΑΒ κάποια άλλη στιγμή και στην ίδια απόδειξη να δώσεις 4 επιταγές των 6€? Επομένως με 10 μπουκάλια των 750ml πλήρωσες 15,50€ και πήρες 2 επιταγές (12€) και σου βγήκε 0,35€ το κάθε ένα και 100 πόντοι στην κάρτα για την επόμενη φορά.Μια χαρά. αλλά για να φανεί 0,05€ πρέπει να πάρουμε 4 μπουκάλια ή 8 ή 12 κτλ. ανα 4 μπουκάλια βγαίνει 0,05€
nikosdet Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου τα παιδιά! Μεγάλη γκάφα από το μαγαζί να κάνει 2 ενεργές παράλληλες προωθητικές ενέργειες για το ίδιο προϊόν (την ώρα βάζουν παντού ψιλά γράμματα πως σε παράλληλες προωθητικές ενέργειες ισχύει μόνο η μεγαλύτερη!), αλλά σε καλό μας βγήκε! Έτυχε να περάσω από 2 ΑΒ, στο 1ο δεν υπήρχε ούτε δείγμα (μετρό Αγ.Δημήτριο, μόνο το ταμπελάκι), αλλά στο 2ο (Βουλιαγμένης) είχε γεμάτα ράφια (εδώ αντίθετα έλειπε απλά το ταμπελάκι για τους πόντους :Ρ). περίεργο μου φένεται γιατί πήγα επίτηδες σε 3 (Βριλήσια Λ.Πεντέλης, Χαλάνδρι Λ.Πεντέλης και Βριλήσια πίσω από το Μετρό Δ.Πλακεντίας) και είχαν όλα μόνο το ανδρικό αποσμιτικό 1+1 και την φέτα ήπειρος 5,39€ το κιλό. είπες για Μασούτη. στη Β.Ελλάδα είσαι? μήπως έχει εκει κάποια franchise καταστήματα και δεν τηρούν κάποια πράγματα? Πήγες σε κάποιο άλλο? Δυστυχώς και στα 2 καταστήματα που πήγα εγώ, στα αντρικά Dove αποσμητικά δεν είχε συσκευασίες 1+1. Ίσως να έτυχε ή απλά ορισμένοι υπεύθυνοι καταστημάτων φέρονται πιο πονηρά από τους άλλους, εφόσον από τα κεντρικά (μάλλον από αβλεψία) σε αφήνουν να συνδυάσεις τις προσφορές του προμηθευτή και του Σ/Μ. 1
krokos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Απορία.Φαντάζομαι μπορείς να ψωνίσεις στον ΑΒ κάποια άλλη στιγμή και στην ίδια απόδειξη να δώσεις 4 επιταγές των 6€? Αν διαβασες την περιπτωση μου, εγω την ιδια στιγμη που μου εδωσε 2 δωροεπιταγες (δεν ειχε και κοσμο) της ειπα κρατα τις σακουλες, μπηκα ξαναπηρα καμια 10αρια souplin και βγαινοντας μου χτυπησε και αυτες τις 2 δωροεπιταγες...και μου εδωσε και αλλες 4 στο τελος για την αλλη φορα.. edit: για τα μεγαλα souplin ακομα δεν ξερω παντως, που γραφει οτι επιστρεφονται 150 ποντοι....(link please) 1
dobro Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 πηγα σημερα και πηρα τα μεγαλα και δεν ειχε ποντους!μονο τους 100 στα 2 μικρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις