SKRUTZ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Βασιλόπουλος 29 και 30 Σεπτεμβρίου Βασιλόπουλος 29 εως 4 Οκτωβρίου
stonecityboys Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 "METAL HAMMER & PUBLIC: Μεγάλες Εκπτώσεις τον Οκτώβριο! " Για τον Οκτώβριο, τα καταστήματα Public σε συνεργασία με το METAL HAMMER, δημιούργησαν μία τρομερή εκπτωτική προσφορά:Στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού (θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου) θα υπάρχουν εκπτωτικά κουπόνια για τους αναγνώστες του MΕΤΑL HAMMER, τα οποία θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, ώστε να έχετε 50% έκπτωση στη τιμή όλων των metal Τ-Shirts, 50% έκπτωση στη τιμή των όλων των metal CDs / DVDs, αλλά και προσφορά 3 για 2 Comics και 3 για 2 Used Games.Πιο αναλυτικά τα εκπτωτικά κουπόνια που θα βρίσκονται μέσα στο τεύχος Οκτωβρίου θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στις εξής ημερομηνίες: Δευτέρα 6 Οκτωβρίου:50% έκπτωση για ΟΛΑ τα T-SHIRTS που βρίσκονται στο metal section. Δευτέρα 13 Οκτωβρίου:50% έκπτωση για ΟΛΑ τα CDs και μουσικά DVDs που βρίσκονται στο metal section. Δευτέρα 20 Οκτωβρίου:3 Comics στη τιμή των 2. Δευτέρα 27 Οκτωβρίου:3 Used Games στη τιμή των 2. Οι παραπάνω εκπτωτικές προσφορές ισχύουν για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες και για ΟΛΑ τα καταστήματα Public στην Ελλάδα, αρκεί να έχετε μαζί σας τα αντίστοιχα κουπόνια που θα υπάρχουν στο τεύχος Οκτωβρίου του METAL HAMMER. Τέτοιες ευκαιρίες για εκπτώσεις σε καλούδια που θέλουμε να έχουμε, δεν χάνονται με τίποτα! Ετοιμαστείτε και ορμάτε!!!
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Ανατριχιασα! (το κειμενο προφανως δεν είναι δικο σου αλλα διαφημιστικο) Μεταφερεται στα εκτος τεχνολογιας φυσικα... 3
stonecityboys Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 ...χαχαχ εχεις δικιο...μου ηρθε με μαιλ.... 2
fantakola Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Βασιλόπουλος 29 και 30 Σεπτεμβρίου Βασιλόπουλος 29 εως 4 Οκτωβρίου Μιας και επεστρεψα πριν λιγο απο ΑΒ, ηθελα να πω για τις μπιρες (που μολις προσεθεσες), αλλα και να συμπληρωσω πως για τα Souplin Ultra με Τροπικο Αρωμα (ειναι ενα Πορτοκλαι χρωμα με λουλουδακια απο εξω), περαν της μειωμενης τιμης 50% που ισχυει για ολα, εχει επιπλεον προσφορα 150 ποντους στην καρτα ΑΒ με αγορα 2 τεμαχιων του 1.5 λιτρου. Πρακτικα αυτο σημαινει πως αγοραζεις τα 2 τεμαχια με κοστος 2.69*2=5.38 ευρω και παιρνεις 4,5 ευρω σε ποντους στην καρτα.Αρα ουσιαστικα τα 2 τεμαχια σου κοστιζουν εν τελει 5.38-4.5=88 σεντς Επισης δινει 10 ποντους στην καρτα για καθε συσκευασια κριτσινια ΑΒ με ηλιοσπορους Εγω που τα αγοραζω αυτα, πηρα και 2 τετοια (αρα συνολικα πηρα 170 ποντους απο ειδη), οποτε τα σουπλιν μου ηρθαν τσαμπα Not bad at all imho Eπισης στην Φετα Ηπειρος, υπαρχει και επιπλεον εκτπωση 10% (ή 15%) που υπολογιζεται πανω στην ηδη μειωμενη τιμη προσφορας των 5.99/κιλο για ολες τις φετες 8
SKRUTZ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 η oral-B η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα πόσο έχει στα super markets? εχει το επιθυμίες -8 ευρώ κουπόνι και στον Βερόπουλο -30%. Επομένως αν έχει 20€ με το -30% πάει στα 14€ και με -8 ευρώ κουπόνι πάει τελική στα 6€. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσειπόσο περίπου έχει κανονικά?
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 25 Επομένως βγαινει στα 9.5 που είναι πολλα. Καμια 30αρια επαιρνες πριν κανενα χρονο με 9.5 ευρω.
SKRUTZ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 ναι συμφωνώ. είναι πολλά τα 9,5€ αν αναλογιστής ότι την είχα πάρει 6€ πέρσι την άλλη. θα περάσω μια βόλτα βέβαια να δω πόσο βγαίνει με το -30%. έχω και κουπόνι -10€ τώρα που το έψαξα. οπότε πάει στα 7,5 που είναι σχετικά καλά. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Περυσι (δεν εκανα πλακα πριν, κυριολεκτικο ηταν το "30 κομματια") την αγοράζαμε από 0.19 μεχρι 0.40 το πολύ. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Αφου μας διαβαζες πως και την πηρες 6€ ;
SKRUTZ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 ??????? αγνωσται αι βουλαι του ανθρώπου!!!!!!!!!! Το πείραν χαμπάρι όμως και πλεον δεν μπορείς να την πάρεις τόσο φθηνά. πιστεύω ότι τα 5-7 ευρώ για την οδοντόβουρτσα είναι πολύ καλά πλέον
louben Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τα παρέλαβα πριν λίγες μέρες αλλά ποστάρω σήμερα που ξυρίστηκα για πρώτη φορά με αυτά. Δεν κόπηκα, ξυρίστηκα μια χαρά αλλά είχα καιρό να ξυριστώ με fusion λόγω αλμυρής τιμής και δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι έχουν την ίδια αίσθηση. Από ότι βλέπετε η συσκευασία φαίνεται μια χαρά. Λοιπον σημερα εγω παρελαβα τα δικα μου. Ειχα δωσει αυτη την παραγγελια. http://www.banggood.com/8Pcs-Ultra-thin-Razor-Blade-Shaver-Parts-For-Men-p-932794.html και μου ηλθαν αυτα. oi δυο τελευταιες φωτο ειναι σε αντιπαραβολη με το γνησιο κουτι της proglide. Περιμενα proglide αλλα οχι power.Ευτυχως ειχα μηχανη και κουμπωσαν πανω κανονικοτατα. Απο την εμπειρια μου με gilette(ξυριζομαι με τις μηχανες της πανω απο 15 χρονια) μου φαινονται γνησια.Ισως οχι ευρωπαικων προδιαγραφων (αν υπαρχουν τετοιες) αφου το κουτι ηταν στα ρωσικα και τα αραβικα. Μολις ξυριστω(απο βδομαδα γιατι ηδη ειχα ανοιξει μια μηχανη θα σας πω με βεβαιοτητα. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2014 από matrixxx spoiler - καθαρισμα συνδεσμου απο referral 5
tornado Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπον σημερα εγω παρελαβα τα δικα μου. Ειχα δωσει αυτη την παραγγελια. και μου ηλθαν αυτα. oi δυο τελευταιες φωτο ειναι σε αντιπαραβολη με το γνησιο κουτι της proglide. Περιμενα proglide αλλα οχι power.Ευτυχως ειχα μηχανη και κουμπωσαν πανω κανονικοτατα. Απο την εμπειρια μου με gilette(ξυριζομαι με τις μηχανες της πανω απο 15 χρονια) μου φαινονται γνησια.Ισως οχι ευρωπαικων προδιαγραφων (αν υπαρχουν τετοιες) αφου το κουτι ηταν στα ρωσικα και τα αραβικα. Μολις ξυριστω(απο βδομαδα γιατι ηδη ειχα ανοιξει μια μηχανη θα σας πω με βεβαιοτητα. εμενα παλι μου ηρθαν ιδια περιπου αλλα γερμανικη εκδοση.... δεν μπορω να κρινω ομως αν οι λεπιδες ειναι ιδιες και απλα αλλαζει το κουτι Εχω κανει ομως δυο ξυρισματα, και μεχρι στιγμης εκτιμω οτι η ολη φαση αξιζει τα λεφτα της... ξυριζεσαι καλα και δινεις το 1/3 απο οτι αμα τα παρεις απο ΣΜ.
άδικος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπον σημερα εγω παρελαβα τα δικα μου. Ειχα δωσει αυτη την παραγγελια. http://www.banggood.com/8Pcs-Ultra-thin-Razor-Blade-Shaver-Parts-For-Men-p-932794.html?utm_source=review_email_1.1&utm_medium=rem_1.1_eur_product&utm_term=rem_1.1_eur_product&utm_content=rem_1.1_eur_product&utm_campaign=rem_1.1_eur_product και μου ηλθαν αυτα. oi δυο τελευταιες φωτο ειναι σε αντιπαραβολη με το γνησιο κουτι της proglide. Περιμενα proglide αλλα οχι power.Ευτυχως ειχα μηχανη και κουμπωσαν πανω κανονικοτατα. Απο την εμπειρια μου με gilette(ξυριζομαι με τις μηχανες της πανω απο 15 χρονια) μου φαινονται γνησια.Ισως οχι ευρωπαικων προδιαγραφων (αν υπαρχουν τετοιες) αφου το κουτι ηταν στα ρωσικα και τα αραβικα. Μολις ξυριστω(απο βδομαδα γιατι ηδη ειχα ανοιξει μια μηχανη θα σας πω με βεβαιοτητα. Έτσι δώστε feedback για την ποιότητα τους παίδες γιατί είναι 99.999% αντιγραφές αλλά αν κόβουν σωστά μήπως & γλιτώσουμε έξοδα. Ξυριστείτε & πείτε μας. Αν γίνεται & μια κοντινή φωτό με τα 2 ανταλλακτικά το ένα πάνω από τ'άλλο (στις λεπίδες φαίνεται το μαϊμού). btw τα power μπαίνουν στην απλή μηχανή απ'ότι θυμάμαι. Είχα πάρει κατά λάθος ένα φεγγάρι. @tornado, @louben, @tiniakos: Αν μπορεί κάποιος να ποστάρει φωτό με αυθεντικές vs φθηνές λεπίδες τη μια πάνω από την άλλη θα ήταν χρήσιμο. thnx
Προτεινόμενες αναρτήσεις