Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή στο Μαρινόπουλος δεν βρίσκεις πάνα ούτε για δείγμα , έχει -7€ όλες τις μεγάλες συσκευασίες Babylino ο Σκλαβενίτης  , η νο4 μου βγήκε 0,166/πανα που αγόρασα σήμερα . Δεν ξέρω μέχρι πότε ...

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να πατε απο lidl εχει τις δικες του πανες μικρες συσκευασίες προσφορα στα 4.99 τα 35τμχ Νο4  B)  ποιοτητα εφάμιλλη των δικών μας

• Like 1
Δημοσ.

επειδή στο Μαρινόπουλος δεν βρίσκεις πάνα ούτε για δείγμα , έχει -7€ όλες τις μεγάλες συσκευασίες Babylino ο Σκλαβενίτης  , η νο4 μου βγήκε 0,166/πανα που αγόρασα σήμερα . Δεν ξέρω μέχρι πότε ...

σημερα στα carrefour αλεξανδρας ειχε γυρω στα 8-10 κομματια νο 4 και αλλα τοσα νο 5.

και οπως ειπα πιο πριν τα 100 κομματια βγαινουν στα 15,60 ευρω.

Δημοσ.

Βασιλόπουλος 26-27 Σεπτεμβρίου

8800208027678.jpg

8800208289822.jpg

Είναι πολύ γελίοι τελικά. Εγώ είμαι Σάμο φοιτητής και όταν πήγα έγγραφε εξαιρούνται τα Σαμιώτικα κρασιά.. Και γενικά η ποικιλία ήταν πεσμένη σε αντίθεση με άλλες φορές

Δημοσ.

Και μαζι Septona μωρομάντηλα (τα χαμομήλι μόνο) -1Ε οπότε πάει 3.56 η 3αδα

Δημοσ.
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία, δεν το είχα δει κάπου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Makro 29 Σεπτεμβρίου

1.jpg

Βασιλόπουλος Δευτέρα και Τρίτη

-Όλες οι χύμα φέτες 5,99€

-Όλες οι πάριζες -30%

Επεξ/σία από SKRUTZ
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτέλους οι επιθυμίες έβαλαν κουπόνια. Κουπόνι για ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral B 20€!!!!!

www.epithimies.gr/

Βερόπουλος έως Τετάρτη

http://www.youtube.com/watch?v=LoAnWV6RmPA&list=UUD_JWmERcY6Cy1zSRd_f2Mw

Makro μόνο 30 Σεπτεμβρίου

2.jpg

Επεξ/σία από SKRUTZ
  • Like 1
Δημοσ.

Προφανως ναι, καθως η συνεργασια ειναι με τον Κωτσοβολο. Εγω εχω αλλη απορια: ποια μοντελα ειναι αυτα τα δυο των κουπονιων (του Κωτσου); Το ενα προφανως ειναι το PC700, αλλα με καποιο δωρο (θηκη; δεν μπορω να καταλαβω). Το αλλο; Ποσο δυσκολο ειναι να βαλουν εναν απλο κωδικο στον τιτλο τους;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...