efkola Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Αύριο και μεθαύριο στα carrefour έχει -50% στα κουτιά της μπίρας fix -40% σε γιαούρτια/επιδόρπια γιαουρτιού/χυμούς''Όλυμπος'' τσιπούρες ιχθυοτροφείου 4,99 το κιλό και skip 55 μεζούρες σκόνη ή 60 μεζούρες υγρό στα 6,99 με την κάρτα club. 1
arxaggelos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 και skip 55 μεζούρες σκόνη ή 60 μεζούρες υγρό στα 6,99 με την κάρτα club. Δηλαδη 3,99 με livesmart;
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 ^ (Υ.Γ.:Το skip με κουπόνι από livesmart βγαίνει 4ε) 1
efkola Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Να σας πω μια εμπειρία με κουπόνια που έιχα από Carefour. Έχουν βγάλει διάφορα προιόντα με έκπτωση και έχω και κουπόνια από livesmart, epithimies και άλλα. Πάω λοιπόν πέρνω τα πράγματα και στο ταμείο δεν περνάει το κουπόνι λέει γιατι γίνεται ήδη έκπτωση -50% (λόγω της προσφοράς) Και τι κάνουν τα παλικάρια και προς τιμήν τους, γιατί εγώ δεν γνώριζα ότι γίνεται, με πάνε στην υποδοχή και μου καταγράφουν τα κουπόνια με τα στοιχεία μου και μου δίνουν σε μετρητά το ποσό των 9-10 ευρώ με απόδειξη κανονικά. Τα carrefour έτσι κάνουν πάντα στα κουπόνια από επιθυμίες κλπ όταν υπάρχει ήδη έκπτωση. Τουλάχιστον αυτό έχει συμβεί σε εμένα πολλές φορές. Δηλαδη 3,99 με livesmart; Λογικά ναι αλλά μπορεί σε κάποιο κατάστημα να σου δημιουργήσουν θέμα.Αν πάει κάποιος αύριο να ψωνίσει το skip,ας ενημερώσει!
gkarabid Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδες οποιος θαραλεος παει πουρνο πουρνο με κουπονια για το skip ας γραψει αν τα περνουν ,γιατι εχω πολλα να εκτυπωσο.... Αποστολή από το ZP820 με τη χρήση Insomnia App
Muchacho Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Πως εκτυπωνουμε τα κουπουνια απο το το livesmart? Το βρηκα,εκανα νεο λογαριασμο και φτιαχτηκε
SKRUTZ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Πάλι ο Βερόπουλος σήμερα και αύριο με αγορές 100€ αφαιρεί 15€ για όλες τις αγορές. http://www.youtube.com/watch?v=OwuIQr9FFNQ&list=UUD_JWmERcY6Cy1zSRd_f2Mw
Muchacho Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδες οποιος θαραλεος παει πουρνο πουρνο με κουπονια για το skip ας γραψει αν τα περνουν ,γιατι εχω πολλα να εκτυπωσο.... Αποστολή από το ZP820 με τη χρήση Insomnia App Πηγα με το κουπουνι(απο Livesmart) και το δεχτηκαν. 4€ εδωσα 1
gkarabid Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μια απο τα ιδια παιδια.Τα κουπονια περνανε.Πηρα 4 skip στα 16 Ευρω. Εκανα εγγραφη στο ονομα της γυναικας - παιδι-μανα κλπ. Δεν ξερω ομως αν γινεται να ξαναπαρω απο αλλο καταστημα (μαρινοπουλος παλι) με το ιδιο κουπονι,αφου κατα την εκτυπωση πατησα 2 φορες να βγει το ιδιο.Παντως το bar code ειναι το ιδιο Αποστολή από το ZP820 με τη χρήση Insomnia App
runner69 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Πάλι ο Βερόπουλος σήμερα και αύριο με αγορές 100€ αφαιρεί 15€ για όλες τις αγορές. http://www.youtube.com/watch?v=OwuIQr9FFNQ&list=UUD_JWmERcY6Cy1zSRd_f2Mw Φιλτατε εχουν προβλημα τα links των youtube βιντεο που βαζεις. Edit: Αν και στο δικο σου spoiler εμφανιζει προβλημα, στο quote που εκανα το spoiler σου, το εμφανιζει κανονικα.
SKRUTZ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Φιλτατε εχουν προβλημα τα links των youtube βιντεο που βαζεις. Edit: Αν και στο δικο σου spoiler εμφανιζει προβλημα, στο quote που εκανα το spoiler σου, το εμφανιζει κανονικα. Όταν βάζω το link είναι όλα μια χαρά.Όταν ξανακοιτάξω μετά από κάποια ώρα και πατήσω το link με πάει στο πρώτο post. Κάνω λοιπόν επεξεργασία για να το φτιάξω και ώς δια μαγείας είναι πάλι σωστό χωρίς να αλλάξω κάτι.!!! δεν ξέρω τι συμβαίνει!!!
runner69 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Όταν βάζω το link είναι όλα μια χαρά.Όταν ξανακοιτάξω μετά από κάποια ώρα και πατήσω το link με πάει στο πρώτο post. Κάνω λοιπόν επεξεργασία για να το φτιάξω και ώς δια μαγείας είναι πάλι σωστό χωρίς να αλλάξω κάτι.!!! δεν ξέρω τι συμβαίνει!!! Μηπως δημουργει το προβλημα το spoiler στο βιντεο; Δεν το βαζεις τοτε καλυτερα ως link αφου ουτως ή αλλως δεν κατεβαζει data αν δεν το ανοιξεις; πχ. 1
krokos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μια απο τα ιδια παιδια.Τα κουπονια περνανε.Πηρα 4 skip στα 16 Ευρω. Εκανα εγγραφη στο ονομα της γυναικας - παιδι-μανα κλπ. Δεν ξερω ομως αν γινεται να ξαναπαρω απο αλλο καταστημα (μαρινοπουλος παλι) με το ιδιο κουπονι,αφου κατα την εκτυπωση πατησα 2 φορες να βγει το ιδιο.Παντως το bar code ειναι το ιδιο Αποστολή από το ZP820 με τη χρήση Insomnia App ταυτοτητα δεν ζητησαν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις