Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Βρήκα στο www.facebook.com/bebeautygr το παρακάτω:

κουπόνι έκπτωσης 10% : C512EDDF27C9  για αγορες εως 24/12 από το bebeauty.gr

Όποιος ενδιαφέρεται για αρωματα , καλλυντικά και ρολόγια ίσως του φανεί χρήσιμο

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Βρήκα στο www.facebook.com/bebeautygr το παρακάτω:

κουπόνι έκπτωσης 10% : C512EDDF27C9  για αγορες εως 24/12 από το bebeauty.gr

Όποιος ενδιαφέρεται για αρωματα , καλλυντικά και ρολόγια ίσως του φανεί χρήσιμο

Σεκοντα μαυρο 108, Σεκοντα μπλε 55, υπαρχει κανα ασπρο με 5? Κινητο Samsung μαυρο 50 ευρω σουπερ προσφορα χαχαχα

Δημοσ.
Καλησπέρα ,

Σεκοντα μαυρο 108, Σεκοντα μπλε 55, υπαρχει κανα ασπρο με 5? Κινητο Samsung μαυρο 50 ευρω σουπερ προσφορα χαχαχα

κινητο? έχει και κινητα?

Δημοσ.
Καλησπέρα ,

κινητο? έχει και κινητα?

Μαλλον, λεω μαλλον, εννοει πως στο site γενικο-αερο-λογουν :P

Και περα απ'αυτο, εχω μια υποψια πως αντι για πχ "samsung" ειναι "ѕαмѕυиg" η μαρκα (για το αντιστοιχο παραδειγμα)..

Δημοσ.

Μαλλον, λεω μαλλον, εννοει πως στο site γενικο-αερο-λογουν :P

Και περα απ'αυτο, εχω μια υποψια πως αντι για πχ "samsung" ειναι "ѕαмѕυиg" η μαρκα (για το αντιστοιχο παραδειγμα)..

α, οκ .

απλα δεν το κατάλαβα , τωρα για αερολογούν μπορεί να είναι και ετσι αλλά εγω βλέπω το μοντελο κανονικά

στην περιγραγή SEKONDA ΡΟΛΟΙ ΜΕ ΜΠΡΑΣΕΛΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΝΤΡΑΝ. ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΕΤΗ. 3420.28 .

Τον συνειρμό με την samsung δεν το επιασα ....

Δημοσ.

Eινα απλα τα πραγματα... αν δεν εισαι ο ιδοκτητης του καταστηματος δεν αξιζει να ασχοληθεις με το συγκεκριμενο... οταν δεν αναφερετε πιο μοντελο ειναι ωστε να μπορεις να τσεκαρεις τιμες με αλλα καταστηματα μπορεις να πιαστεις κωτσος ανα πασα στιγμη... Οπως λοιπον δεν ξερεις αν τα 50 ευρω ειναι καλη τιμη για να παρεις ενα κινητο σαμσουνγκ, για τα galaxy ειναι σουπερ, για τα απλα που εχει η σαμσουνγκ πανακριβο, ετσι αν δεν ξερεις πιο μοντελο αγοραζεις δεν μπορεις να ξερεις αν η τιμη ειναι καλη... Δεν λεω οτι τα ρολογια ειναι μουφα ή ταηβαν αλλα λεω οτι οποιαδηποτε σοβαρο μαγαζι θα εκανε καλυτερη παρουσιαση...

Δημοσ.
Eινα απλα τα πραγματα... αν δεν εισαι ο ιδοκτητης του καταστηματος δεν αξιζει να ασχοληθεις με το συγκεκριμενο... οταν δεν αναφερετε πιο μοντελο ειναι ωστε να μπορεις να τσεκαρεις τιμες με αλλα καταστηματα μπορεις να πιαστεις κωτσος ανα πασα στιγμη... Οπως λοιπον δεν ξερεις αν τα 50 ευρω ειναι καλη τιμη για να παρεις ενα κινητο σαμσουνγκ, για τα galaxy ειναι σουπερ, για τα απλα που εχει η σαμσουνγκ πανακριβο, ετσι αν δεν ξερεις πιο μοντελο αγοραζεις δεν μπορεις να ξερεις αν η τιμη ειναι καλη... Δεν λεω οτι τα ρολογια ειναι μουφα ή ταηβαν αλλα λεω οτι οποιαδηποτε σοβαρο μαγαζι θα εκανε καλυτερη παρουσιαση...

οκ, αλλα το μοντελο φαινεται ....μάλλον κατι δεν βλέπεις στην περιγραφη

ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΕΤΗ. μοντελο 3420.28

Δημοσ.

Oταν το πατας στο google βγαζει μονο το συγκεκριμενο μαγαζι...

Τελως παντων ειδικα με τα ρολογια θελει προσοχη, γιατι στην seiko πχ σου ελεγε ο αλλος κωδικο και ο συγκεκριμενος δεν υπηρχε καν στο σαητ της εταιριας...

Δημοσ.
Oταν το πατας στο google βγαζει μονο το συγκεκριμενο μαγαζι...

Τελως παντων ειδικα με τα ρολογια θελει προσοχη, γιατι στην seiko πχ σου ελεγε ο αλλος κωδικο και ο συγκεκριμενος δεν υπηρχε καν στο σαητ της εταιριας...

μπορείς να ψάξεις και σε site του εξωτερικού , αν ειναι το μοναδικό στην έλλαδα που τα φερνει δεν ειναι λογικο να βγαζει μόνο αυτό? α, κατσε το βρηκα για δοκιμασε μονο τα 4 πρωτα ψηφια πχ 3420

Δημοσ.

Το ένα που έψαξα είναι αυτό :

http://www.amazon.co.uk/dp/B0087D2MWQ/ref=asc_df_B0087D2MWQ11?smid=A2Z6VIN6SQFOTM&tag=ciaouk-watches-mp-21&linkCode=asn&creative=22218&creativeASIN=B0087D2MWQ

έχει δίκιο το παιδί μην την πέφτουμε ακόμα και στην σκιά μας.

Το ότι είναι φόλα όλα τα ρολόγια κάνει μπαμ.

Δημοσ.
Το ένα που έψαξα είναι αυτό :

http://www.amazon.co.uk/dp/B0087D2MWQ/ref=asc_df_B0087D2MWQ11?smid=A2Z6VIN6SQFOTM&tag=ciaouk-watches-mp-21&linkCode=asn&creative=22218&creativeASIN=B0087D2MWQ

έχει δίκιο το παιδί μην την πέφτουμε ακόμα και στην σκιά μας.

Το ότι είναι φόλα όλα τα ρολόγια κάνει μπαμ.

σε αναζήτηση στο amazon αναφεροουν ή σε αλλα site του εξωτερικου!

Τώρα αν είναι φόλα η μάρκα sekonda δεν το ξέρω , προσωπικά έχω διαβάσει ότι είναι σχετικά καλή

Τέλως πάντων , δεν θα μείνω σε αυτό αλλωστε το εγραψα και για όσους ενδιαφέρονται και για καλλυντικά κ αρώματα εκτός από ρολόγια.

Δημοσ.

Από λίγο ψάξιμο που έκανα βρήκα ένα μοντέλο από αυτά εδώ αυτό είπα τίποτα άλλο όσο για τα sekonda εγώ δεν τα ξέρω και βέβαια δεν θα το έπαιρνα ψάχνω 1 τώρα αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό. :)

καλά πως βγήκαν τόσο λάθος συμπεράσματα.

Δημοσ.

Το είπα μόνο για να δει κάποιος ότι υπάρχει και αλλού και μάλιστα 20+ ευρω φθηνότερα ακόμα και με την έκπτωση 10% .

POLOS : προσωπικά ψάχνω κάτι σαν εκείνο το μπάνικο το casio που είχες βάλει αλλά άργησα λίγο να δω τα ποστ στα ρολόγια και έχει ανέβει η τιμή του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...