Anorymous Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 To mymarket εχει 1.2 ευρω την πεπσι ολε 1.5 λιτρα και μαζι παιρνεις αλλη μια δωρο 1
JohnnyX Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο το χρυσελια κλασικο οσο και να εψαξα στον γουγλη δεν βρηκα καμια πληροφορια αν ειναι παρθενο αν ειναι λαδι για ραπτομηχανη η για νταλικα. φραπελια μηπως ειναι ?
NikosKallithea Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ελαιόλαδο (του ΚΟΡΕ) Αποτελούμενο από Εξευγενισμένα Ελαιόλαδα και Παρθένα Ελαιόλαδα Κατηγορία σαν Αλτις - μινερβα κλασσικο Με απλά λόγια ραφιναρισμένα παλιόλαδα 1
anti Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Με απλά λόγια ραφιναρισμένα παλιόλαδα http://phestos.blogspot.gr/2011/11/blog-post_16.html 1
louben Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδια ελεος με τα κ@#@λαδα με 3 ευρω το λιτρο παιρνετε παρθενο ελαιολαδο απο τον παραγωγο (ολο και καποιον θε ξερετε απο ελαιοπαραγωγο τοπο). 3
SKRUTZ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Βερόπουλος εως το Σάββατο Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2014 από SKRUTZ
arxaggelos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδια ελεος με τα κ@#@λαδα με 3 ευρω το λιτρο παιρνετε παρθενο ελαιολαδο απο τον παραγωγο (ολο και καποιον θε ξερετε απο ελαιοπαραγωγο τοπο). Από μη ελαιοπαραγωγό τόπο;
louben Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 η μιση ελλαδα παραγει ελιες αν ανηκεις σε αυτους που τυχαινει να μην ξερουν καποιο απο τη μιση αυτη ελλαδα να σου συστησω εγω καμια δεκαρια να διαλεξεις. 1
άδικος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 η μιση ελλαδα παραγει ελιες αν ανηκεις σε αυτους που τυχαινει να μην ξερουν καποιο απο τη μιση αυτη ελλαδα να σου συστησω εγω καμια δεκαρια να διαλεξεις. Από μη ελαιοπαραγωγό τόπο;
papars Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 η μιση ελλαδα παραγει ελιες αν ανηκεις σε αυτους που τυχαινει να μην ξερουν καποιο απο τη μιση αυτη ελλαδα να σου συστησω εγω καμια δεκαρια να διαλεξεις. Πραγματικά θα με ενδιέφερε μια και είμαι εισαγόμενος και παιδί πόλης ... 3 πράγματα ψάχνω: λάδι, μέλι θυμαρίσιο και ρακή (ή τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο)
Negrepontis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Βρήκα προσφορά για καφέ σε κάψουλες, για Nespresso, από 3,5 ευρώ, στα 2,2. Στο site εδώ.
xouzel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 @papars Για μέλι θυμαρίσιο και ρακή, ΚΡΉΤΗ Τι άλλο ;;; 3
noa113 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Πραγματικά θα με ενδιέφερε μια και είμαι εισαγόμενος και παιδί πόλης ... 3 πράγματα ψάχνω: λάδι, μέλι θυμαρίσιο και ρακή (ή τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο) Για λάδι αν ψάξεις στο internet θα βρεις κι άλλες παρόμοιες συζητήσεις σε διάφορα φόρουμ κλπ όπου διάφοροι προτείνουν διάφορούς. Μπορείς να δοκιμάσεις. Το χύμα λάδι από παραγωγό είναι σίγουρα πιο φθηνό από το τυποποιημένο και η ποιότητά του είναι συνήθως καλύτερη αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση. Αν ο παραγωγός δεν έχει μυαλό μπορεί να αγοράσεις και μάπα λάδι με διάφορες αιτίες: χαλασμένο από την αποθήκευση (πχ σε ζεστό μέρος) ή τη μεταφορά, περσινό κλπ. Ορίστε μια σελίδα ενός Κρητικού λαδοπαραγωγού. Δεν έχω αγοράσει αλλά έχω ακούσει καλά λόγια: http://oliveoil.homedns.org/ Προσωπικά αγοράζω από φίλο στην Πελοπόνησο (Κυνουρία) αλλά δεν αναλαμβάνει μεταφορά.
lefta_yparxoun Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Πραγματικά θα με ενδιέφερε μια και είμαι εισαγόμενος και παιδί πόλης ... 3 πράγματα ψάχνω: λάδι, μέλι θυμαρίσιο και ρακή (ή τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο) Μια μέρα περιθώριο θέλω να σου πω ακριβώς πως μπορώ να σου στείλω μέλι και λάδι από συγγενείς. Λάδι από Χανιά και μέλι από Έδεσσα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις