MikeJ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Συγνώμη να κάνω μια ερώτηση με βάση αυτά που λέτε με το Skip.... τα κουπόνια μπορούν να συνδυαστούν με προσφορές του σούπερ μάρκετ ; Νομίζω συνήθως λένε ότι ισχύει η μεγαλύτερη έκπτωση και όχι αθροιστικά και οι 2 προσφορές. Μάλλον είναι ανάλογα με την ταμία που θα πετύχεις και αν ξύπνησε καλά...
runner69 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Συγνώμη να κάνω μια ερώτηση με βάση αυτά που λέτε με το Skip.... τα κουπόνια μπορούν να συνδυαστούν με προσφορές του σούπερ μάρκετ ; Νομίζω συνήθως λένε ότι ισχύει η μεγαλύτερη έκπτωση και όχι αθροιστικά και οι 2 προσφορές. Μάλλον είναι ανάλογα με την ταμία που θα πετύχεις και αν ξύπνησε καλά... Συνδυαζονται γιατι τα κουπονια ειναι χρηματα και αφαιρουνται απο την τελικη τιμη του προιοντος. Δεν αποτελει προσφορα για να δεχτουν τη μια απο τις δυο. Αν πεσεις σε ταμια που δεν νιωθει, μιλα με καποιον υπευθυνο. 3
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Βρισιδια που εχουν να φανε από τους χιλιαδες που πηγαν Τεταρτη-Πεμπτη στα εγκαινια!! 2
drdedus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 4χ500 κουτί μπύρα Αλφα 2,40 η 2,49 και με κουπόνι απο το ΑΒ παίρνεις αλλους 30 πόντους απλά δεν ξέρω πόσα κουπόνια μπορείς να δώσεις (Το κουπόνι το έχει ένα διαφημιστικό φυλλάδιο με έναν χάρτη που δίνουν) Αντίστοιχα έχει και άλλα κουπόνια όπως γιαούρτι τυριά κλπ που σου κόβει κάτι λιγότερο από ευρώ σε κάθε αγορά Φαντάσου να πετύχεις και στικερ -50% 200 πόντοι = 6 ευρώ
SKRUTZ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Επιπλέον στα Carrefour σήμερα Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2014 από matrixxx Μην quote-αρετε τα αμεσως προηγουμενα σας ποστς με τα κατεβατα φωτογραφιων. Δεν χρειαζεται επαναληψη καθε 1-2 ποστς. Ευχαριστω.
gatokoritso Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 μας εχουν πρήξει τα νευρα με αυτα τα τυροπιτακια. 4
JohnnyX Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 φλογες βγαζει το στομαχι μου αμα τυχον φαω απο δαυτα
Questioner Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Και λέω δεν θα το πει κάποιος;;; Είχα δοκιμάσει παλαιότερα λόγω τιμής (κυριολεκτικά). Μιλάμε για πολλή καουρα. Τα simeco κατέβαιναν σαν M&M's... 1
paylidis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Χαχαχα! Η εγώ αντί για στομάχι έχω καταβοθρα ή εσείς είστε ευαίσθητοι (κλινω προς το πρώτο..!). Δεν είναι και τόσο χάλια για 1,5€... 1
Questioner Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικά με πειράζουν πολλά άκυρα φαγητά. Οπότε μαλλον ειναι άτοπο να κατηγορήσω τα τυροπιτακια. ;P 2
SKRUTZ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Carrefour 8-9 Σεπτεμβρίου Βασιλόπουλος 8-13 Σεπτεμβρίου 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο το χρυσελια κλασικο οσο και να εψαξα στον γουγλη δεν βρηκα καμια πληροφορια αν ειναι παρθενο αν ειναι λαδι για ραπτομηχανη η για νταλικα. 3
katcos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο το χρυσελια κλασικο οσο και να εψαξα στον γουγλη δεν βρηκα καμια πληροφορια αν ειναι παρθενο αν ειναι λαδι για ραπτομηχανη η για νταλικα. Ελαιόλαδο (του ΚΟΡΕ) Αποτελούμενο από Εξευγενισμένα Ελαιόλαδα και Παρθένα Ελαιόλαδα Κατηγορία σαν Αλτις - μινερβα κλασσικο
dobro Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 ......αν ειναι παρθενο αν ειναι λαδι για ραπτομηχανη η για νταλικα. δικιο εχεις,............και παρθενο οπως και η τζουλια Αλ........... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις