frankp Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Συγγνώμη, αλλά προϊόντα τεχνολογίας γιατί τα θάψατε εδώ;
zizu10 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Κοίταξε, εγώ χρησιμοποιώ τέτοιου τύπου μηχανή χωρίς καμία σκάλα για το πρόσωπο, σκέτα τα πριόνια δηλαδή. Ουσιαστικά θέλω να τα παίρνει όλα, απλά δεν μου αρέσει η αίσθηση του ξυραφιού. Οπότε και να την πάρω, θα την χρησιμοποιώ χωρίς την πλαστική σκάλα. Εάν έρθει η ώρα να τη βάλω στο κεφάλι μου θα είναι για πολύ κοντό κούρεμα, τύπου jarhead (και ελπίζω να αργήσει), οπότε πάλι σε σκάλα μεγαλύτερη από 1-2mm θα την βάλω. Το καλό με το Lidl είναι η επιστροφή χωρίς εξηγήσεις Είναι κι αυτό, ξέρεις ποια μέρα θα τη βγάλουν γιατί το δικό μου το trimmer τα έχει φάει τα ψωμιά του...??
mikegad Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Είναι κι αυτό, ξέρεις ποια μέρα θα τη βγάλουν γιατί το δικό μου το trimmer τα έχει φάει τα ψωμιά του...?? Mόνο για το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου λέει το φυλλάδιο
zizu10 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδιά τώρα που την ξαναείδα θυμήθηκα ότι μία κουρευτική Philips που έχω αν την βάλω στο πρόσωπο είναι σαν να σε γδέρνει λίγο και φοβάμαι μη την πατήσω... Αν δεν μου κάνει ισχύει ότι μπορώ να την πάω πίσω και να πάρω τα χρήματα???
dimigar Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Αν δεν μου κάνει ισχύει ότι μπορώ να την πάω πίσω και να πάρω τα χρήματα??? Ναι στα Lidl μπορείς, χωρίς γιατί και πως (όπως παλιά στα Aldi και στα Plus) .
makfil Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδιά τώρα που την ξαναείδα θυμήθηκα ότι μία κουρευτική Philips που έχω αν την βάλω στο πρόσωπο είναι σαν να σε γδέρνει λίγο και φοβάμαι μη την πατήσω... Αν δεν μου κάνει ισχύει ότι μπορώ να την πάω πίσω και να πάρω τα χρήματα??? Πρέπει να έχεις την απόδειξη για να σου επιστρέψουν χρήματα.
zizu10 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Πρέπει να έχεις την απόδειξη για να σου επιστρέψουν χρήματα. E εντάξει αυτό εννοείται, ωραία τότε μπορεί να τη χτυπήσω...
durutti Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά.... Το ξέρω οτι δεν είναι θέμα τεχνολογίας, αλλα είναι μεγάλη η διαφορά της τιμής και μπορεί κάποιος να επωφεληθεί(δύσκολοι καιροί βλέπεις...)... Μέχρι πρόσφατα αγόραζα τους focus dailies ημερήσιους φακούς της ciba vision απο το https://www.lenscatc...tn2pajgglnt4hb5 Απο ότι βλέπετε το κουτί με τους 90 φακούς έχει 35,68 λίρες αγγλίας. Συνήθως έπαιρνα 3 κουτιά οπότε είχε λίγο καλύτερη τιμή και με τα μεταφορικά έβγαιναν όλα μαζί 110,94 λίρες, δηλαδή περίπου 136,4 ευρώ... Σχετικά με την Ελλάδα δεν το συζητώ όπου το κουτί βγαίνει γύρω στα 50-55 ευρώ, δηλαδή γύρω στα 150 συν μεταφορικά... Ψάχνωντας στο google products της Αγγλίας http://www.google.co.uk/shopping βρήκα πολύ καλή τιμή σε ενα άλλο μαγαζί που δεν είχα ξανακούσει... Το http://www.welovelen...nses.html?cid=2 Ψάχνωντας στα σχόλια βρήκα πολύ καλές κριτικές για το συγκεκριμένο(σε αντίθεση με κάποια άλλα που ναι μεν είχαν καλύτερη τιμή, αλλα πολύ αρνητικά σχόλια...). Επίσης τα μεταφορικά στο συγκεκριμένο είναι δωρεάν για ό,τι φακούς και να πάρεις...! Σήμερα μόλις παρέλαβα την παραγγελία(έκανα την παραγγελία στις 30/11), σύνολο 89,58 λίρες, δηλαδή 110,1 ευρώ! Και η πλάκα είναι οτι μου έστειλαν δώρο(δε θυμάμαι μετα απο ποιό ποσό στέλνουν δώρο) άλλους 20 φακούς!! Με λίγα λόγια διαφορά 26 ευρώ απο το lenscatcher σύν οι 20 φακοί (άλλα 8 ευρώ αναλογικά), σύνολο 34 ευρώ!! ps.Δε δουλεύω γι αυτή την εταιρία...τυχαία τη βρήκα! Και μην ξεχάσω-ημερομηνία λήξης των φακών 01/2017! Παρηγγειλα μηνιαους απο το welovelenses επειδη ελεγαν οτι σε καθε παραγγελια κανουν δωρο φακους και ετσι κ αλλιως εβγαιναν σε καλουτσικη τιμη. Η παραγγελια ηρθε απο τη Μαλτα (εκανε καμια εβδομαδα ισως και λογω γιορτων που ερχονται). Φακους δεν εχω δοκιμασει ακομη γιατι εχω ανοιξει προσφατα ζευγαρι, καλη συσκευασια φαινεται τα εφερε ο ταχυδρομος σπιτι επειδη ειναι κ φακελος μικρος σχετικα.. Το δωρο ομως... 1 φακος! Κυκλωπας? Παρηγγειλα 3+3, 2 κουτια δηλ. Η πλακα ειναι πως εχω κ διαφορετικη μυωπια στο 1 ματι και αντε να βρω μαγαζι να πουλαει μεμονωμενους ολοιδιους. Ακομα και να θελω βεβαια το συγκεκριμενο μαγαζι δεν πουλαει μεμονωμενους μηνιαους... Επρεπε να το γραψω αυτο γιατι εχω ριξει πολυ θαψιμο κατα καιρους σε ελληνες εμπορους... Πειτε και καποια αλλη σελιδα που αγοραζετε αν ξερετε (κατα προτιμηση απο Αγγλια...). Επισης επειδη ακομη χρησιμοποιω το Αοσεπτ ακριβο υγρο (τα αλλα δεν μου ταιριαζουν) υπαρχει περιπτωση να το βρουμε καπου φθηνοτερα?
antgen Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Site: Bosch PSB 18 LI-2 http://www.skroutz.gr/s/264666/Bosch-PSB-18-LI-2.html?keyphrase=Bosch+PSB+18+LI-2 http://uk.camelcamelcamel.com/Bosch-Cordless-Hammer-Li-Ion-Battery/product/B0033UWLVK
makfil Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Το έχω βάλει στόχο από καιρό, έπεσε προχθές στις 71,99 λίρες, δεν το πήρα αμέσως και την επομένη ανέβηκε στις 77,69 που είναι τώρα.
madtaz Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Το What's up με όλα τα πακέτα CALL THEM ALL γίνει δώρο 100'+100sms προς όλους. πχ με 5ευρώ έχεις 300'+300sms προς whats up και 100'+100sms προς όλους. Νομίζω ότι είναι πολύ καλή προσφορά ειδικά για αυτούς που χρησιμοποιούν 2 κινητά. Δεν βάζεις καθόλου κάρτα στο 2ο για τουλάχιστον 1 μήνα.
kyriakh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 O Hondos έχει όλες τις ηλεκτρικές Oral-B 30% φθηνότερα. Οι γνωστές (Trizone, White, Dual, κλπ) έχουν 24-25 ευρώ πριν την έκπτωση. Για pro δεν είδα.Το θέμα είναι ποιά παίρνεις; Έλεγα να τσιμπήσω είτε την white είτε την dual, αλλά δεν ξέρω ποιά είναι "καλύτερη". Και κάτι ακόμη: επειδή οι κεφαλές μου φαίνονται ίδιες αν εξαιρέσεις το βουρτσάκι, μπορώ να πάρω πχ την White και μετά να αγοράσω και να βάλω άλλες ανταλλακτικές κεφαλές, πχ τις Dualή τις Trizone; Ταιριάζουν; edit: Στις οδηγίες για τις Vitality λέει ότι είναι οι κεφαλές είναι interchangeable οπότε ΟΚ. Εγώ για να αλλάξω βουρτσάκι στο φαρμακείο, λέω το μοντέλο και το παραγγέλνουν, άρα μην ποντάρεις σαυτό
arxaggelos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ για να αλλάξω βουρτσάκι στο φαρμακείο, λέω το μοντέλο και το παραγγέλνουν, άρα μην ποντάρεις σαυτό Το γράφει και στο site κου μου το είπε και η πωλήτρια, αλλάζουν τα βουρτσάκια. Απλά καλό είναι να δεις από το site το κάθε μοντέλο ακριβώς με ποιές βούρτσες είναι συμβατό.
pOLoS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Timberland Men's Earthkeepers Rugged 6" Waterproof Boot μισοτιμής στο amazon
Προτεινόμενες αναρτήσεις