Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ώπα κάτσε 60€ ειχε αρχικη; Για τι κρεβάτι μιλάτε ρε παιδιά; Σκελέτο με 4 παλούκια κολλημένα με αλευρόκολα; Sex κάνεις σε αυτο το κρεβάτι;

Αν μιλάτε για τετοια τιμή, τοτε σόρρυ/λάθος....

Γενικά πάντως όντως μια κίνηση καλής θελήσεως απο το καταστημα όπως εκπτωτικό κουπονι κτλ, είναι πάντα μια καλή λύση για να πουν ενα συγγνώμη/λαθος, μιας και τα λάθη είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα και αν σκλαβώσεις τον πελάτη μέσα απο αυτά, χωρίς να τον κάνεις να μανουριάσει, μονο ωφελημένος μπορεις να βγείς.

Δε ξέρω τι αντοχές έχει δε σκόπευα να το χρησιμοποιήσω εγω για δωρό το είχα σταμπαρει (έψαχνα οπως και να έχει κάτι σε επιπλο φοιτητικό για κοπέλα) και ναι η αρχική του είναι 60€ (σε κανένα γερμανικό ικεα μπορεί να το δεις και 40) οπότε δεν θεώρησα επ ουδενι ότι είναι παράλογο ή λάθος.. Απλα διαφημιστικό τρικ ή ξεστοκαρισμα...μόνο διαφήμιση δεν κάνουν πάντως έτσι, εγω έχω απογοητευτεί με την πάρτυ τους πλήρως...

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο γαλλικο το είχαν 130 αλλά εξαφανίστηκε κάθε ίχνος από της μηχανές αναζήτησης. 

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:pBzcZYlkkroJ:www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/S39019701/+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=gr&client=safari

τις*

Επεξ/σία από silmarien
Δημοσ.

έχω ένα παρόμοιο εδώ και σχεδόν 12 χρόνια και δεν έχει κάνει κιχ.

Γενικά είμαι υπερ-ικανοποιημένος από οτιδήποτε έχω αγοράσει από ΙΚΕΑ (σχεδόν όλο το σπίτι είναι επιπλωμένο από αυτούς), αλλά η συμπεριφορά τους με το "λάθος" με χάλασε.

anyway η ζωή συνεχίζεται και είναι και κρίμα να γεμίζουμε το νήμα με offtopic.

Ώπα κάτσε 60€ ειχε αρχικη; Για τι κρεβάτι μιλάτε ρε παιδιά; Σκελέτο με 4 παλούκια κολλημένα με αλευρόκολα; Sex κάνεις σε αυτο το κρεβάτι;

Αν μιλάτε για τετοια τιμή, τοτε σόρρυ/λάθος....

Δημοσ.

Ε οχι ρε σεις...οτι παρεις ΙΚΕΑ χαλαει σχετικα συντομα .. δεν υπαρχει τιποτα σπιτι μου που να εχει αντεξει ..(αλλα οχι μονο σε εμενα)

Δημοσ.

Ε οχι ρε σεις...οτι παρεις ΙΚΕΑ χαλαει σχετικα συντομα .. δεν υπαρχει τιποτα σπιτι μου που να εχει αντεξει ..(αλλα οχι μονο σε εμενα)

οφείλω να διαφωνήσω, εαν εξαιρέσεις το χρώμα και τη γυαλαδα που φευγει απο τα χημικά καθαριστικά δεν μου εχει χαλασει κάτι ΥΠΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΒΑΡΙΑ ΧΡΗΣΗ

• Like 3
Δημοσ.

και θα πω και εγω το εξης

στο εξωτερικό το λαθος το πληρώνει αυτός που το κάνει

εδω κάνεις.

πάμε παρακάτω μιας και δεν θα βγει πουθενά η κουβεντα

Δημοσ.

Η ΙΚΕΑ είναι μια εταιρεία που έχει εισάγει στην αγορά τη λογική του αναλώσιμου είδους. Ότι πάρεις είναι αναλώσιμο και το παίρνεις με σκοπό να το αλλάξεις σε ευλογο διάστημα. Δεν είναι αυτό που έχουμε συνηθίσει που αγοράζουμε κάτι και θέλουμε να το κρατήσουμε 500 χρόνια. 

Αυτό προφανώς έχει άπειρα θετικά και ίσως κανένα αρνητικό. Απο την άλλη αν τα προσέχεις σε φυσιολογικό βαθμό δεν παθαίνουν κάτι φοβερό. Και αν χαλάσουν ή θες να μετακομίσεις , απλά το πετάς

Δημοσ.

Να θυμίσουμε οτι το Carrefour έχει και τα φρέσκα γάλατα ενός λίτρου 0,99 ευρώ Δευτέρα και Τρίτη

HAPPY HOUR* στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express!

Ελάτε σήμερα Τρίτη 26.08, από τις 15:30 έως και το κλείσιμο των καταστημάτων και επωφεληθείτε της έκπτωσης:
-25% σε βούτυρα & μαργαρίνες
-25% σε μαρμελάδες & μέλι
-25% σε δημητριακά

*Εξαιρούνται τα καταστήματα σε Σαντορίνη, Σκιάθο, Σκόπελο, Σύρο, Σκάλα Λακωνίας, Καστέλι Χανίων
*Ισχύει για τους κατόχους της κάρτας Club
*Ισχύει στα εταιρικά καταστήματα της Μαρινόπουλος Α.Ε.

Δημοσ.

Το καλό με τα έπιπλα του ΙΚΕΑ είναι ότι έχουν πάρα πολλές χρήσεις. Μία βιβλιοθήκη τους που είχα καιρό την γύρισα στο πλάι, την έντυσα γύρω γύρω με αυτοκόλλητο, βίδωσα ροδάκια και τώρα έχω ένα υπέροχο διαχωριστικό χώρου-ραφιέρα.

• Like 7
Δημοσ.

Αν εννοεις τα κανονικα επιπλαδικα ναι..σιγουρα αλλα εκει περνεις ποιοτητα..οχι καρκινογονο και αθλιο MDF
Οταν ηρθε ο ξαδερφος μου (απο Γερμανια) να κτισει και αργοτερα να επιπλωσει το σπιτι του πηγε ΙΚΕΑ..αλλωστε κανα μηνα το χρονο θα ερχοταν (και αν) ..Οπως πηγε γυρισε μολις ειδε τις τιμες...και φυσικα τραβηξε το δρομο προς τον επιπλα που επελεξε...

Για να λεμε βεβαια τα συκα συκα ..και τη σκαφη σκαφη..το MDF και η "κινεζια" εχει διεισδύσει πολυ στην ελληνικη αγορα

Η αλλοτε κορυφαια  SATO ..εδω και χρονια με κινεζικα επιπλα τροφοδοτειται 

(Η λεξη "κινεζια" μπορει να ειναι ενιοτε και "τουρκια")

Δημοσ.

Αν εννοεις τα κανονικα επιπλαδικα ναι..σιγουρα αλλα εκει περνεις ποιοτητα..οχι καρκινογονο και αθλιο MDF

Οταν ηρθε ο ξαδερφος μου (απο Γερμανια) να κτισει και αργοτερα να επιπλωσει το σπιτι του πηγε ΙΚΕΑ..αλλωστε κανα μηνα το χρονο θα ερχοταν (και αν) ..Οπως πηγε γυρισε μολις ειδε τις τιμες...και φυσικα τραβηξε το δρομο προς τον επιπλα που επελεξε...

Για να λεμε βεβαια τα συκα συκα ..και τη σκαφη σκαφη..το MDF και η "κινεζια" εχει διεισδύσει πολυ στην ελληνικη αγορα

Η αλλοτε κορυφαια  SATO ..εδω και χρονια με κινεζικα επιπλα τροφοδοτειται 

(Η λεξη "κινεζια" μπορει να ειναι ενιοτε και "τουρκια")

Τωρα μην αναλύσουμε το ορο "επιπλο" γιατι έπιπλα απο ξυλο φτιάχνουν ο βαράγκης και 3-4 άλλοι, που οι περισσότεροι απο εμας ούτε απο εξω δεν μπορούν να περάσουν.

Το επίπεδο συζήτησής ειναι για την ποιότητα του ικεα, στο ικεα και σε αλλα ελληνικά καταστήματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...