mikegad Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Ωραίος φαίνεται...Τι διαστάσεις έχει ο χώρος που ζεσταίνει;Από κατανάλωση ξέρεις πώς είναι; 3 ρυθμίσεις ισχύος 750W/1250W/2000W
arxaggelos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) O Hondos έχει όλες τις ηλεκτρικές Oral-B 30% φθηνότερα. Οι γνωστές (Trizone, White, Dual, κλπ) έχουν 24-25 ευρώ πριν την έκπτωση. Για pro δεν είδα. Το θέμα είναι ποιά παίρνεις; Έλεγα να τσιμπήσω είτε την white είτε την dual, αλλά δεν ξέρω ποιά είναι "καλύτερη". Και κάτι ακόμη: επειδή οι κεφαλές μου φαίνονται ίδιες αν εξαιρέσεις το βουρτσάκι, μπορώ να πάρω πχ την White και μετά να αγοράσω και να βάλω άλλες ανταλλακτικές κεφαλές, πχ τις Dualή τις Trizone; Ταιριάζουν; edit: Στις οδηγίες για τις Vitality λέει ότι είναι οι κεφαλές είναι interchangeable οπότε ΟΚ. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2012 από arxaggelos
HERTHAN Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Με κουπονι απο epithimies.gr -7.00 ευρω μπορεις να τις παρεις απο Hondo?
Tzimmys Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 O Hondos έχει όλες τις ηλεκτρικές Oral-B 30% φθηνότερα. Οι γνωστές (Trizone, White, Dual, κλπ) έχουν 24-25 ευρώ πριν την έκπτωση. Για pro δεν είδα. Το θέμα είναι ποιά παίρνεις; Έλεγα να τσιμπήσω είτε την white είτε την dual, αλλά δεν ξέρω ποιά είναι "καλύτερη". Και κάτι ακόμη: επειδή οι κεφαλές μου φαίνονται ίδιες αν εξαιρέσεις το βουρτσάκι, μπορώ να πάρω πχ την White και μετά να αγοράσω και να βάλω άλλες ανταλλακτικές κεφαλές, πχ τις Dualή τις Trizone; Ταιριάζουν; edit: Στις οδηγίες για τις Vitality λέει ότι είναι οι κεφαλές είναι interchangeable οπότε ΟΚ. Κατέληξες ανάμεσα στην white ή την dual? Δεν το έχω καθόλου το θέμα, αλλά τώρα τελευταία έχω ψηθεί να πάρω μία τέτοια... Και κάτι τελευταίο. Πριν λίγο καιρό, δεν έπαιζε πάλι στα Hondos μία προσφορά, δύο τέτοιων οδοντόβουρτσων στα 24-25 ευρώ?
arxaggelos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δεν κατέληξα, μάλλον θα πάω από εκεί και θα δω ποιά θα μου κάνει κλικ Αλλά έτσι κι αλλιώς όπως είδα οι κεφαλές αλλάζουν (στο site κάθε μοντέλου λέει με ποιές κεφαλές είναι συμβατό) οπότε όποια και να πάρεις είναι το ίδιο, αρκεί να είναι συμβατή. Όσο για την προσφορά, παίζει συνέχεια κατά καιρούς. Δες και αυτό το θέμα, βγήκαν και ξαναβγήκαν οι Oral-b και λογικά θα ξαναβγούν.
filippos001 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 €26 για Μία Μηχανή που Δημιουργεί Χάρτινα Καυσόξυλα http://www.groupon.g...-Green/14526230 Γνωριζει κανεις αν αξιζει η αγορα τετοιου μηχανηματος , ωστε να αντικαταστησει την αγορα δαδιου-προσανναματος ??
babble tribe Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 https://www.prozis.com/gr/el/optimum-nutrition/100-casein-protein-sachets-24-x-33g τσαμπα casein της ον σε τιμαρα με ημερομηνια ληξης ομως 2013-01-30 κ το καταστημα αυτο εκανε να μου στειλη τα προιοντα που πηρα 2 μερες με δωρεαν μεταφορικα για ανω των 50 γενικα εχει τρομερες τιμες....
arxaggelos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Την άλλη εβδομάδα το Lidl έχει κουρευτική μηχανή Remington στα 16 ευρώ. Δεν γράφει μοντέλο, αλλά από το γερμανικό site είδα ότι είναι το HC331 (το ότι στη Γερμανία την έχουν 1 ευρώ φθηνότερη το αφήνω ασχολίαστο) Δυστυχώς δεν υπάρχει στο site της Remington για να δώ άλλες πληροφορίες, ούτε σε Amazon κλπ. Μπας και την έχει κανείς να μας πει μια γνώμη; 1
dimigar Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Την άλλη εβδομάδα το Lidl έχει κουρευτική μηχανή Remington στα 16 ευρώ. Δεν γράφει μοντέλο, αλλά από το γερμανικό site είδα ότι είναι το HC331 (το ότι στη Γερμανία την έχουν 1 ευρώ φθηνότερη το αφήνω ασχολίαστο) Δυστυχώς δεν υπάρχει στο site της Remington για να δώ άλλες πληροφορίες, ούτε σε Amazon κλπ. Μπας και την έχει κανείς να μας πει μια γνώμη; Βλέπε εδώ: http://www.ciao.de/E...neider__8401294
arxaggelos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Ελπίζω να κάνει, γιατί για γένια τη θέλω Πάντως στο link με τα review που παρέθεσε ο φίλος παραπάνω κάποιος γκρίνιαξε ότι η χαμηλότερη σκάλα αφήνει πιό μακριά γένια από όσο χρειάζεται για "γένι 3 ημερών".
wakabanka Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Ελπίζω να κάνει, γιατί για γένια τη θέλω Πάντως στο link με τα review που παρέθεσε ο φίλος παραπάνω κάποιος γκρίνιαξε ότι η χαμηλότερη σκάλα αφήνει πιό μακριά γένια από όσο χρειάζεται για "γένι 3 ημερών". Δε βλέπω να κάνεις δουλειά μ' αυτή.Σε διάφορες που έχω δοκιμάσει για γένια 2-3 ημερών έως και βδομάδας θες 1-2μμ μήκος.Aν διαβάζω το site σωστά αναφέρει μήκος από 6μμ έως 18μμ.Εκεί μόνο να διατηρείς κανονική γενειάδα παίζει.Αλλά και για κανονικό κούρεμα εινάι λιγα τα 18μμ μέγιστο.Περιορίζεσαι σε αρκετά κοντοκουρεμμένα μαλλιά...
arxaggelos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Κοίταξε, εγώ χρησιμοποιώ τέτοιου τύπου μηχανή χωρίς καμία σκάλα για το πρόσωπο, σκέτα τα πριόνια δηλαδή. Ουσιαστικά θέλω να τα παίρνει όλα, απλά δεν μου αρέσει η αίσθηση του ξυραφιού. Οπότε και να την πάρω, θα την χρησιμοποιώ χωρίς την πλαστική σκάλα. Εάν έρθει η ώρα να τη βάλω στο κεφάλι μου θα είναι για πολύ κοντό κούρεμα, τύπου jarhead (και ελπίζω να αργήσει), οπότε πάλι σε σκάλα μεγαλύτερη από 1-2mm θα την βάλω. Το καλό με το Lidl είναι η επιστροφή χωρίς εξηγήσεις 1
Razor7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Κοίταξε, εγώ χρησιμοποιώ τέτοιου τύπου μηχανή χωρίς καμία σκάλα για το πρόσωπο, σκέτα τα πριόνια δηλαδή. Ουσιαστικά θέλω να τα παίρνει όλα, απλά δεν μου αρέσει η αίσθηση του ξυραφιού. Οπότε και να την πάρω, θα την χρησιμοποιώ χωρίς την πλαστική σκάλα. Εάν έρθει η ώρα να τη βάλω στο κεφάλι μου θα είναι για πολύ κοντό κούρεμα, τύπου jarhead (και ελπίζω να αργήσει), οπότε πάλι σε σκάλα μεγαλύτερη από 1-2mm θα την βάλω. Το καλό με το Lidl είναι η επιστροφή χωρίς εξηγήσεις όντως, αυτό με την άμεση επιστροφή χρημάτων ούτε που το 'ξερα μέχρι που χρειάστηκε να επιστρέψω κάτι και βασικά απόρησα γιατί περίμενα την κλασσική επιταγή για επόμενη αγορά.Μπράβο τους πάντως....
Προτεινόμενες αναρτήσεις