Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαρούμενη ώρα στα Carrefour 20% σε γκαιφέ και γάλα κονσερβέ

λάτε σήμερα Τετάρτη 13.08, 12:30 με 21:00 και επωφεληθείτε της έκπτωσης:
-30% στις βρεφικές πάνες
-20% στο συμπυκνωμένο γάλα
-20% στους καφέδες

*Εξαιρούνται τα καταστήματα σε Σαντορίνη, Σκιάθο, Σκόπελο, Σύρο, Σκάλα Λακωνίας, Καστέλι Χανίων
*Ισχύει για τους κατόχους της κάρτας Club

Δημοσ.

Μου γκρέμισες τα όνειρα καπτεν..!

περίμενα τα καθαριστικά σκούπες και κουβάδες

ΑΒ 4x100gr φακελάκια whiskas 1,50e (για όσους επιμένουν και δεν παίρνουν σαρδέλα με 1-3 ευρώ το ΚΙΛΟ η τόνους και κολιούς με 3-5ε)

Δημοσ.

ΑΒ 4x100gr φακελάκια whiskas 1,50e (για όσους επιμένουν και δεν παίρνουν σαρδέλα με 1-3 ευρώ το ΚΙΛΟ η τόνους και κολιούς με 3-5ε)

Πιάσε ενα ουζάκι με whiskas για το βραδυ...!!!

• Like 2
Δημοσ.

Χαρούμενη ώρα στα Carrefour 20% σε γκαιφέ και γάλα κονσερβέ

λάτε σήμερα Τετάρτη 13.08, 12:30 με 21:00 και επωφεληθείτε της έκπτωσης:

-30% στις βρεφικές πάνες

-20% στο συμπυκνωμένο γάλα

-20% στους καφέδες

*Εξαιρούνται τα καταστήματα σε Σαντορίνη, Σκιάθο, Σκόπελο, Σύρο, Σκάλα Λακωνίας, Καστέλι Χανίων

*Ισχύει για τους κατόχους της κάρτας Club

εβαλαν πιο πολλά καταστήματα να κάνουν παρέα στη Σαντορίνη ή γινόταν και πιο παλια;

Εντάξει για κάποιον που δυσκολεύεται να πάρει κάτι καλύτερο σε τροφή για γάτες είναι μια χαρά.

Δημοσ.

δωσε μου γεωχωρικά δεδομένα γιατι αυτές ειναι προσφορές και για εμενα και οχι οι κονσερβες για τις γατες...

Δημοσ.

Εντάξει για κάποιον που δυσκολεύεται να πάρει κάτι καλύτερο σε τροφή για γάτες είναι μια χαρά.

Μην το λες γιατί τιμη κιλου ειναι πολυ ακριβοτερα απλα μερικες φορές είναι απαραίτητα.. πχ πας διακοπές και αφήνεις τα ζώα σε κάποιον άλλο ...

Οσο για τον φίλο που ρωτάει ναι η κονσέρβα ειναι φτηνότερη απο το σακουλάκι.. και μάλλον είναι το ίδιο πράγμα.. αλλά αν θέλει ας έρθει να δει αν συμφωνούν και οι γατες.

Δυστυχώς απο κονσέρβα δεν τρώνε πολλές φορές και χαλάει η τροφή στο πιάτο τους ενώ με το κωλοσακουλακι ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα.

Το φτηνότερο ειναι σαρδέλα η σαδελομανα κλπ με 1-2ευρω το κιλό (απο την ψαραγορά αν είσαι κοντά αλλιώς ακριβότερα ) φτηνότερα απο "οποιαδήποτε" τροφή του εμπορίου

η τίποτα τονακια λαμπουκες κολιούς κλπ με 3 ευρώ όταν τα βρεις και στοκάρεις στην κατάψυξη

Το μόνο μειονέκτημα ειναι οτι αν ο γάτος πχ μάθει να τρώει και φαγητά κανονικά

αν τον αφήνεις και έξω οταν πεινάσει μπορεί να τον δεις και σε κανα σκουπιδοτενεκέ

και ναι είναι προσφορά -25% απο την αρχική

για εσένα τι να σου πω..... χαίρομαι που έμαθες το ζωο σου τρώει κονσέρβα

Δημοσ.

Εξάδα μπύρες φιξ 2,90€ στον Σκλαβενίτη (5+1 δώρο & - 1 ευρώ).

edit: τώρα είδα ότι η προσφορά του Βασιλόπουλου είναι καλύτερη

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι του Βασιλόπουλου είναι καλλίτερη.

Εάν πρόκειται για τις ίδιες, και χωρίς να ξέρω αν έχεις ήδη αφαιρέσει το 1 ευρώ, 2,90/6= 0,48, ενώ του Βασιλόπουλου 2,49/4= 0,62

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι του Βασιλόπουλου είναι καλλίτερη.

Εάν πρόκειται για τις ίδιες, και χωρίς να ξέρω αν έχεις ήδη αφαιρέσει το 1 ευρώ, 2,90/6= 0,48, ενώ του Βασιλόπουλου 2,49/4= 0,62

Είναι 4 χ 500 ml του βασιλόπουλου ενώ του σκλαβενίτη είναι 6 χ 330ml. Άρα συνολική ποσότητα ίδια - 2λίτρα

Δημοσ.

Δεν ανέφερες τον όγκο στο προηγούμενο post και νόμιζα ότι είναι σε ίδια κουτιά.

έχεις δίκιο, αν και είναι ψιλοστάνταρ αυτά. οι εξάδες είναι μικρές (330 ml) και οι τετράδες μεγάλες (500 ml)

Δημοσ.

Εξάδα μπύρες φιξ 2,90€ στον Σκλαβενίτη (5+1 δώρο & - 1 ευρώ).

edit: τώρα είδα ότι η προσφορά του Βασιλόπουλου είναι καλύτερη

Για να μην γινει παρανοηση, το 5+1 ειναι στο 6x330 ενω το -1€ στο 4x500, δεν ειναι συνδυαστικα δλδ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...