surfer1976 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 FRANCHISE? τα καταστηματα σαντορινης δεν ειναι πλεον franchise τα αγορασε ο ομιλος.επισης πολλες προσφορες του lindl δεν ειναι διαθεσιμες στο καταστημα σαντορινης.ο λογος πιστευω ειναι οτι παιζει πολυ τιμολογιο.γιατι να δωσεις αναψυκτικο στο -20% στον επαγγελματια ενω μπορεις να του τα παρεις κανονικα?αλλος λογος για να μην αναταγωνιστουν τις προμηθευτικες του νησιου και αλλα πολλα.... επισης πολλες προσφορες τυπου 1+1 σε hondos,carefour κτλ ειδικα δεμενες συσκευασιες δεν τις εβρισκα η εξηγηση απλη:πληρωνεις μεταφορικα για 2 προιντα και τα πουλας για 1.
paylidis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 τα καταστηματα σαντορινης δεν ειναι πλεον franchise τα αγορασε ο ομιλος.επισης πολλες προσφορες του lindl δεν ειναι διαθεσιμες στο καταστημα σαντορινης.ο λογος πιστευω ειναι οτι παιζει πολυ τιμολογιο.γιατι να δωσεις αναψυκτικο στο -20% στον επαγγελματια ενω μπορεις να του τα παρεις κανονικα?αλλος λογος για να μην αναταγωνιστουν τις προμηθευτικες του νησιου και αλλα πολλα.... επισης πολλες προσφορες τυπου 1+1 σε hondos,carefour κτλ ειδικα δεμενες συσκευασιες δεν τις εβρισκα η εξηγηση απλη:πληρωνεις μεταφορικα για 2 προιντα και τα πουλας για 1. Κοινώς όντως ο ορισμός της αρπαχτής και του βλαχοελληνα εμπόρου... Αισχροι, τουλάχιστον...
terry308 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Carrefour 30 και 31 Ιουλίου Σε πρόλαβε ο καπιτάνιος 23:33
maxdore217 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 ΔΩΡΕΑΝ Square Softcover Photo Book 20cm x 20cm +2.99₤ μεταφορικά Είχα κάνει like στη σελίδα της Huggler και σου δίνουν ένα δωρεάν photo book 25 σελίδων +τα μεταφορικά. Έχω παραγγείλει πάλι από εκεί με προηγούμενη προσφορά. https://www.facebook.com/hugglerphoto/app_1401387380120423 Περνάς το email σου και σου δίνουν έναν κωδικό voucher τον οποίο στον στέλνουν και με email. Υ.Γ. Πρώτο μου ποστ στις προσφορές οπότε μην βαράτε, πείτε μου αν ξέχασα κάτι. Ευχαριστώ Nα προωθήσω ξανά αυτό! μιας και καλοκαιράκι είναι, όλο και κάποιον θα ενδιαφέρει ένα photobook ( βλέπω ότι ισχύει ακόμα κι όλας) .... βασικά εμένα με ενδιαφέρει αν έχει παραλάβει κανένας να μου πει εντυπώσεις.
SKRUTZ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 My Market 31/7 εως 02/8 Γαλαξίας 31/7 εως 02/8 http://www.youtube.com/watch?v=ebfwQ6RAF-s 1
fou Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Nα προωθήσω ξανά αυτό! μιας και καλοκαιράκι είναι, όλο και κάποιον θα ενδιαφέρει ένα photobook ( βλέπω ότι ισχύει ακόμα κι όλας) .... βασικά εμένα με ενδιαφέρει αν έχει παραλάβει κανένας να μου πει εντυπώσεις. Εχω παρει αρκετα απο Huggler και μαλιστα μερικα μου ηρθαν χθες. Για τις τιμες των προσφορων δεν το συζητω, ειναι σουπερ. Τα softcover που ειναι δωρεαν σου βγαινουν 3 λιρες το ενα καθως δεν σε αφηνει να βαλεις στο καλαθι πανω απο ενα. Η τιμη ειναι πολυ καλη νομιζω. Η ποιοτητα ειναι αρκετα εως πολυ καλη. Πολυ καλη φαση ειναι να αγοραζεις voucher σε τιμες προσφορων και μετα τα παραγγελνεις ολα μαζι με 3 λιρες μεταφορικα. Μου ηρθαν 9 μαζι με 3 λιρες μεταφορικα. Ειδικα τα hardcover ειναι σουπερ. Τα voucher τα ειχα παρει 4-5 λιρες (τα hardcover). 1
zizu10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Γίνεται να χρησιμοποιήσει κανείς δύο vouchers για το δωρεάν softcover και να πληρώσει μόνο τα μεταφορικά που είναι 3 λίρες?
fou Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Γίνεται να χρησιμοποιήσει κανείς δύο vouchers για το δωρεάν softcover και να πληρώσει μόνο τα μεταφορικά που είναι 3 λίρες? Οχι
maxdore217 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Οχι Kαλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας η τιμή είναι καλή πόσο να πάει κάπου 4.5€ βγαίνει για ένα άλμπουμ το οποίο εδώ παίζει σε άλλες τιμές σε μαγαζιά, το έψαξα γιαυτό το λέω. Χθες μου βγήκε η παναγία να βάλω σε τάξη τις φωτό αλλά έγινε καλή δουλειά ..εσύ fou τις έβαζες μόνος ή πάτησες να τις τοποθετήσουν αυτοί ? γιατί αν κάνουν καλή δουλειά και από μόνοι τους στο 2ρο λέω να το κάνω έτσι ....(7 ώρες σύνολο! 2 τροποποιούσα τις εικόνες στο huggler και τις άλλες 5 επεξεργασία φωτό ,πήρε αρκετές ώρες. ) Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2014 από maxdore217
gregdel Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 ΜΑΣΟΥΤΗΣ 31/7-2/8 όλα τα τυροκομικά Βοσκοτόπι20% φθηνότερα με τη mas card λουκάνικα βραστά έδεσμα τύπου Φρανκφούρτης 40% φθηνότερα με τη mas card αγοράζοντας 3 φιάλες AMSTEL 500ml + ΔΩΡΟ μια φιάλη AMSTEL Radler 500ml με την αγορά μπίρες Αθηναϊκής Ζυθοποιίας συνολικής αξίας 8€ με τη mas card ΔΩΡΟ 2 ποτήρια κρίκερ 250ml(η προσφορά ισχύει ανά απόδειξη λιανικής) όλα τα μαλακτικά Lenor 35% φθηνότερα με τη mas card πάνες Babylino οικονομική συσκευασία & όλα τα μωρομάντηλα BabyCare 40% φθηνότερα με τη mas card όλες οι οδοντόκρεμες Colgate Total 50% φθηνότερα με τη mas card ARIEL σκόνη ή υγρό 55μεζ., κάψουλες 45μεζ. μόνο 8,90€ η συσκευασία Οι προσφορές ισχύουν από 31/7 έως 2/8/2014 σε όλα τα καταστήματα λιανικής Μασούτης μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και έως 3τμχ ανά Α.Φ.Μ.
efkola Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ωχ δεν το πρόσεξα.... Γειά σου ρε Καπετάνιο!!! Πακετάνιος και Σκρουτζάκος νομίζω πως αποτελούν αχτύπητο δίδυμο HAPPY HOUR* στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express! Σήμερα Πέμπτη 31.07, 15:30 με 21:00 : -20% σε όλα τα απορρυπαντικά & τα μαλακτικά ρούχων -25% σε όλες τις παιδικές τροφές *Εξαιρούνται τα καταστήματα Σαντορίνης *Ισχύει για τους κατόχους της κάρτας Club *Ισχύει στα εταιρικά καταστήματα της Μαρινόπουλος Α.Ε. 1
fou Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Kαλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας η τιμή είναι καλή πόσο να πάει κάπου 4.5€ βγαίνει για ένα άλμπουμ το οποίο εδώ παίζει σε άλλες τιμές σε μαγαζιά, το έψαξα γιαυτό το λέω. Χθες μου βγήκε η παναγία να βάλω σε τάξη τις φωτό αλλά έγινε καλή δουλειά ..εσύ fou τις έβαζες μόνος ή πάτησες να τις τοποθετήσουν αυτοί ? γιατί αν κάνουν καλή δουλειά και από μόνοι τους στο 2ρο λέω να το κάνω έτσι ....(7 ώρες σύνολο! 2 τροποποιούσα τις εικόνες στο huggler και τις άλλες 5 επεξεργασία φωτό ,πήρε αρκετές ώρες. ) Μεγάλο παλούκι το στήσιμο του άλμπουμ πολυ επεξεργασία για τις φωτογραφίες και αρκετή για το στήσιμο. Και δυστυχώς δεν γίνεται να στηθεί αυτόματα το άλμπουμ γιατι γίνεται ότι να ναι. Πρεπει μα τις βάλεις εσυ μόνος σου.
SKRUTZ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Βερόπουλος μέχρι το Σάββατο http://www.youtube.com/watch?v=CbopR5vsbeg&list=UUD_JWmERcY6Cy1zSRd_f2Mw Μην ξεχνάτε κουπόνι -2,00€ για το SKIP από livesmart
Προτεινόμενες αναρτήσεις