qwerty99 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Αν εχεις παλιο κινητηρα απλα δεν σε ενδιαφερει το θεμα. Πως ορίζεται ο "παλιός" κινητήρας ? Υπάρχει κάποιο μέτρο όσον αφορά την παραγωγή (πχ τελευταίας 5ετίας, 10ετίας μοντέλα) ή πρέπει να φέρει κάποια χαρακτηριστικά που εύκολα αναγνωρίζονται για να ξέρουμε, παρακαλώ ?
evmenis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Το "δεν σε ενδιαφερει το θεμα " σημαινει οτι δεν κερδιζεις κατι οχι οτι δημιουργει προβλημα ακομα και ενας παλιος κινητηρας μπορει να εχει οφελος απο ενα τετοιο καυσιμο αλλα σε ακραια σεναρια. Παλιο κινητηρα θα ελεγα ενα κινητηρα μεγαλυτερο απο 10ετιας ,βασικα ειναι το ποσο προηγμενο ειναι το συστημα injection που εχει το αμαξι σου γιατι αλλο ενα μερσεντες 10ετιας και αλλο ενα σεατ 10ετιας.
talos_2002 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Αν εχεις παλιο κινητηρα απλα δεν σε ενδιαφερει το θεμα. Avensis του 1999, με V-Power μόνο από (και καλά αξιόπιστο) συγκεκριμένο βενζινάδικο. Προέκυψε ανάγκη ένα απόγευμα και έβαλε ο πατέρας από άλλο. Την επόμενη το βράδυ ήταν αγνώριστο, έπρεπε να ξεσυνηθίσω το πόσο πατούσα το γκάζι και το έξτρα γκαζάκι στην εκκίνηση. Πριν 3 Σ/Κ ο αδελφός το πήρε για διακοπές και έβαλε V-Power από τρίτο βενζινάδικο. Μόλις το οδήγησα του τηλεφώνησα να μου πει ποιό είναι και να μην ξαναπάει. Λες και ήταν ναρκωμένος ο κινητήρας. Από τις παραπάνω εμπειρίες, συμπεραίνεται ότι παίζει κυρίως ρόλο η «καθαρότητα του βενζινάδικου», εκεί πάσχουμε. Οι κινητήρες μας, ακόμη και οι παλιοί, είναι ανώτεροι του διατιθέμενου καυσίμου. Και όποιος θέλει, αύριο τελειώνει το νερό που έβαλε ο αδελφός και βάζω από τον σωστό. Μπορεί να έρθει στην δυτική Θεσσαλονίκη να δει την διαφορά και να του δείξω και ποιοί είναι οι νερουλάδες. 2
teodor_ch Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 συγκρίνεις ανόμοια πράγματα σαφώς και με νερό καινούργιο/παλιό δεν θα δουλεύει το ίδιο
thodoris_9 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 ΔΩΡΕΑΝ Square Softcover Photo Book 20cm x 20cm +2.99₤ μεταφορικάΕίχα κάνει like στη σελίδα της Huggler και σου δίνουν ένα δωρεάν photo book 25 σελίδων +τα μεταφορικά.Έχω παραγγείλει πάλι από εκεί με προηγούμενη προσφορά.https://www.facebook.com/hugglerphoto/app_1401387380120423Περνάς το email σου και σου δίνουν έναν κωδικό voucher τον οποίο στον στέλνουν και με email. Υ.Γ. Πρώτο μου ποστ στις προσφορές οπότε μην βαράτε, πείτε μου αν ξέχασα κάτι. Ευχαριστώ 3
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Επειδή "ρώτησες" στο ΥΓ: Δεν ηθελε νέο τοπικ, αφου είναι "εκτος τεχνολογιας" το προιον. Δεν εγινε και τιποτα, καμια δεκαρια παρομοια λαθη γινονται ανα ημερα. Καλως μας ηρθες, με την ευκαιρια του ποστ!
thodoris_9 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ για τη διόρθωση! Απλά είχα δει αυτά τα δύο ποστ από όπου και είχα παραγγείλει τότε και είχα την εντύπωση ότι ήταν στην γενική κατηγορία http://www.insomnia.gr/topic/496340-photo-album-29x22-cm-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF-39-%E2%82%AC-65-%E2%82%AC-%C2%A33-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1-hu/ http://www.insomnia.gr/topic/523853-photo-album-29x22-cm-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF-100%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF-50%C2%A3-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-17%C2%A3-3%C2%A3-%CE%BC%CE%B5%CF%84/ Rookie mistake
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ναι, αν δεν τα προλαβω αυτά τα θεματα οσο είναι νωρις μπορει να υπαρξει πρόβλημα - αν τυχει να πεσουν πολλα ποστς και πολλα ποστς αντιστοιχα τις ιδιες ωρες/λεπτα για αλλα θεματα στο παρον τοπικ. Αν λοιπον συμβει κατι τετοιο δεν είναι μετα αποτελεσματικη η συγχωνευση αφου θα ανακατευτουν και νοημα δεν θα βγαινει από την ροη της κουβεντας... Οποτε καποιες φορες αναγκαζουν οι συνθηκες να "παραμεινει" ενα λαθος. Άλλες περιπου 5 φορες εχω μεταφερει εδώ μεσα προσφορα για τετοια photobooks με τελευταια πριν πεντε ημερες.
christosvoul Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 καλησπέρα παιδιά, πως και δεν έχουμε κανένα σπόιλερ από σουπερ μάρκετ ?
eko13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Συνηθως στα σουπερ μαρκετς οι χοτ μερες ειναι Πεμπτη-Σαββατο 1
soundkeeper Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Τα οκτάνια είναι ο αριθμός που δηλώνει τον βαθμό αντικροτικότιτας της βενζίνης. Με λίγα λόγια δηλαδή μας δηλώνει πόσο πίεση αντέχει το καύσιμο στη μέγιστη θερμοκρασία που έχει ο θάλαμος καύσης πριν αυτό αυτόαναφλεγεί. Όσο μεγαλύτερο είναι αυτό το νούμερο τόσο ποιο κοντά στο άνω νεκρό σημείο, το μπουζί δίνει τον σπινθήρα και έτσι έχουμε τη μέγιστη απόδοση. Αν ο αριθμός οκτανίων είναι χαμηλός τότε μην έχοντας αυτό το χαρακτηριστικό το καύσιμο κατά το ανέβασμα του εμβόλου αυτάναφλέγεται με αποτέλεσμα ο κινητήρας με το knock sensor να καταλαβαίνει τα γνωστά σε εμάς πυρακια και να μας κόβει τηην προπορεία (avans) και έτσι μα μειώνετε η απόδοση του. Αυτά με λίγα λόγια για το τι είναι τα μαγικά οκτάνια. 2
smpt Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 +1 Αυτο θυμαμαι και εγω οτι μου ειχαν πει στο δημοτικο τι ειναι οκτανια στην βενζινη. Πριν καμια 35αρια χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις