Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο hardcover (λογικά το ίδιο θα ισχύει και για το spiral) το βάζουν στο οπισθόφυλλο.

Όταν το φτιάξεις το album και το κάνεις preview φαίνεται κανονικά η θέση του. Μάλιστα στο preview νομίζω ότι είναι λιγο μεγαλύτερο, γιατί όταν έλαβα το αλμπουμ στα χέρια μου και το είδα ειπά 'σιγά τόσος λόγος γι αυτο?'

Εγώ το άφησα με το σκεπτικό οτι αν με ενοχλεί, στα επόμενα που θα παραγγείλω θα το βγάλω. Τελικά δεν με ενοχλεί καθόλου.

Ακριβως και εγω το ιδιο ειπα. Δεν ειναι μεγαλο. Δεν ενοχλει. Και μενα μου φαινοταν στο preview μεγαλυτερο.

Οριστε αυτο με το hard cover το οποιο ειναι μεγεθος σχεδον Α4

awuj3r.jpg

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι κακο και αυτο με τα απορρυπαντικα; Παλια η κουτα ηταν 66-70 μεζουρες και με τον καιρο πηγε στις 60 δοσεις και τωρα το βλεπουμε να βγαζουν συνεχως στις 55 και εχει βγει και στις 52. Ειναι η αληθεια οτι στα απορρυπαντικα η τιμη επεσε αρκετα με παλιοτερα αλλα τωρα διαρκως μικραινουν το πακετο.

Μεθαυριο θα ξαναβγαλουν ενα κουτι 66-70 μεζουρες και θα το ονομασουν extra large με μια αυξημενη τιμη γιατι και καλα ειναι η οικονομικη συσκευασια, ασχετο αν ειναι το ιδιο με ενα παλιο κουτι.

• Like 3
Δημοσ.

έτσι

το έχω παρατηρήσει και εγώ στο skip

και μάλιστα υπάρχει και διάφορα στον τρόπο υπολογισμού της μερίδας.

το κουτί των 60 μερίδων είναι 5,1 κιλά, δηλαδή 0,085 κιλά η μερίδα

Το κουτί των 55 μερίδων είναι 3,85 κιλά δηλαδή 0,07 κιλά η μερίδα

Για την ίδια σκόνη στην ίδια τιμή έχουμε λιγότερες μερίδες υπολογισμένες και με λιγότερο βάρος. αν κράταγαν το βάρος της μερίδας το ίδιο τότε αντί για 55 μερίδες το σωστό είναι 45 μερίδες

10 μερίδες λιγότερες από αυτό που λένε και δεν νομίζω ότι έγινε καλύτερή η σκόνη για να μειώσεις την ποσότητα.

• Like 1
Δημοσ.

Μην ξεχνάτε όμως πως παίζει ρόλο και η σύνθεση του απορρυπαντικού, δεν είναι στάνταρ η δόση σε όλα. Αλλιώς θα είχαν όλα τα κουτιά τον ίδιο δοσομετρητή μέσα.

• Like 1
Δημοσ.

Για λόγους σύγκρισης να αναφέρω ότι πήρα από Makro Ariel σκόνη 105 μεζούρες 6,825kg στα €14,5 ευρώ με ΦΠΑ.

Επάνω γράφει P&G professional.

Στο makro προσφορά ίσως ήταν ένα πακέτο 1+1 δώρο της Rolco κάπου στα 10 ευρώ αλλά δεν θυμάμαι άλλες λεπτομέρειες.  Φοβήθηκα να το πάρω μήπως αρχίσει την γρίνια ότι είναι άγνωστο προϊόν η γυναίκα μου.

Δημοσ.

To κουπόνι από τις επιθυμίες ισχύει κανονικά στα Carrefour ή θα μας λένε ότι είναι ήδη καλή η τιμή, όπως μου έκαναν σε άλλο σουπερμάρκετ σήμερα με το skip;

Δημοσ.

Μην ξεχνάτε όμως πως παίζει ρόλο και η σύνθεση του απορρυπαντικού, δεν είναι στάνταρ η δόση σε όλα. Αλλιώς θα είχαν όλα τα κουτιά τον ίδιο δοσομετρητή μέσα.

Για το ίδιο απορρυπαντικό (μάρκα/είδος) μιλάω.

Α και τα σκιπ των 55 μεζουρών ΔΕΝ έχουν μεζούρα μέσα. Έχουν ένα τηλ για να σου στείλουν δωρεάν. Μάλλον για να μην δεις ότι δεν μετράνε τις μεζούρες το ίδιο

• Moderators
Δημοσ.

To κουπόνι από τις επιθυμίες ισχύει κανονικά στα Carrefour ή θα μας λένε ότι είναι ήδη καλή η τιμή, όπως μου έκαναν σε άλλο σουπερμάρκετ σήμερα με το skip;

Κανονικα περνανε τα κουπόνια στα καρφουρ, στο παρελθον κανεις δεν ειχε προβλημα.

Πες μας πιο σουπερ μαρκετ στην εκανε την "εξυπναδα", γιατι είναι κατι που δεν εχουμε ακουσει ποτε αν δεν κανω λαθος.

[δεν μιλαει για skip στο καρφουρ ο ανθρωπος, εφυγαν τα ασχετα/οφτοπικ ποστς που κανατε από κακη αναγνωση του ποστ του]

Δημοσ.

Για το ίδιο απορρυπαντικό (μάρκα/είδος) μιλάω.

Α και τα σκιπ των 55 μεζουρών ΔΕΝ έχουν μεζούρα μέσα. Έχουν ένα τηλ για να σου στείλουν δωρεάν. Μάλλον για να μην δεις ότι δεν μετράνε τις μεζούρες το ίδιο

Μπα και στις 60 μεζουρες πλεον δεν βαζουν. Σου λεει οι περισσοτεροι εχουν απο παλιοτερο και ειναι και λογικο. Αχρηστο εξοδο ηταν.

Δημοσ.

Κανείς δεν περνάει μεσημέρι/απόγευμα απο carrefour να ποσταρει happy hour?

Είχε τα γιαούρτια και τομάτες κονσέρβα -20

• Like 1
Δημοσ.

Κανονικα περνανε τα κουπόνια στα καρφουρ, στο παρελθον κανεις δεν ειχε προβλημα. Πες μας πιο σουπερ μαρκετ στην εκανε την "εξυπναδα", γιατι είναι κατι που δεν εχουμε ακουσει ποτε αν δεν κανω λαθος.[δεν μιλαει για skip στο καρφουρ ο ανθρωπος, εφυγαν τα ασχετα/οφτοπικ ποστς που κανατε από κακη αναγνωση του ποστ του]

Όντως, μιλούσα για επαρχιακό σουπερμάρκετ. Στην Ημαθία.... Και για το skip, συγκεκριμένα.

Στον μαρινοπουλο η σκόνη ηταν πιο ακριβή για τις 55 μεζουρες.

Όσο για τα πόστς με τις μεζουρες, κατι για να γελασετε:

Όταν είδε η κοπέλα μου το κουτί του Ariel, με ρώτησε αν αγόρασα καινούργιο netbook... Τόσο μικρό ειναι, σαν του toshiba nb200

Δημοσ.

Βιβλία της σειράς BELL για την παραλία, με συγγραφέα τον ΤΖΕΙΜΣ ΠΑΤΕΡΣΟΝ.

Τρία αστυνομικού περιαχομένου στην τιμή του ενός, μόνο 9,90€

http://www.e-shop.gr/to-3o-xtypima-4i-ioylioy-o-5os-ippeas-p-BKS.0003566&sid=1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...