runner69 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Στην συγκεκριμενη φιρμα δεν παιζουν καλυτερες τιμες... Μας εχουν πεισει οτι αυτα τα ανταλλακτικα ειναι πανακριβα. Αν δεν τα παιρνουν πολλοι επειδη ειναι ακριβα, να δουμε πως θα βγαλουν προσφορες και εκπτωσεις για να πουλησουν.
paylidis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μας εχουν πεισει οτι αυτα τα ανταλλακτικα ειναι πανακριβα. Αν δεν τα παιρνουν πολλοι επειδη ειναι ακριβα, να δουμε πως θα βγαλουν προσφορες και εκπτωσεις για να πουλησουν. ΑΥΤΌ ΑΚΡΙΒΏΣ! Προσωπικά τα εκοψα και γενικότερα έκοψα το συχνό ξύρισμα, πήρα τριμμερ και βρήκα την υγεία μου... πριν τα κόψω θυμαμαι βόλευε να πάρω όλη τη μηχανή που εβγαινε προσφορά στα 5 ευρω με 2 ανταλλακτικά, παρα να πάρω μία τετράδα στα 13€... Σίγουρα πάντως και αυτά και τα ανταλλακτικά της οδοντόβουρτσας πρέπει να πέσουν οι τιμές τους γιατι αλλιώς θα τα τρώει η σκόνη... 1
άδικος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μας εχουν πεισει οτι αυτα τα ανταλλακτικα ειναι πανακριβα. Αν δεν τα παιρνουν πολλοι επειδη ειναι ακριβα, να δουμε πως θα βγαλουν προσφορες και εκπτωσεις για να πουλησουν. Που μου θύμισε το εξής: http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=Razorpit Έχει αγοράσει κανείς ένα τέτοιο & τι εντυπώσεις έχει; 1
manzana Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Το καλοκαιρινό Bazaar βιβλίου του ΒΗΜΑ FΜ 99,5 ανοίγει ξανά τις πύλες του στους Κήπους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, με σκοπό την ενίσχυση του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.Από την Πέμπτη 12 Ιουνίου έως και την Κυριακή 15 Ιουνίου, ο ΒΗΜΑ FM 99,5 καλεί όλους τους ακροατές και φίλους του, να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη μας σε όσους την έχουν ανάγκη.Διακόσιες χιλιάδες βιβλία θα διατεθούν 1 ευρώ το ένα, όπως και στα προηγούμενα bazaar του ΒΗΜΑ FM. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την προμήθεια τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το ΚΥΑΔΑ.Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν δωρεάν κεράσματα αλλά και πολλές εκπλήξεις.Παράλληλα, κάθε βράδυ από τις 19:00 μέχρι τις 21:00 ο ΒΗΜΑ FM έχει εξασφαλίσει στους επισκέπτες του bazaar τη δυνατότητα, να παρακολουθήσουν ζωντανά μέσα από γιγαντοοθόνη, τους αγώνες του Μουντιάλ.Μετά τις 21:00 γνωστοί και αγαπημένοι καλλιτέχνες θα χαρίζουν μοναδικές μουσικές παραστάσεις. Παρασκευή 13/6 20.45-21.15 ANGELIKA DUSK 21.15-21.45 PENNY &THE SWINGING CATS 21.45-22.15 ΑΝΝΑ & ΤΑΚΗΣ ΜΠΟΥΡΜΑΣ 22.15-23.15 ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ-ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Σάββατο 14/6 20.45-21.00 NO SEQUENCE 21.00-22.00 ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΙΔΑΚΗΣ 22.00-23.00 ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ Κυριακή 15/6 20.45-21.15 CAMERATA ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 21.15-21.45 ΕΚΕΙΝΟΣ + ΕΚΕΙΝΟΣ 21.45-22.15 ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ 22.15- 23.10 ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣΟι επισκέπτες του bazaar θα πρέπει να έχουν μαζί τους το ακριβές ποσό που αντιστοιχεί στα βιβλία που προμηθευτούν. Ώρες λειτουργίας 10:00-21:00 Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2014 από manzana 2
SKRUTZ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Βερόπουλος http://www.youtube.com/watch?v=mBZPHzZ_EMg&list=UUD_JWmERcY6Cy1zSRd_f2Mw
gas_83 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 [Photo Album] 20x20 cm με σπιραλ 50φυλλο απο 18,99£ στις 5,99£ + 3£ μεταφορικα @Huggler.com προσφορά για 12 ώρες Μια ακόμα προσφορά από το huggler για 12 ώρες (λογικά για 3-4 ώρες ακόμα) 50 Page Square Spiral Photo Book τιμή: £18.99 £5.99 μεταφορικά: £3 link προσφοράς: link Τρόπος αγοράς προσφοράς: Αγοράζουμε το Voucher και έχουμε προθεσμία 1 χρόνο για να το χρησιμοποιήσουμε αφού φτιάξουμε και παραγγείλουμε το/ τα άλμπουμ μας. Κωδικός προσφοράς: SBKK9 Χαρακτηριστικά άλμπουμ: Dimensions 20cm x 20cm Amount of pages: 50 Cover: Choice of 6 colours with 1 photo on the front and back. Available colours are white, black, red, pink, blue and green Book Styling: Wide choice of themes and layouts with a 300gsm gloss cover spiral bound Page layouts: 1 – 20 photos per page Paper weight: Cover 300gsm – Internal pages 300gsm Production & Delivery Your creation time: 30 minutes Our production time: 3 – 5 working days UK delivery: 2- 5 working days International delivery: 5-10 working days Προσωπικά δεν έχω φτιάξει σπιραλ (για να σας πω εντυπώσεις) αλλά λέω να πάρω μερικά..
giorginho Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Στο μεταξυ επειδη εχω λεει 9 μηνες να μπω στο λογαριασμο μου, μαζι με το παραπανω newsletter μου εστειλαν κι ενα voucher 50% για την επομενη παραγελια μου...! (λογικα θα το παιρνουν ολοι οσοι κλεινουν 9μηνο απουσιας?) Tωρα μενει να δουμε αν συνδιαζεται με καμια αλλη προσφορα...
thodoris_9 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Θα το χτυπήσω σίγουρα. Στο προηγούμενο με το σκληρό εξώφυλλο έκανα άλμπουμ γάμου και το δωσα στην επέτειο. Έλιωσε... (με 11€ ) Υ.Γ. Δεν μου το εμφανίζει στο κινητό ή δεν έχεις βάλει λινκ;
samth8 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Παρέλαβα πρίν 5 μέρες ένα hard cover album (απο παλιότερη προσφορά) και ομολογουμένως είναι εξαιρετικής ποιότητας για την τιμή του.Για όποιους θέλουν περισσότερες σελίδες το spiral ίσως είναι ιδανικότερη επιλογή. Eπίσης αν θέλετε να προσθέσετε επιπλέον σελίδες, έχετε αυτήν την επιλογή με 0.95 £. (Αν και τις 50 σελίδες τις θεωρώ υπεραρκετές!) Εγώ προσωπικά θα περιμένω για κάποια προσφορά hardcover καθώς επίσης θέλω να ναι και ορθογώνιο. Υ.Γ. Όταν το φτιάξετε και το παραγγέλετε σας ρωτάει αν θέλετε να βγάλετε το σηματάκι του Huggler (ζητάει γύρω στις 3 λίρες !!!). Το θεώρησα ξεφτίλα και υπερβολικά τα λεφτά και δεν πάτησα αυτήν την επιλογή. Τελικά το σηματάκι δεν με ενοχλεί καθόλου και σε όποιον το έδειξα μου είπε το ίδιο.
gas_83 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Θα το χτυπήσω σίγουρα. Στο προηγούμενο με το σκληρό εξώφυλλο έκανα άλμπουμ γάμου και το δωσα στην επέτειο. Έλιωσε... (με 11€ ) Υ.Γ. Δεν μου το εμφανίζει στο κινητό ή δεν έχεις βάλει λινκ; Το link το έχω βάλει, δεν ξέρω τι φταίει..μπες εδώ και αγόρασε το voucher με κωδικό SBKK9
kgian Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Πήρα ένα κουπόνι. Πρώτη φορά θα χρησιμοποιήσω τέτοιου τύπου υπηρεσία. Άντε να δούμε...
SKRUTZ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Proton Super Markets http://www.youtube.com/watch?v=9B5CdgjkDmE
diplo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Υ.Γ. Όταν το φτιάξετε και το παραγγέλετε σας ρωτάει αν θέλετε να βγάλετε το σηματάκι του Huggler (ζητάει γύρω στις 3 λίρες !!!). Το θεώρησα ξεφτίλα και υπερβολικά τα λεφτά και δεν πάτησα αυτήν την επιλογή. Τελικά το σηματάκι δεν με ενοχλεί καθόλου και σε όποιον το έδειξα μου είπε το ίδιο. σε ποιο σημείο βάζουν το λογότυπο τους; τι τρελή παπαριά είναι τούτη;; εμ το αγοράζεις εμ θέλουν να κοτσάρουν και το logo!!! 1
samth8 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 σε ποιο σημείο βάζουν το λογότυπο τους; τι τρελή παπαριά είναι τούτη;; εμ το αγοράζεις εμ θέλουν να κοτσάρουν και το logo!!! Στο hardcover (λογικά το ίδιο θα ισχύει και για το spiral) το βάζουν στο οπισθόφυλλο. Όταν το φτιάξεις το album και το κάνεις preview φαίνεται κανονικά η θέση του. Μάλιστα στο preview νομίζω ότι είναι λιγο μεγαλύτερο, γιατί όταν έλαβα το αλμπουμ στα χέρια μου και το είδα ειπά 'σιγά τόσος λόγος γι αυτο?' Εγώ το άφησα με το σκεπτικό οτι αν με ενοχλεί, στα επόμενα που θα παραγγείλω θα το βγάλω. Τελικά δεν με ενοχλεί καθόλου.
tiniakos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δεν ενοχλεί και αν δεν αρέσει το κόβεις με ένα ψαλίδι και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις