Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 η μαύρη η American express αν ξεπεράσεις τα 2500 χιλιάρικα λέει ότι δεν χρεώνει συνδρομη και δίνει και διπλάσιους πόντους από άλλες απλά οταν την βλέπουν σε μικρά καταστήματα βγάζουν σπυράκια, απο τα μεγάλα το λιντλ δεν την δέχεται έχω φρικαρει με τις πιστωτικές γιατι θα ήθελα τα πράγματα να ειναι άπλα και δεν ειναι έχω ενα λογαριασμό με χρήματα και έδωσα εντολή για εξόφληση όλου του ποσού όταν έρθει η ώρα μια φορά το μήνα ετσι όπως το είχα στο νου μου μια φορά το μήνα θα τράβαγε όλο το ποσό των αγορών που είχα κάνει μέχρι την προηγουμένη μέρα και από την επομένη μέρα θα είχα όλο το όριο της κάρτας διαθέσιμο άλλα τελικά δεν είναι έτσι.. Γιατι δεν ειναι ετσι; Εγω εχω 7-8 μηνες την american express bonus (χρεωστικη) και έχω βάλει να πληρώνεται hol, vodafone από οικογένεια, γονείς πεθερικά και δεν έχω πρόβλημα. Μπαίνουν και κανονικότατα οι πόντοι.
SKRUTZ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Carrefour 4 και 5 Ιουνίου Βασιλόπουλος 4 εως 7 Ιουνίου Makro εως 7 Ιουνίου 2
fantakola Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Carrefour 4 και 5 Ιουνίου Βασιλόπουλος 4 εως 7 Ιουνίου Makro εως 7 Ιουνίου Που βρισκεις αυτες τις συγκεκριμενες προσφορες του ΑΒ? Γιατι δεν υπαρχουν ουτε στην σελιδα τους, ουτε σε καποιο φυλαδιο (ας πουμε το Αριελ,οι Budweiser,οι Kaizer και η Φετα δεν υπαρχουν πουθενα
Prof_Chaos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 να βάλουν και καμιά προσφορά σε radler amstel ωραία θα είναι..
dimigar Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Που βρισκεις αυτες τις συγκεκριμενες προσφορες του ΑΒ? Γιατι δεν υπαρχουν ουτε στην σελιδα τους, ουτε σε καποιο φυλαδιο (ας πουμε το Αριελ,οι Budweiser,οι Kaizer και η Φετα δεν υπαρχουν πουθενα Εδώ φίλε μου: http://www.ab.gr/index.php/offers/weekly_offers 1
zizu10 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Να ρωτήσω κάτι ως άσχετος με προσφορές από σούπερ μάρκετ. Θέλει κάρτα του ΑΒ για τις μπίρες ή αυτή είναι η τιμή για όλους? @Prof_Chaos Πες μου ότι κάνεις πλάκα... Οι μπίρες της Αθηναικής είναι με διαφορά ότι χειρότερο έχω πιει!
zizu10 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μια χαρα τοτε.. Ευχαριστω!! Παω να φορτωσω για το ματς το βραδυ
drdedus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Γιατι δεν ειναι ετσι; Εγω εχω 7-8 μηνες την american express bonus (χρεωστικη) και έχω βάλει να πληρώνεται hol, vodafone από οικογένεια, γονείς πεθερικά και δεν έχω πρόβλημα. Μπαίνουν και κανονικότατα οι πόντοι. για την πιστωτική λεω σκέφτομαι να το γυρίσω σε χρεωστική μπονους για να ησυχάσω απο της εξισώσεις απλά θα χάσω τους διπλάσιους πόντους που δίνει σε σχέσει με όλες της άλλες πχ σε ΑΒ HOL BP δίνει 8 αντί για 4
lefta_yparxoun Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 για την πιστωτική λεω σκέφτομαι να το γυρίσω σε χρεωστική μπονους για να ησυχάσω απο της εξισώσεις απλά θα χάσω τους διπλάσιους πόντους που δίνει σε σχέσει με όλες της άλλες πχ σε ΑΒ HOL BP δίνει 8 αντί για 4 Τι είναι αυτές οι εξισώσεις; Δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχεις με την κάρτα;
Prof_Chaos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 @zizu10 γευστικά είναι ωραία μπυρίτσα με το λεμόνι και δροσιστική.. γουστα είναι αυτά
drdedus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Τι είναι αυτές οι εξισώσεις; Δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχεις με την κάρτα; Φαντάσου οτι αν πληρωθεί η κάρτα αυτόματα όλο το ποσο όπως έχουμε συμφωνήσει με την τράπεζα σημερα θα ήθελα αύριο να έχω διαθέσιμο όλο το ποσό/όριο που έχουμε στην καρτα Ε αυτό για τον α η β λόγο δεν γινετε 1
SKRUTZ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Βερόπουλος http://www.youtube.com/watch?v=ylHlUJ7sN_A&list=UUD_JWmERcY6Cy1zSRd_f2Mw Carrefour Μέχρι και το Σάββατο -Όλα τα ποδήλατα -30% -Όλα τα ρούχα και τα λευκά είδη -30% Γαλαξίας Από 5-7 Ιουνίου http://www.youtube.com/watch?v=c0YxaOTPd0I#t=10 My Market να βάλουν και καμιά προσφορά σε radler amstel ωραία θα είναι.. Ο Γαλαξίας έχει Radler 6x330ml κουτί 3,98€ 1
maxdore217 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Πάντως η τιμή του ΑΒ για την 4άδα kaiser είναι είναι τίμια αν ισχύει αυτό το : http://www.timimas.gr/products/kaiser-mpyra-metal-koyti-4x500-ml/ και ξέροντας ότι το καρφούρ βγάζει μέχρι -30% στις μπύρες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις