Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισως να ειμαι και εκτος θεματος αλλα διαβαζοντας το τι γραφεται εδω, εχω να σας προτεινω ενα αλλα site με αθλητικα ειδη που δεν εχει καθολου ταχυδρομικα σ'εμας που πληρωνουμε με ευρω.

http://www.sportsshoes.com/

Εχει μερικα καλα πραγματα σε καλες τιμες αν ψαξεις, ειχα παραγγειλει ενα tshirt k-swiss κ μου ηρθε αρκετα γρηγορα μπορω να πω.

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχει τρομερές τιμες το sportsdirect , περιμενω να παραλαβω την πρωτη παραγγελια για να τσεκαρω τα νουμερα και παω και για δευτερη

Δημοσ.

ρε παιδια το sportsshoes.comπουπε καποιος φιλος πριν δεν εχει μεταφορικα κ βγαινει ακομα πιο φτηνα απτο σπορdiredt που κοιταξα 2 παπουτσια.ξερουμε κατα ποσο ειναι αυθεντικα τα πραματα του?

Δημοσ.

Παιδια το sportsshoes αναφερει στους ορους οτι τα μεταφορικα για Ελλαδα κοστιζουν 15 λιρες.

Edit:sorry,τωρα ειδα το

Free European Delivery Terms and Conditions

Offer applies only to shipping destinations within Europe, excluding the United Kingdom.

Offer applies only to purchases in Euros

Offer applies only to orders of two items or less.

Our standard delivery terms and conditions apply.

Αν καποιος παραγγειλει ενα η δυο ζευγαρια,εχει δωρεαν μεταφορικα.

Δημοσ.

Εγω οπως εγραψα παραπανω φιλε μου, παρηγγειλα ενα μπλουζακι και χρεωθηκα μονο αυτο - τιποτα αλλο.Το εν λογω site το βρηκα απο το amazon.co.uk, ειναι σαν reseller εκει.

Δημοσ.

To sportsdirect δινει tracking number; Εκανα παραγγελια, αλλα θα παει σε διευθυνση που βρισκομαι σπανια. Τουλαχιστον να ενημερωθω απο το κουριερ σε ποια κατασταση βρισκεται η παραγγελια μου... Μπορει να βοηθησει καποιος;

Δημοσ.

To sportsdirect δινει tracking number; Εκανα παραγγελια, αλλα θα παει σε διευθυνση που βρισκομαι σπανια. Τουλαχιστον να ενημερωθω απο το κουριερ σε ποια κατασταση βρισκεται η παραγγελια μου... Μπορει να βοηθησει καποιος;

Λογικα θα δινει γιατι ερχεται με κουριερ... Αλλα γιατι εβαλες αυτην την διευθυνση και οχι την δικια σου να εχεις το κεφαλι σου ησυχο; Ειναι στο ονομα σου τουλαχιστον;

Δημοσ.

Η διαφορα στο billing με το delivery adress ειναι προφανης: βγαζεις μια καρτα ενω μενεις στη μια διευθυνση, ομως μετακομιζεις και ξεχνας/βαριεσαι/δεν το σκεφτεσαι να αλλαξεις διευθυνση. Ετσι μπορει να συμβει η κομπλα.

Αλλα, στην προκειμενη περιπτωση:

Παρηγγειλε ο κολλητος με την καρτα του και τη διευθυνση του (billing), αλλα προσπαθησε να τα στειλει σε εμενα (delivery). Αυτος δουλευει πολυ και παει σπιτι μονο για υπνο, ποσο μαλλον οτι στην πολυκατοικια δεν εχει κανεναν να εμπιστευεται ακομα και για το χαρτακι.

Για καποιο λογο δεν πηρε η παραγγελια το delivery αλλα το billing, ειτε λογω πληρωμης με paypal ή επειδη εκανε καποια βλακεια (οπως νομιζω εγω). Τεσπα, πριν απο λιγο πηρε το μειλ που λεει οτι η παραγγελια προχωρα και αναφερει οτι θα εχει unique tracking number. Οποτε θα ασχοληθει να δει ΠΟΤΕ ηρθε το πακετο, ΠΟΤΕ εφτασε στο ταχυδρομειο (φανταζομαι οτι ΕΛΤΑ courrier θα ειναι) και ΠΩΣ θα το παραλαβει αφου μονο εκεινος μπορει πια.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά,για sportsdirect υπάρχει άλλο θέμα.Γράφετε εκεί

http://www.insomnia....m/#entry5101207

Το site στέλνει με courier,DHL συγκεκριμένα και φυσικά έχει tracking number κανονικά.Μπαίνεις στο site της DHL και ελέγχεις.

Από τη στιγμή που θα γίνει το dispatch σε 2-3 μέρες είναι Ελλάδα.Δεν μπαίνουν τα ΕΛΤΑ στη μέση καθόλου.Άν λείπει ο φίλος σου,

θα βρει το χαρτάκι στην πόρτα.Άν πάλι είναι τόσο ιδιάζουσα περίπτωση που μπορεί να πετάξουν κ το χαρτί...παίρνει ένα τηλέφωνο στην DHL και ρωτάει.Απλά κ όμορφα.

Δημοσ.

Παιδιά,για sportsdirect υπάρχει άλλο θέμα.Γράφετε εκεί

http://www.insomnia....m/#entry5101207

Το site στέλνει με courier,DHL συγκεκριμένα και φυσικά έχει tracking number κανονικά.Μπαίνεις στο site της DHL και ελέγχεις.

Από τη στιγμή που θα γίνει το dispatch σε 2-3 μέρες είναι Ελλάδα.Δεν μπαίνουν τα ΕΛΤΑ στη μέση καθόλου.Άν λείπει ο φίλος σου,

θα βρει το χαρτάκι στην πόρτα.Άν πάλι είναι τόσο ιδιάζουσα περίπτωση που μπορεί να πετάξουν κ το χαρτί...παίρνει ένα τηλέφωνο στην DHL και ρωτάει.Απλά κ όμορφα.

Ακριβως. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ένα μπράβο στους μακαρονάδες του forum, μόλις γύρισα από Κορυδαλλό.

Πραγματικά, στη μερίδα βάζουν ένα πακέτο μακαρόνια οι τύποι!

Το συνδύασα και με ένα παγωτό από Παγωτομανία που έχει στην Πλ. Ελευθερίας και είμαι έτοιμος να πέσω σε χειμέρια νάρκη. Το αρχικό σχέδιο ήταν για κάτι μεγάλες κρέπες που έχει σε ένα μαγαζί εκεί στην πλατεία, αλλά η μακαρονάδα με είχε βγάλει νοκ αουτ!

Σίγουρα θα ξαναπάω, και ας μένω στην άλλη άκρη της Αθήνας.

Δημοσ.

Στο Factory Outlets στην Πειραιως εχει 6 ρολογια guartz 70% επι της αρχικης τιμης ,απο 65-120 €. Αρχισε απο Δευτερα(σημερα)εως εξαντλησης αποθεματων.Στο περιπτερο της Camel Active( ρουχα) στον

Α οροφο

Η εκπτωση αφορα ρολογια κι οχι ρουχα

Δημοσ.

Ειναι το Shop της Camel Active που εμπορευεται τα ρουχα της ομωνυμης μαρκας,αλλα και ορισμενα ρολογια ,παλι της ομωνυμης εταιρειας.Εμαθα οτι απο Δευτερα αρχιζει εκπτωση στα ρολογια μονο της ταξης των 65-70%Εχουν 6 κομματια που πηγα σημερα,ειναι αντρικα πιο πολυ, με λουρακι δερματινο και 2 με μεταλλικο μπρασελε,.Τιποτα αλλο._

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...