Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ουφ και εγώ νόμιζα τόσο καιρό οτι είχα πρόβλημα, αφού λέω τα βλέπουν οι άλλοι κάτι γίνεται με μένα :P

Να μας πεις τι διαδικασία ακολουθάεις για να τα ποστάρεις

• Like 4
Δημοσ.

σωπάτε ρε παλικάρια.... και εγώ βάζω τόσο καιρό από chrome και τις βλέπω κανονικά όλες.

Τί προτήνεται?

τωρα φένεται?

4_05krasia.jpg

Πάντως αποσυνδεθηκα και χωρίς να είμαι συνδεδεμένος πάλι τις βλέπω....δεν ξέρω τι να πω!!!!!

Ούτε απο κινητο (iPhone & safari) φαίνεται τίποτα ποτέ. :/

• Moderators
Δημοσ.

τωρα φαινονται ολες εκτος απο μια (την 1η)

Εχεις δικιο, δεν ειχα αλλαξει το πρόβλημα στην πρωτη, μολις το διορθωσα και στα κρασια.

Δεν φαίνεται τίποτε..

Φανταζομαι ότι κοιτας μονο το ποστ που εχω βαλει συνδεσμο στο παραπανω ποστ μου;

(για τα οφτοπικ/αποριες με πμ ;) )

• Moderators
Δημοσ.

^
Σας κανει τοσο κοπο να διαβασετε ένα ποστ μιας γραμμης;
(Ένα ποστ μονο διορθωσα με edit, αφου τα αλλα είναι παλια και δεν ισχυουν ετσι και αλλιως και εδωσα με pm την λυση στον skroutz για από δω και περα.)

• Like 1
Δημοσ.

για αυτούς που ενδιαφέρονται γι κουζίνα...

Στα Media markt στο Ρέντη (δεν γνωρίζω για τα υπόλοιπα και μόνο για το φυσικό κατάστημα) μείον το ΦΠΑ σε επιλεγμένες συσκευές κουζίνας (και ηλεκτρικές νομίζω) στα καρτελάκια που έχουν στο κατάστημα λένε για εκθεσιακές συσκευές αλλά δεν ισχύει, το κάνουν σε όλες!!!

παραδείγματα σε αυτές που με ενδιέφεραν:

LA GERMANIA N64C81X σκρουτζ 839€

ΜΜ internet 829€

ΜΜ κατάστημα 849€

τελική 690€

και LA GERMANIA AM 6 4 C 71 C NE

ΜΜ internet 879€

ΜΜ κατάστημα 999€

τελική 760€

νομίζω ότι αξίζει, προσωπικά πήρα την δεύτερη (χωρίς επιπλέον έξοδα αποστολής) αλλά ισχύει και για άλλα μοντέλο. Δεν ξέρουν μέχρι πότε.

Είχα σκοπό να ψωνίσω από συνηκειακό κατάστημα μιας και παίζαν διαφορές 10€ αλλά αυτές οι τιμές όντως άξιζαν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...