chrimara3 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Είναι φθηνιάρικο ρολόι που έχει εμφάνιση ακριβού. Καλύτερα αφού μπαίνετε στην διαδικασία του φαίνεσθαι περί του ρολογιού να πάρετε καμιά μούφα με 5 ευρώ ή κάποιο αξιοπρεπές κομμάτι μεταχειρισμένο. 1
NikosKallithea Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Κι εγώ, προσωπικά δεν καταλαβαίνω την αντιπάθεια μερικών προς τα quartz ρολόγια. Έχω πάνω από 70 κομμάτια αυτόματα, αλλά πολλαπλάσια quartz. Όλα τα αγαπώ, για διαφορετικούς λόγους το καθένα. Ακόμα κι αν κοστίζουν 20 ή 30 ευρώ. Και, ναι, η αρχική είναι υπερβολική, αλλά η τελική, είναι υπερβολικά καλή !!! Και ψάξτε το λίγο, πολλές πανάκριβες εταιρείες, παράγουν quartz κομμάτια, σε εξωφρενικές, ενίοτε, τιμές !!! Αυτό δε λέει κάτι για την εταιρεία. Η INVICTA είναι μια αρκετά παλιά εταιρεία. Γιατί, π.χ. να πληρώσεις 1000 λίρες γι αυτό ;;;;; http://www.amazon.co.uk/Victorinox-Quartz-Analogue-Display-241353/dp/B002DR188G/ref=sr_1_32?s=watch&ie=UTF8&qid=1398241248&sr=1-32(ενδεικτικά και μόνο). Ποια είναι η Victorinox και από πότε παράγει μηχανισμούς ρολογιών ;; Δε νομίζω να είναι τόσο λίγα......... Ναι, δλδ περίπου 360 ευρώ !!! Ενώ από Αμερική είναι 175 δολάρια !!! Ναι αλλα οχι 1295 δολάρια αρχική, άλλο διαφορά απο τα 360 ευρω και άλλο διαφορά από τα 938 ευρω Με διαφορά απο τα 938 ευρω παίρνω και εγω 2-3 και ας μην εχω φορέσει ποτε ρολοι, κάπου θα βρω να τα πουλήσω
chrimara3 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Ναι αλλα οχι 1295 δολάρια αρχική, άλλο διαφορά απο τα 360 ευρω και άλλο διαφορά από τα 938 ευρω Με διαφορά απο τα 938 ευρω παίρνω και εγω 2-3 και ας μην εχω φορέσει ποτε ρολοι, κάπου θα βρω να τα πουλήσω Ρε φίλε,ειλικρινά ξέρεις την μάρκα; Κατά πάσα πιθανότητα όχι,όπως και το 99,9% των καταναλωτών. Συνεπώς έχοντας δώσει 150 ευρώ ανά τεμάχιο πιστεύεις πως θα πάρεις έστω τα λεφτά σου από κάποιον;Δηλαδή θα δώσει κάποιος 150 ευρώ για ένα ρολόι που είναι μια άγνωστη μάρκα,από δεύτερο χέρι καθώς δεν το αγοράζει από το μαγαζί,και επειδή έχει στο amazon να λέει προσφορά θα το χρησιμοποιήσεις ως επιχείρημα για να του το πουλήσεις; ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕΤΕ,ΚΑΤ'ΕΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ.Προσωπικά μέχρι 20 ευρώ θα έδινα για το συγκεκριμένο.Γιατί;Γιατί έχω ρολόι ήδη,συνεπώς δεν έχει καμια χρηστική αξία για μένα,αισθητικά το θεωρώ κακόγουστο,άρα θα έσκαγα το 20αρι για να το κάνω δώρο πουθενά,αλλά τόσα λεφτά,ΠΟΤΕ!
xouzel Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Είναι φθηνιάρικο ρολόι που έχει εμφάνιση ακριβού. Καλύτερα αφού μπαίνετε στην διαδικασία του φαίνεσθαι περί του ρολογιού να πάρετε καμιά μούφα με 5 ευρώ ή κάποιο αξιοπρεπές κομμάτι μεταχειρισμένο. "φθηνιάρικο", από μια εταιρεία του κ@λου, ε ;;; Αν δε γνωρίζετε το αντικείμενο, καλό θα ήταν να σιωπάτε. Εκτίθεστε.... http://en.wikipedia.org/wiki/Invicta_watch Ρε φίλε,ειλικρινά ξέρεις την μάρκα; Κατά πάσα πιθανότητα όχι,όπως και το 99,9% των καταναλωτών. Συνεπώς έχοντας δώσει 150 ευρώ ανά τεμάχιο πιστεύεις πως θα πάρεις έστω τα λεφτά σου από κάποιον;Δηλαδή θα δώσει κάποιος 150 ευρώ για ένα ρολόι που είναι μια άγνωστη μάρκα,από δεύτερο χέρι καθώς δεν το αγοράζει από το μαγαζί,και επειδή έχει στο amazon να λέει προσφορά θα το χρησιμοποιήσεις ως επιχείρημα για να του το πουλήσεις; ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕΤΕ,ΚΑΤ'ΕΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ.Προσωπικά μέχρι 20 ευρώ θα έδινα για το συγκεκριμένο.Γιατί;Γιατί έχω ρολόι ήδη,συνεπώς δεν έχει καμια χρηστική αξία για μένα,αισθητικά το θεωρώ κακόγουστο,άρα θα έσκαγα το 20αρι για να το κάνω δώρο πουθενά,αλλά τόσα λεφτά,ΠΟΤΕ! Όπως είπα και πριν, σιωπάτε γιατί εκτίθεστε. Αν το 99,9 δε γνωρίζει τη μάρκα, πολύ λιγότεροι γνωρίζουν τις Hublot, Jacob & Co, Hautlence, Hysek, Breguet, Blancpain, Louis Moinet, Ulysse Nardin, Jaeger-LeCoultre και άλλες, ων ουκ έστι αριθμός. Κάντε μια προσπάθεια να Googlαρετε τις μάρκες. Ουδείς χειρότερος σύμβουλος, από τον ημιμαθή πονηρίδη-ξερόλα. Τέλος πάντων, τέλος το off-topic από μένα. Όποιος δε γουστάρει, απλά ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ !!!!!!!! 5
parasaser Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 ευχαριστώ τον TS εννοείτε στα 175 δολάρια αγορά με τι μια. τρελή τιμή!!!!!! επίσης είδα ότι έχει και άλλα ρολόγια σε προσφορά
tiniakos Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Σχεδιαστικά δεν μου αρέσει καθόλου, άσε που φοβάμαι ότι αν το φορέσω η παρέα μου θα μου ρίχνει καζούρα για μέρες. 1
xouzel Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Σχεδιαστικά δεν μου αρέσει καθόλου, άσε που φοβάμαι ότι αν το φορέσω η παρέα μου θα μου ρίχνει καζούρα για μέρες. Γι αυτό ακριβώς υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες σχέδια και μάρκες !!!
pcbill Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 εαν κάποιος θέλει να ξοδέψει 175 δολλάρια για ρολόι μπορεί να περιμένει να έρθει στην Ελλάδα το sistem51 της swatch. (ίσως offtopic αλλά αφού μπλέκουμε μήλα με πορτοκάλια γιατί όχι! )
efkola Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Με κάθε αγορά άνω των 50 ευρώ με την κάρτα club στα carrefour Αλίμου,Γέρακα,Αμαρουσίου,Μακεδονία από σήμερα μέχρι και 4/5 κέρδος μια δωροεπιταγή 15 ευρώ για τις επόμενες αγορές.Η δωροεπιταγή όμως μπορεί να εξαργυρωθεί στο διάστημα 5/5 έως 10/5. [/img] Επεξ/σία 23 Απριλίου 2014 από efkola
chrimara3 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 "φθηνιάρικο", από μια εταιρεία του κ@λου, ε ;;; Αν δε γνωρίζετε το αντικείμενο, καλό θα ήταν να σιωπάτε. Εκτίθεστε.... http://en.wikipedia.org/wiki/Invicta_watch Όπως είπα και πριν, σιωπάτε γιατί εκτίθεστε. Αν το 99,9 δε γνωρίζει τη μάρκα, πολύ λιγότεροι γνωρίζουν τις Hublot, Jacob & Co, Hautlence, Hysek, Breguet, Blancpain, Louis Moinet, Ulysse Nardin, Jaeger-LeCoultre και άλλες, ων ουκ έστι αριθμός. Κάντε μια προσπάθεια να Googlαρετε τις μάρκες. Ουδείς χειρότερος σύμβουλος, από τον ημιμαθή πονηρίδη-ξερόλα. Τέλος πάντων, τέλος το off-topic από μένα. Όποιος δε γουστάρει, απλά ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ !!!!!!!! Σιγά τις μάρκες.Συγνώμη σε όσα άτομα παρακολουθούν το νήμα αλλά εκθειάζουμε υλικά αγαθά τα οποία βρίσκονται σε πλασματικές προσφορές,όντας αχρείαστα εξ αρχής καθώς σχεδόν όλοι μας(αν όχι όλοι) στην προκειμένη έχουμε ήδη ένα ρολόι. Ακόμα πιο συγκεκριμένα,αν το βλέπεις σαν επένδυση,πάρε κάτι κλασσικό,δηλαδή,αν ένα rolex,breitling,omega,vacheron constantin,cartier κ.ο.κ το βρεις σε προσφορά 20% είναι πολύ πιο safe και μακροπρόθεσμα επικερδής αγορά από το να αγοράσεις ένα Invicta,Tissot,Tag Heuer,Seiko, και γενικότερα,δεύτερης συνομοταξίας ρολόγια με σκοπό την μεταπώληση. Άμα θες να το φοράς καθώς δεν έχεις ρολόι,μαγκιά.Αλλά μην το παρουσιάζουμε και για ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΕΠΕΝΔΥΣΗ που δεν πρέπει να το χάσουμε. 150 ευρώ παίρνεις πολλά πράγματα,και δη πιο χρήσιμα από ένα ρολόι λατέρνα.Μακρυγορήσαμε αρκετά ωστόσο,οπότε δεν σχολιάζω περαιτέρω. ΥΓ: Η χρήση επιθέτων σε άλλο άτομο όταν δεν κρίνεται αναγκαίο,εκφράζει την άποψη που έχουμε για τον εαυτό μας.Δεν με ενοχλεί να προβάλλεσαι κατ'αυτόν τον τρόπο,αλλά εν τέλει όπως είπες,εκτίθεσαι και για να το επισημαίνεις,μάλλον σε απασχολεί. Peace
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Εγω εχω αυτο το φορεσα στον γαμο μου το 2009 και απο τοτε το εχει φαει το ντουλαπι. Επειδη ειχα φιλο συλλεκτη μου εχει πει πρωτα θα κοιτας για αυτοματο μηχανισμο μετα για κουρδιστο και μην κοιτας καθολου με μπαταρια. 1
xouzel Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Σιγά τις μάρκες.Συγνώμη σε όσα άτομα παρακολουθούν το νήμα αλλά εκθειάζουμε υλικά αγαθά τα οποία βρίσκονται σε πλασματικές προσφορές.........................ι για να το επισημαίνεις,μάλλον σε απασχολεί. Peace Όπως προείπα, αν δε σε αγγίζει το αντικείμενο, ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ αδερφέ. Άσε να κρίνουν όσοι ενδιαφέρονται. Αν σου φαίνεται αχρείαστο ένα δεύτερο ρολόι, πήγαινε σε παρακαλώ σε άλλο νήμα και μη σπαμάρεις για να δείξεις κάτι. Άσχετος είσαι, παραδέξου το επιτέλους. Και ξαναλέω : ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ !!! Πολύ περισσότερο όταν μου ονομάζεις τα Tag και τα Seiko "δεύτερης συνομοταξίας ρολόγια", χωρίς προφανώς να γνωρίζεις ότι και οι δύο μάρκες κατασκευάζουν ρολόγια αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ !!!! Δες εδώ http://www.watchesbysjx.com/2013/04/baselworld-2013-grand-seiko-44gs.html κι εδώ http://www.watchtime.com/watch-database/tag-heuer/mikrogirder-10000/steel Ρολόγια με 18.000 και 100.000 δολάρια αντίστοιχα. Άιντε, που μου γίνατε όλοι ειδήμονες !!!!!!!!!! Εγω εχω αυτο το φορεσα στον γαμο μου το 2009 και απο τοτε το εχει φαει το ντουλαπι. Επειδη ειχα φιλο συλλεκτη μου εχει πει πρωτα θα κοιτας για αυτοματο μηχανισμο μετα για κουρδιστο και μην κοιτας καθολου με μπαταρια. Πολύ καλά σε συμβούλεψε ο φίλος σου. Υπάρχουν όμως και συλλέκτες που τους ενδιαφέρει πρωταρχικά η εμφάνιση και όχι η μηχανή. Ακριβώς επειδή υπάρχουν κι αυτά....... http://www.ebay.co.uk/itm/131061741139?var=430235724104&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Αυτόματο μεν, αλλά............. Αλλά όπως είπα, υπάρχουν εξαιρετικά κομμάτια, σπουδαίες μάρκες, που χρησιμοποιούν quartz μεν, πανάκριβους δε, μηχανισμούς !!! Αυτά, δεν αξίζουν για έναν συλλέκτη ;;;;;;; 2
casperino Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Καλα οκ δεν γνωριζω και εγω πολλα απο ρολογια, αλλα ποιος λογικος ανθρωπος θα εδινε την αρχικη τιμη του ρολογιου για Mineral crystal. To ρολοι δε το λες ασχημο, ουτε η invicta είναι αγνωστη. Σε αυτα τα λεφτα θα πηγαινα φουλ για orient/seiko, για πανω απο 1000 ανοιγουν αρκετα οι επιλογες...
gregdel Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Φτάνει παιδιά με τα ρολόγια... ... συνεχίστε εδώ! http://www.insomnia.gr/topic/526102-to-%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B9-or-not-to-%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B9/ ΥΓ: Matrix, μη βγεις και πεις ότι τραλάρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις