Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Londsdale πήρε κανείς από Sportsdirect? Τα νούμερα πώς είναι;

Ναι πηραν δυο φιλοι που φορουν 46, και το 11αρι τους ειναι μια χαρα...

Δημοσ.

επειδή και εγώ ψήνομαι να παραγγείλω από sportsdirect, πες μας αν θες τι μάρκα ήταν και αν είχες δοκιμάσει τα ίδια παπούτσια σε ελληνικό κατάστημα πριν τα παραγγείλεις ή απλά τα πήρες βασιζόμενος στο νούμερο που φοράς σε άλλη μάρκα.

ρωτάω γιατί οι μαιμούδες από την κίνα είναι πάντα μικρότερες από τα original αλλά και γιατί κάθε μάρκα έχει διαφορετική φόρμα...

π.χ. εγώ φοράω 44 nike original, 45 nike banana, 44μισό adidas και άλλα τέτοια κουλά...

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν τα παπούτσια είναι lonsdale κ donnay.Φοράω nike trainers νούμερο 45 αυτή τη στιγμή,10 αγγλικό.

Στο sportdirect,στα νούμερα των παπουτσιών το 10 αγγλικό αναφέρεται πράγματι ως 45 ευρωπαικό.

Τελικά και οι δυο αναφερθείσες εταιρίες ως 10 αγγλικό ορίζουν το 44.5 της ευρώπης.Ακόμα και μισό νούμερο πάνω να ήταν όμως,δηλαδή κανονικό 45,πάλι δεν θα μου έκαναν σε καμία περίπτωση.Ούτε καν χωρίς κάλτσα δεν έμπαινε το πόδι μέσα.Το 10 της lonsdale κάνει τέλεια στο bro μου που φοράει 43.Άρα στην επόμενη παραγγελία πάω για 2 νούμερα παραπάνω - 12 αγγλικό.

Στείλτε pm btw όποιος ετοιμάζεται να χώσει παραγγελία σύντομα για μοίρασμα μεταφορικών.

Υ.Γ.Μου έκανε εντύπωση το ΑΜΕΣΟ delivery της dhl.Δεν περίμενα να τα έχω σε δύο μέρες δεδομένου και ΣΚ.

edit:Τα παπούτσια είναι αυτά,όποιος μένει Αθήνα,φοράει γύρω στο 43 και θέλει να τα δοκιμάσει (στην ίδια τιμή)ας στείλει pm σύντομα,πριν τα στείλω πίσω στο τέλος της εβδομάδος.

1) http://www.sportsdirect.com/lonsdale-popular-trainers-mens-115153?colcode=11515341

2) http://www.sportsdirect.com/donnay-japindo-mens-trainers-119034?colcode=11903403

Αποστολή από το Samsung - Galaxy S III με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

15 ευρω μεταφορικα χρεωνει το sportsdirect απ οτι ειδα?πολυ καλες τιμες σε διαφορα παντως

εχετε δει ποσο ανεβαινουν τα μεταφορικα αναλογα με το ποσο αυξανεις την παραγγελια?

Δημοσ.

15 λιρες,οχι ευρω!Εμενα μου κρατησε 18 λιρες για μια μεγαλη παραγγελια 20 προϊοντων...

Κακο νεο αυτο για το size των παπουτσιων :) Η ποιοτητα τους πως σου φανηκε;

Δημοσ.

φιλος μου εκανε παραγγελια (με πολλους φιλους μαζι) 450ευρω (2 κουτες 0,5 x 0,5 x 0,5 m περιπου) με μεταφορικα 30 λιρες. παραγγελια δικια μου, 1 κουτα 15 λιρες.

Δημοσ.

Παρείγγειλα και εγώ απο sportdirect και πλήρωσα 25 λίρες για κούτα διαστάσεων 60χ60χ60 όπου είχε μέσα περίπου 25 προιόντα. Τα μεταφορικά πρέπει να είναι ανάλογα με τον όγκο και το βάρος αυτών που αγοράζεις. Όσο αναφορά το μέγεθος των παπουτσιών που αναφέρατε παραπάνω, αγόρασα Nike 42 και ήταν ακριβώς το νούμερο που φοράω σε παπούτσια nike που αγόρασα από Ελλάδα. Το θέμα με τα νούμερα πιστεύω πως μεγαλύτερη πιθανότητα έχει να κάνει με την μάρκα, παρά με το sportdirect όπου από ότι δείχνουν τα πράγματα που αγόρασα είναι κανονικά και όχι μαιμού, και πείρα πολλά και διαφορετικές μάρκες. Για τις μαιμούδες που αναφέρατε το προβλημα με τα νούμερα, δεν γνωρίζω. Για αυτό προτείνω να δοκιμάσετε τα παπούτσια που θέλετε σε μαγαζί για να δείτε το νούμερο και μετά παραγείλτε. Για παράδειγμα παπούτσια tennis nike φοράω 42,5 ενώ αθλητικά τρεξίματος nike 42 και έχω παπούτσι treκking merrel 43 (έχοντας πάντα κόψει τα νύχια μου στο ίδιο μήκος ¨:)))). Συνιστώ ανεπιφύλακτα το sportdirect.....

Δημοσ.

Μα καλά ρε παιδιά υπάρχει άνθρωπος που να φοβάται το sportsdirect για μαϊμούδες; Είμαστε σοβαροί; Μιλάμε για τεράστια επιχείρηση κι επειδή μάλλον κάποιοι δεν έχουν εικόνα μεγάθους, ας μάθουν ότι είναι ο βασικός χορηγός της Newcastle United κι έχει μάλιστα μετονομαστεί και το γήπεδο τους σε sportsdirect arena (άσχετα να πλέον ξαναέγινε st james park)

Αυτά.

Αγοράστε άφοβα λοιπόν, το έχω κάνει κι εγώ. Αν σας βγει διαφορετικό νούμερο είναι μάλλον λόγω μάρκας όπως είπε κι ο φίλος από πάνω.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...