Havik Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 u mad? Λοιπόν τα σποιλερ πρέπει να τα σταματήσουμεΑρκετά κράτησε τρεις σελίδες τώρα. Ok, θα το δουμε αυτο που λετε. Αν μαλιστα κανατε την οποιαδηποτε προταση με ενα πμ οπως θα επρεπε, και νωριτερα θα το εβλεπε ο οποιοσδηποτε αποδεκτης του πμ, και θα αποφευγατε τις εντασεις και τις "κοκορομαχιες" (που εφυγαν). Βλεπω τωρα οτι εχει αναφερθει εδω μεσα αυτη η ιδεα με ποστ στο παρον τοπικ 4 μηνες πριν, αλλα ξεχνατε για αλλη μια φορα οτι δεν διαβαζονται ολα τα ποστς. Εχω κουραστει να γραφω καποια τοσο απλα πραγματα και παρολα αυτα να βλεπω να επαναλαμβανεται η ιστορια καθημερινα... Μεχρι να υπαρξει λοιπον καποια εξελιξη συνεχιζουμε ως ειχε. Μεσα σε σποιλερ ομως αυτα τα κατεβατα-εικονες με μια γραμμη κειμενου απο πανω που θα λεει τι εχει μεσα το σποιλερ. (πχ "προσφορες ημερας καρφ-οπουλος")
zizu10 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Λοιπόν τα σποιλερ πρέπει να τα σταματήσουμε διότι παρά πολλοί όπως και εγω μπαίνουμε απο το app του insomnia και δεν εμφανίζονται. Αρκετά κράτησε τρεις σελίδες τώρα. Ευχαριστώ. Sent from my iPhone using Insomnia Δεν βλεπω αυτους τους "παρα πολλους" να διαμαρτυρονται. Αυτο ειναι προβλημα του app και οχι του θεματος! FYI, Εχει και web browser το tablet. 2
gdskate Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Λοιπόν τα σποιλερ πρέπει να τα σταματήσουμε διότι παρά πολλοί όπως και εγω μπαίνουμε απο το app του insomnia και δεν εμφανίζονται. Αρκετά κράτησε τρεις σελίδες τώρα. Ευχαριστώ. Sent from my iPhone using Insomnia Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, παιδιά. Παρακαλώ, να σταματήσουν τα spoiler. 1
paylidis Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, παιδιά. Παρακαλώ, να σταματήσουν τα spoiler. Απο το iphone με safari οτι ειναι μεσα σε σποιλερ παραμορφώνεται...
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Υπαρχει σχετικο τοπικ για τα bugs του φορουμ ή του app, όπως επισης και για προβλήματα των i-phone ειδικα φορουμς κλπ. Είναι γνωστο χρονια ότι το app εχει πρόβλημα με τα spoilers, αλλα είναι πολλοι περισσοτεροι αυτοι που εχουν πρόβλημα με τις τεράστιες και βαριες εικονες που κατακλυζουν τις σελιδες. Δεν γινεται και η πιτα ολοκληρη και ο σκυλος χορτατος. Λυσεις υπαρχουν παντα, βρειτε μια σας παρακαλω οι λιγοι που δουλευετε με το app (σαν τον browser που ηδη προτεινε ο zizu10) και ας σταματησει εδώ αυτό το ψιλο-οφτοπικ. 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 υπάρχει κι η επιλογή του να μπαίνεις κανονικά με browser με την mobile version του site/forum, είναι και πιο λειτουργική από το app... 4
dobro Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 το πιο φθηνο τραπεζακι τηλεορασης 8,91€ απο το public (εγγύηση 60 μήνες ) http://www.public.gr/product/sound-and-vision/accessories-vision/baseis-tileoraseon/a-vision-mod-111-b-smk/prod473841/
George! Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Φιμέ μεμβράνες για αυτοκίνητα, 8€ στα Lidl από σήμερα.
paylidis Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Φιμέ μεμβράνες για αυτοκίνητα, 8€ στα Lidl από σήμερα. τις ειχα πάρει παλαιότερα αλλα δεν καταφερα με τις οδηγίες να τις τοποθετήσω μονος μου, ξέρεις κάπου που μπορούν να μου κάνουν τη δουλειά (σωστά); (σε εναν μεμβρανα που πηγα μου λεει μονο τις δικες μου τοποθετώ)
George! Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 τις ειχα πάρει παλαιότερα αλλα δεν καταφερα με τις οδηγίες να τις τοποθετήσω μονος μου, ξέρεις κάπου που μπορούν να μου κάνουν τη δουλειά (σωστά); (σε εναν μεμβρανα που πηγα μου λεει μονο τις δικες μου τοποθετώ) Σήμερα τις πήρα κι εγώ και δεν το έχω ψάξει ακόμα...να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουν να προσπαθήσω να τις βάλω μόνος μου. Αν δεν τα καταφέρω, ξέρω έναν γνωστό μου που έχει μαγαζί και βάζει μεμβράνες αλλά πιστεύω ότι θα μου ζητήσει πολλά. Αν βρεις κάποιον οικονομικό πρώτα από 'μένα ενημέρωσε, ευχαριστώ.
paylidis Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Σήμερα τις πήρα κι εγώ και δεν το έχω ψάξει ακόμα...να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουν να προσπαθήσω να τις βάλω μόνος μου. Αν δεν τα καταφέρω, ξέρω έναν γνωστό μου που έχει μαγαζί και βάζει μεμβράνες αλλά πιστεύω ότι θα μου ζητήσει πολλά. Αν βρεις κάποιον οικονομικό πρώτα από 'μένα ενημέρωσε, ευχαριστώ. είχα πάρει σε έναν τηλέφωνοκαι μου ζητησε 50+φπα, οποτε κατεληξα οτι δεν αξίζει, όταν με 89-99 βρισκεις προσφορές με 3Μ
Backpacker Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δωρεάν ο καφές στα Mikel σήμερα... Ο Μιχάλης Κυριακάκης γνωστός ως ο παππούς των καφέ "Μικέλ" απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών. Τον γνωρίζουμε όλοι από το λογότυπο της εταιρίας, αφού το πρόσωπό του είναι το σήμα κατατεθέν της. Η κηδεία θα γίνει σήμερα στην Λάρισα και θα παρεβρεθούν φίλοι και συγγενείς του αποθανώντος. Στην μνήμη του θα προσφέρονται δωρεάν όλα τα ροφήματα μέχρι το μεσημέρι, σε όλα τα Mikel της χώρας μετά από εντολή του μικρότερου και δημιουργού αυτής της εταιρίας, γιού του, Λευτέρη Κυριακάκη http://news247.gr/eidiseis/koinonia/pethane_o_pappous_twn_mikel.2731639.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις