EKTELESTES Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Εγώ αντίθετα ειχα ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Κουρευτική με χαλασμένη μπαταρία, πήρα τηλ, μίλησα με Γερμανία ( την είχα 2 μήνες ) και μου είπαν θα μου στείλουν σε 2 βδομάδες...και ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΕ 1 ΕΒΟΜΑΔΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΗ, ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ και όχι μόνο μπαταρία !!!
nk_surfer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Πάντως το πλυστικό από το Lidl το αγόρασα το καλοκαίρι, το έχω χρησιμοποιήσει 4-5 φορές και είναι μια χαρά. Μικρό, δυνατό για πλύσιμο αυτοκινήτου/μηχανής, θόρυβο κάνει μόνο όταν πατάς την σκανδάλη, και έχει και δοχείο για υγρό καθαρισμού. Για τα λεφτά του μια χαρά είναι. Τώρα για αντοχή στον χρόνο δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα.
Aias Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Που φτασαμε...να βγαζεις πιο ευκολα ακρη με ενα μαγαζι που ειναι σε αλλη χωρα παρα με το μαγαζι διπλα στο σπιτι σου...Αμαζον και απο μενα!
HarakisS2 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Στην ίδια κατηγορία και με 10 ευρώ περίπου παραπάνω καλύτερα να πάρεις αυτό http://www.amazon.co.uk/Nilfisk-Compact-Pressure-Washer-Motor/dp/B003M8H6UY/ref=sr_1_33?s=outdoors&ie=UTF8&qid=1353776755&sr=1-33 είναι πιο ποιοτικό και έχει: 440 litre per hour max water flow rate
achillevs72 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΜΕΤΡΟ Η εφημεριδα εχει σε προσφορα σημερα και αυριο ενα ζαχαρομετρο. Για οποιον πηρε την εφημεριδα, το ζαχαρομετρο ειναι στο πακετο η σε καποιο κουπονι στο ενθετο περιοδικο για το διαβητη? Σημ.1. Το ζαχαρομετρο ειναι της Roche, και για τις μετρησεις ειναι απαραιτητες οι ταινιες που πρεπει να προμηθευτεις εξτρα. Σημ. 2. Δωρεαν ζαχαρομετρα μπορεις να βρεις και απο γνωστο σου φαρμακοποιο που προμηθευουν οι εταιριες, αφου τα κερδη απο τις ταινιες (που πρεπει να αγορασει καποιος υπερκαλυπτουν το κοστος του ζαχαρομετρου)
teodor_ch Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Οι εταιρίες δίνουν έτσι και αλλιώς δωρεάν μετρητή με κάθε δύο ταινίες. Αν κάποιος είναι διαβητικός τις αγοράζει με 0% συμ/χή (τρώνε πολύ καλά οι εταιρίες, εμείς πληρώνουμε) έως 32 ευρώ + τη διαφορά μέχρι τη τιμή λιανικής. Κάποιες κοστίζουν και κάτω απο 32 ευρώ οπότε έρχονται τελείως δωρεάν. Για όσους δεν είναι διαβητικοί (τους εύχομαι να μή γίνουν) δεν τους ενδιαφέρει καθόλου. Μία εξέταση αίματος κάθε χρόνο που πρέπει όλοι να κάνουμε δείχνει αν υπάρχει και πρόβλημα. 2
makfil Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Κριτικές που είδα στο ask4food ήταν πολύ αρνητικές για το συγκεκριμένο μαγαζί. Κρίμα και μου φάνηκε ενδιαφέρον. Sent from my iPhone using Insomnia Όταν τόσοι εδώ συνηγορούν στο ότι αξίζει το μαγαζί, τόσο από πλευράς γεύσεων όσο και από πλευράς τιμών, δεν καταλαβαίνω γιατί αποδέχεσαι άκριτα τις αρνητικές κριτικές κάποιων άγνωστων. Σε κάθε περίπτωση, μια δοκιμή θα σε πείσει ...
zeremefico Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα, παίζει καμία προσφορά σε κουζίνα & στεγνωτήριο για τη σύζυγο; Sent from my iPad using Insomnia
nick_gr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Όταν τόσοι εδώ συνηγορούν στο ότι αξίζει το μαγαζί, τόσο από πλευράς γεύσεων όσο και από πλευράς τιμών, δεν καταλαβαίνω γιατί αποδέχεσαι άκριτα τις αρνητικές κριτικές κάποιων άγνωστων. Σε κάθε περίπτωση, μια δοκιμή θα σε πείσει ... Θα το τιμήσω κάποια στιγμή και θα σας πω λοιπόν.. Αλλά είναι διαφορετικό να γράφουν 1-2 άτομα κάτι αρνητικό και διαφορετικό να μπαίνεις σε ένα site με κριτικές για κάποιο μαγαζί και οι τελευταίες να είναι αρνητικές.
val007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Τα αθλητικά παπούτσια PUMA ανδρικά & γυναίκεια σε απίστευτα σχέδια έως - 75%! http://www.goldenbrands.gr/public/campaign/puma-sport-shoes-papoutsia#tag-01
KoGi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Τα αθλητικά παπούτσια PUMA ανδρικά & γυναίκεια σε απίστευτα σχέδια έως - 75%! http://www.goldenbra...apoutsia#tag-01 Ναι, ανδρικα αθλητικα υποτιθεται και εχει διαθεσιμα νουμερα 36-42!!! FAIL!!!!! 2
Thanasis159 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Ναι, ανδρικα αθλητικα υποτιθεται και εχει διαθεσιμα νουμερα 36-42!!! FAIL!!!!! Αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω και γω! Τι 42;;;;
efkola Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά από sportsdirect έρχονται στην πόρτα σου με courier και όχι με χαρτάκι ειδοποίησης για ΕΛ.ΤΑ.Σωστά;
nfeel Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μόλις παρέλαβα από sportsdirect,ναι έρχονται από dhl σπίτι. Το Σάββατο έγινε το dispatch,σήμερα Δευτέρα ήρθανε. Παράγγειλα 2 ζευγάρια παπούτσια και τελικά έπεσε μεγάλο fail.Είχα παραγγείλει 45 νούμερο αλλά το 45άρι τους ήταν πολύ μικρό. Έκαναν στον αδερφό μου που φοράει 43.Ξενέρωσα δε θα το κρύψω.
GREGKERKYRA Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μόλις παρέλαβα από sportsdirect,ναι έρχονται από dhl σπίτι. Το Σάββατο έγινε το dispatch,σήμερα Δευτέρα ήρθανε. Παράγγειλα 2 ζευγάρια παπούτσια και τελικά έπεσε μεγάλο fail.Είχα παραγγείλει 45 νούμερο αλλά το 45άρι τους ήταν πολύ μικρό. Έκαναν στον αδερφό μου που φοράει 43.Ξενέρωσα δε θα το κρύψω. Τι μάρκα ήταν τα παπούτσια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις