Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ωραίος λές σε αυτη την τιμή αξίζει ε; Τσίμπησα 1 μιας και ήθελα ενα καθημερινο και σε αυτη την τιμή είναι δέλεαρ! Ευχαριστώ.

Δημοσ.

ωραίος λές σε αυτη την τιμή αξίζει ε; Τσίμπησα 1 μιας και ήθελα ενα καθημερινο και σε αυτη την τιμή είναι δέλεαρ! Ευχαριστώ.

Και βέβαια αξίζει. Το έχω (και μάλιστα το πλήρωσα πολύ ακριβότερα) και είμαι πολύ πολύ ευχαριστημένος

Προσοχή:

Dispatched from and sold by H S Johnson.

4.8 stars over the past 12 months (221 ratings)

Μπερδεύεις τη βαθμολογία του Amazon με του Ebay. Ta 4,8 αστέρια, είναι εξαιρετική βαθμολογία !!!

• Like 1
Δημοσ.

μια χαρά βαθμολογία είναι τα 4.8 συμφωνώ.

εμένα έγινε και dispatched και το περιμένω μέσα στην άλλη εβδομάδα .

3left in stock .. 

• Like 1
Δημοσ.

για αυτο το εβαλα για να δειξω οτι δεν υπαρχει κανενα θεμα με τον πωλητη... Αν και προσωπικα παντα απο το ebay ψωνιζω, αλλα το amazon εχει πολλους φανς...

Στο  ebay εχει και 5 διαθεσιμα αντι για 3.

αν και φαινεται σουπερ περιπτωση, εμενα μου αρεσουν με μεταλικο μπρασελε, βγαζω οφ συνηθως τα καουτσουκ :-(

Δημοσ.

για αυτο το εβαλα για να δειξω οτι δεν υπαρχει κανενα θεμα με τον πωλητη... Αν και προσωπικα παντα απο το ebay ψωνιζω, αλλα το amazon εχει πολλους φανς...

Στο  ebay εχει και 5 διαθεσιμα αντι για 3.

αν και φαινεται σουπερ περιπτωση, εμενα μου αρεσουν με μεταλικο μπρασελε, βγαζω οφ συνηθως τα καουτσουκ :-(

ΟΚ. Απλώς, γράφοντας "ΠΡΟΣΟΧΗ" έδωσες κακή εντύπωση για τον πωλητή !! No hard feelings :-)

Δημοσ.

Δεν εγραψα εγω το ΠΡΟΣΟΧΗ! B)

Ο ιδιος πωλητης εχει και αλλα ενδιαφεροντα ρολογια οπως αυτο
http://www.ebay.com/itm/Sekonda-3492-Gents-Stainless-Steel-Chronograph-Bracelet-UK-Seller-/271406002627?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item3f310ef1c3

Αλλα η Sekonda ειναι αξιοπιστη μαρκα?

Δημοσ.

Τρία Seconda που έχω στη συλλογή μου δε μου έχουν δημιουργήσει πρόβλημα, Απλώς, σε αυτή την τιμή και σχέδιο, θα βρεις Lorus με μηχανές Seiko. Guaranteed !!!

Δημοσ.

Τρία Seconda που έχω στη συλλογή μου δε μου έχουν δημιουργήσει πρόβλημα, Απλώς, σε αυτή την τιμή και σχέδιο, θα βρεις Lorus με μηχανές Seiko. Guaranteed !!!

Για δώσε κανένα Info για να ξέρουμε. ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...