Captain Nemo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δηλαδή θα κάμνουν πολαπλασιασμό και θα σου λένε πέσε;
giorginho Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Λεει ξεκαθαρα Πληροφορίες Χαρακτηριστικά Η αναγραφομενη τιμή πώλησης αναφέρεται σε 1 τεμάχιο.μήπως να ξαναδιαβασεις τι έγραψα;
paylidis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 μήπως να ξαναδιαβασεις τι έγραψα; θα σου πουν 0,37*25 απευθείας...
Captain Nemo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Και εγώ θα τους πω ενα κομμάτι ήθελα κόψτε την κεφαλή σας μας έχουνε τρελάνει όπως με τα αντί 10-9,99 δεν είναι Γιάννης είναι Γιαννάκης. 1
xouzel Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Και για να καταλάβω, 37 σεντς για ένα DVD είναι προσφορά δηλαδή ;;
giorginho Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δε ξέρω. Βασικά είπα να το έβαζα στις αντιπροσφορες επειδή στην περιγραφή/φωτογραφία υπάρχουν πολλά και διάφορα "καλα", αλλά μια που από τα παραπάνω ποστς εδώ οδηγηθηκα και το είδα το έβαλα εδώ. Σαν τιμές για 1 έως 3 τεμάχια ξέρω γω με δωρεάν μεταφορικά για κάποιον που δεν θέλει 10+ δε νομίζω να είναι άσχημη πάντως (αν και ξαναλέω γιατί τα προφανή ίσως δεν είναι και τόσο προφανή τελικά ότι το ανέφερα για οποιον έχει όρεξη να "παίξει" λίγο με το κατάστημα... Νομίζω ότι υπάρχουν αρκετοί πρόθυμοι εδώ) Sent from my XT890 using Insomnia
paylidis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Αύριο έχει πάλι v power στην τιμη της απλής για όποιον ενδιαφέρεται 1
paylidis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Πιθανώς στη σελίδα τους... Σίγουρα στη σελίδα τους στο fb
terry308 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Κι έβαλα εχθές 13€ ... Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
paylidis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Στο site τους δεν αναφέρει τίποτε http://www.coralenergy.gr/ ξεκαθαρα το λεει δειτε εδω τα πρατηρια που συμμετέχουν... εχει ενα μεγάλο excel file
gas_83 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Που θα βρούμε τα βενζινάδικα; Τα έχει και στο app της Shell (link για android) Δεν ξέρω όμως αν είναι απαιτούμενο να συνδεθείς με λογαριασμό Shell Smart Club για να τα δεις (γιατί εγώ έβαλα κατευθείαν λογαριασμό). Επίσης στο app αναφέρει και την ημ/νια της προσφοράς κάθε εβδομάδας.
FiKiFiKi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Αυτά τα πρατήρια έχουν εγκατεστημένο και το σύστημα εισροών εκροών ή μας δουλεύουν;
Athinaikos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια εψαχνα να αγορασω στρωμα αυτη την περιοδο διασταση 1.40 με budget εως 600-700 eyro. Χωρις να το εχω ψαξει τρελα βρηκα ενα μαγαζι στην αχαρνων που πουλαει το Linea sensitive στα 695 ευρω απο 993 που ολοι τοσο λενε οτι εχει αρχικη τιμη με την διαφορα οτι στο Internet που εψαξα λιγο η καλυτερη τιμη που βρηκα ειναι 795 . Πρωτον πιστευω οτι ειναι προσφορα για αυτο το γραφω κιολασ + αν καποιος εχει καλυτερη αποψη να με καθοδηγησει αλλου http://epiplo-siaxos.gr/sensitive-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC-high-quality-p-483.html η τιμη τουλαχιστον απο γρηγορο ψαξιμο στο ιντερνετ ειναι η καλυτερη. Τωρα δεν ξερω αν υπαρχει πουθενα φτηνοτερα η καλυτερο στα ιδια λεφτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις