Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kob6931 είπε

μην λέμε ανακρίβειες...

Πες μας το ακριβές εσύ τότε. 

Γιατί και στις μπάρες δημητριακών θυμάμαι δεν υπήρχε τίποτα. Φοβερή έλλειψη στην αγορά για πάνω από εβδομάδα αλλά όλα καλά μόλις σταμάτησε η προσφορά σταμάτησε ο πόλεμος και ο προμηθευτής ήρθε από τα χαρακώματα. Σύμπτωση ήταν είμαι σίγουρος.

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, orck είπε

Πες μας το ακριβές εσύ τότε. 

Γιατί και στις μπάρες δημητριακών θυμάμαι δεν υπήρχε τίποτα. Φοβερή έλλειψη στην αγορά για πάνω από εβδομάδα αλλά όλα καλά μόλις σταμάτησε η προσφορά σταμάτησε ο πόλεμος και ο προμηθευτής ήρθε από τα χαρακώματα. Σύμπτωση ήταν είμαι σίγουρος.

Σήμερα το πρωί πήγα σε δύο καταστήματα. Στο πρώτο υπήρχε ταμπέλα γυρισμένη ανάποδα. Στο δεύτερο υπήρχαν πολλές συσκευασίες. Αγόρασα 4 4αδες (ημ/νια λήξης 7/18). Αν επιτρέπει ο mod ανεβάζω και απόδειξη αγοράς. Το ίδιο έγινε και με τις μπάρες.

Επεξ/σία από kob6931
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν χρειάζεσαι άδεια από τον mod για αν ανεβάσεις μία απόδειξη από super market :P

Από την άλλη δεν είναι απαραίτητο, εξάλλου δεν γράφεις και κάτι παράλογο.

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, kob6931 είπε

Στο δεύτερο υπήρχαν πολλές συσκευασίες. Αγόρασα 4 4αδες (ημ/νια λήξης 7/18). Αν επιτρέπει ο mod ανεβάζω και απόδειξη αγοράς. Το ίδιο έγινε και με τις μπάρες.

πές μας άν θέλεις που είναι το κατάστημα

Δημοσ.

Δεν τίθεται θέμα εάν λες αλήθεια ή όχι. Φυσικά και λες αλήθεια. Το θέμα είναι ότι εάν έχουν ένα μικρό απόθεμα για να διαθέσουν σαν προσφορά και αφού ξέρουν αριθμητικές πράξεις ξέρουν ότι θα υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Ας έβαζαν όριο ένα τεμάχιο ανά πελάτη (εδώ δύο για να ισχύσει.η προσφορά).

Κάνω συστηματικά ψώνια από το κατάστημα και όχι μόνο τις υπερπροσφορες. Με χαλάει να πηγαίνω και να μην βρισκω.

• Like 1
Δημοσ.

Την Τρίτη το βράδυ που πήγα στον Πειραιά στην ακτή Κονδύλη είχε 

Εγώ δε τις τίμησα γιατί είχα μεγάλο στοκ, πάντως είχε μπόλικες 4δες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ηλεκτρονική παραγγελία μου στον AB μαζί με άλλα πολλά προιόντα μου ακύρωσαν τις 8 τετράδες Kaiser, ότι και καλά πλεον το εργοστάσιο θα βγάζει πλεον 6άδες. Οταν τους ρωτησα ότι ειναι προσφορά φυλλαδίου οι τετράδες και δεν είναι λογικό να μην έχετε απόθεμα μου είπε ότι έτσι της είπε το παιδί.?.....?... Δεν το συνέχισα και θα παραλάβω τα υπόλοιπα αγαθά...

Επεξ/σία από panagiotisr
Δημοσ.

Αν και δεν πίνω Κάιζερ καθώς η ιδιαίτερη πικρίλα της με αποτρέπει από να "χτυπήσω" 2-3 μαζεμένες όταν με πιάνει το κέφι, είπα να επισκεφτώ το τοπικό κατάστημα περισσότερο για να ελέγξω αυτά που αναφέρουν ορισμένοι. Ο διευθυντής τυχαίνει να' ναι γνωστός και στη σχετική ερώτησή μου ανέφερε πως το Σάββατο, ενόψει του νέου φυλλαδίου, τους ήρθαν 5 24άδες, πέρα από αυτές που είχαν ήδη απόθεμα. Το απόθεμα που είχε δεν θέλησε να το αναφέρει. Μιλάμε για μικρή επαρχιακή πόλη.

Ορίστε και το αποτέλεσμα (με φόντο τις μπύρες από το φυλλάδιο του Lidl :D):

DSC_0020.png

Δημοσ.
10 ώρες πριν, HotelManager είπε

Παλι προσφορα -70% στα Mango....οπου ειχα παρατηρησει πολυ κοσμο να λεει καλα λογια,,,,Γι αυτους που αγορασαν καιμξερουν , πως πανε τα νουμερα στα παντςλονια και πουκαμισα,,,?Στενες γραμμες η γςναιοδωρες...?

Τις προάλλες είχα πάρει 2 παντελόνια στο ίδιο μέγεθος, το ένα μου είναι λίγο μικρό και το άλλο λίγο μεγάλο, οπότε ελπίζεις για κάτι μεσαίο..

Δημοσ.

Σας έγινε η επιστροφή από το Indiegogo για τις μπύρες;  Σε εμένα έγινε επιστροφή 96 λεπτών λιγότερο ... (πλήρωσα 19,70 και η επιστροφή ήταν 18.74) Προφανώς από την διαφορά ισοτιμίας δολαρίου / ευρώ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, papars είπε

Σας έγινε η επιστροφή από το Indiegogo για τις μπύρες;  Σε εμένα έγινε επιστροφή 96 λεπτών λιγότερο ... (πλήρωσα 19,70 και η επιστροφή ήταν 18.74) Προφανώς από την διαφορά ισοτιμίας δολαρίου / ευρώ.

Έγινε. Εμένα μου έφαγαν σχεδόν 1,5€ από τη διαφορά...έχει έρθει μειλ από τον παραγωγό για πληρωμή μέσω τραπεζης ή viva payments με πιστωτική. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...