orck Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, kob6931 είπε μην λέμε ανακρίβειες... Πες μας το ακριβές εσύ τότε. Γιατί και στις μπάρες δημητριακών θυμάμαι δεν υπήρχε τίποτα. Φοβερή έλλειψη στην αγορά για πάνω από εβδομάδα αλλά όλα καλά μόλις σταμάτησε η προσφορά σταμάτησε ο πόλεμος και ο προμηθευτής ήρθε από τα χαρακώματα. Σύμπτωση ήταν είμαι σίγουρος.
kob6931 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, orck είπε Πες μας το ακριβές εσύ τότε. Γιατί και στις μπάρες δημητριακών θυμάμαι δεν υπήρχε τίποτα. Φοβερή έλλειψη στην αγορά για πάνω από εβδομάδα αλλά όλα καλά μόλις σταμάτησε η προσφορά σταμάτησε ο πόλεμος και ο προμηθευτής ήρθε από τα χαρακώματα. Σύμπτωση ήταν είμαι σίγουρος. Σήμερα το πρωί πήγα σε δύο καταστήματα. Στο πρώτο υπήρχε ταμπέλα γυρισμένη ανάποδα. Στο δεύτερο υπήρχαν πολλές συσκευασίες. Αγόρασα 4 4αδες (ημ/νια λήξης 7/18). Αν επιτρέπει ο mod ανεβάζω και απόδειξη αγοράς. Το ίδιο έγινε και με τις μπάρες. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από kob6931
Zus Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν χρειάζεσαι άδεια από τον mod για αν ανεβάσεις μία απόδειξη από super market Από την άλλη δεν είναι απαραίτητο, εξάλλου δεν γράφεις και κάτι παράλογο. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από Zus
kmarios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 38 λεπτά πριν, kob6931 είπε Στο δεύτερο υπήρχαν πολλές συσκευασίες. Αγόρασα 4 4αδες (ημ/νια λήξης 7/18). Αν επιτρέπει ο mod ανεβάζω και απόδειξη αγοράς. Το ίδιο έγινε και με τις μπάρες. πές μας άν θέλεις που είναι το κατάστημα
Zus Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, kmarios είπε πές μας άν θέλεις που είναι το κατάστημα Στα Ιωάννινα 2
orck Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δεν τίθεται θέμα εάν λες αλήθεια ή όχι. Φυσικά και λες αλήθεια. Το θέμα είναι ότι εάν έχουν ένα μικρό απόθεμα για να διαθέσουν σαν προσφορά και αφού ξέρουν αριθμητικές πράξεις ξέρουν ότι θα υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Ας έβαζαν όριο ένα τεμάχιο ανά πελάτη (εδώ δύο για να ισχύσει.η προσφορά). Κάνω συστηματικά ψώνια από το κατάστημα και όχι μόνο τις υπερπροσφορες. Με χαλάει να πηγαίνω και να μην βρισκω. 1
AristidisZ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Την Τρίτη το βράδυ που πήγα στον Πειραιά στην ακτή Κονδύλη είχε Εγώ δε τις τίμησα γιατί είχα μεγάλο στοκ, πάντως είχε μπόλικες 4δες
coyote2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Ναι, ετσι πιστεύω, απλα δεν ανανεώνουν το ράφι
panagiotisr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε ηλεκτρονική παραγγελία μου στον AB μαζί με άλλα πολλά προιόντα μου ακύρωσαν τις 8 τετράδες Kaiser, ότι και καλά πλεον το εργοστάσιο θα βγάζει πλεον 6άδες. Οταν τους ρωτησα ότι ειναι προσφορά φυλλαδίου οι τετράδες και δεν είναι λογικό να μην έχετε απόθεμα μου είπε ότι έτσι της είπε το παιδί.?.....?... Δεν το συνέχισα και θα παραλάβω τα υπόλοιπα αγαθά... Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από panagiotisr
Πιτούλιας Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Αν και δεν πίνω Κάιζερ καθώς η ιδιαίτερη πικρίλα της με αποτρέπει από να "χτυπήσω" 2-3 μαζεμένες όταν με πιάνει το κέφι, είπα να επισκεφτώ το τοπικό κατάστημα περισσότερο για να ελέγξω αυτά που αναφέρουν ορισμένοι. Ο διευθυντής τυχαίνει να' ναι γνωστός και στη σχετική ερώτησή μου ανέφερε πως το Σάββατο, ενόψει του νέου φυλλαδίου, τους ήρθαν 5 24άδες, πέρα από αυτές που είχαν ήδη απόθεμα. Το απόθεμα που είχε δεν θέλησε να το αναφέρει. Μιλάμε για μικρή επαρχιακή πόλη. Ορίστε και το αποτέλεσμα (με φόντο τις μπύρες από το φυλλάδιο του Lidl ):
thodoris5321 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 10 ώρες πριν, HotelManager είπε Παλι προσφορα -70% στα Mango....οπου ειχα παρατηρησει πολυ κοσμο να λεει καλα λογια,,,,Γι αυτους που αγορασαν καιμξερουν , πως πανε τα νουμερα στα παντςλονια και πουκαμισα,,,?Στενες γραμμες η γςναιοδωρες...? Τις προάλλες είχα πάρει 2 παντελόνια στο ίδιο μέγεθος, το ένα μου είναι λίγο μικρό και το άλλο λίγο μεγάλο, οπότε ελπίζεις για κάτι μεσαίο..
papars Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Σας έγινε η επιστροφή από το Indiegogo για τις μπύρες; Σε εμένα έγινε επιστροφή 96 λεπτών λιγότερο ... (πλήρωσα 19,70 και η επιστροφή ήταν 18.74) Προφανώς από την διαφορά ισοτιμίας δολαρίου / ευρώ.
paylidis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, papars είπε Σας έγινε η επιστροφή από το Indiegogo για τις μπύρες; Σε εμένα έγινε επιστροφή 96 λεπτών λιγότερο ... (πλήρωσα 19,70 και η επιστροφή ήταν 18.74) Προφανώς από την διαφορά ισοτιμίας δολαρίου / ευρώ. Έγινε. Εμένα μου έφαγαν σχεδόν 1,5€ από τη διαφορά...έχει έρθει μειλ από τον παραγωγό για πληρωμή μέσω τραπεζης ή viva payments με πιστωτική. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις