Questioner Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Φοβος να περασει τελωνειο δεν εχει; Η ιδια ερωτηση και για το fragrancex.... Απ' το fragrancex έρχονται με USPS/ΕΛΤΑ οπότε ο κίνδυνος είναι σχετικά μικρός. Όσες φορές έχω παραγγείλει δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Μόνο που κάνουν 20-30 μέρες να έρθουν. Το θέμα είναι με ποιο τρόπο έρχονται από το iherb. Όποιος ξέρει ας απαντήσει γιατί με ενδιαφέρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 mary 1 για το iherb σίγουρα δεν έχει γιατι δεν σε αφήνει να υπερβείς το όριο 80$ και 1,8 kg... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 παιδιά επαιξε μια διαφήμιση με προσφορά cashback notos-public για tablet, το προλαβε κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themos3 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Απ' το fragrancex έρχονται με USPS/ΕΛΤΑ οπότε ο κίνδυνος είναι σχετικά μικρός. Όσες φορές έχω παραγγείλει δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Μόνο που κάνουν 20-30 μέρες να έρθουν. Το θέμα είναι με ποιο τρόπο έρχονται από το iherb. Όποιος ξέρει ας απαντήσει γιατί με ενδιαφέρει. Για το fragranceX επειδη θα παραγγειλω πρωτη φορα και θελω 2 κολωνιες συνολο 97 ευρω , εχεις κανει παραγγελια με τετοιο ποσο γιατι αμα φαω τελωνειο τζαμπα ο κοπος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Είχε τύχει να κάνω παραγγελία 2 αρωμάτων κοντά στο 70αρι αλλά δεν χρεώθηκα κάτι παραπάνω. Από εκεί και πέρα είναι λίγο κορώνα - γράμματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmsdms Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 καλησπέρα στην παρέα ξέρετε που μπορώ να βρω και αν υπάρχουν για την gillete styler ανταλλακτικά χτενάκι δηλαδή τα μπλε που βάζεις για ξύρισμα όχι το ξυραφάκι γτ μου έσπασε η πρώτη σκάλα και εδώ δεν παίζει να βρω την προσφορά που έχει με 9.90 ολόκληρο καινούργιο ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Για το fragranceX επειδη θα παραγγειλω πρωτη φορα και θελω 2 κολωνιες συνολο 97 ευρω , εχεις κανει παραγγελια με τετοιο ποσο γιατι αμα φαω τελωνειο τζαμπα ο κοπος.... To fragrance x μέχρι πριν 1-2 χρόνια αργούσε πολύ...ίσως και πάνω από μήνα κάποιες φορές.Τώρα δεν ξέρω πώς είναι.. Πάντως τα τελευταία μου αρώματα τα αγόρασα από ελληνικά καταστήματα σε περιόδους εκπτώσεων...όχι σαν αυτές που αρχίζουν αύριο,τα καταστήματα καλλυντικών έχουν δικές τους περιόδους!Τσέκαρε και εκεί τιμές,ίσως δε χρειαστεί να πάρεις απ'έξω Παρεμπιπτόντως,επειδή αύριο/σήμερα ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις,όποιος δει κάτι αξιόλογο ας μας ενημερώσει από το νήμα αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maoukos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Απ' το fragrancex έρχονται με USPS/ΕΛΤΑ οπότε ο κίνδυνος είναι σχετικά μικρός. Όσες φορές έχω παραγγείλει δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Μόνο που κάνουν 20-30 μέρες να έρθουν. Το θέμα είναι με ποιο τρόπο έρχονται από το iherb. Όποιος ξέρει ας απαντήσει γιατί με ενδιαφέρει. http://www.bodybuilders.gr/forum/showthread.php?t=35322&page=21 (βότανο που λενε = iherb) διαβασε μερικες σελιδες απο το λινκ και θα σου λυθουν οι αποριες.. Παντως ειναι πολυ γνωστο site για αγορα συμπληρωμάτων διατροφής κ με πολυ καλες τιμες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Αυτό είναι το δεύτερo thread,το νεότερο.Υπάρχει και παλιότερο με πολύ περισσότερες αναφορές αλλά για όποιον βαριέται να διαβάζει,όλα συνοψίζονται στη λέξη ''αξιόπιστο'' που ανέφερα πιο πριν.Υπάρχουν κ εκπτωτικοί κωδικοί ανά περιόδους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Εγώ είδα να τσακώνονται εκεί μέσα οπότε και το παράτησα. Η μόνη μου ερώτηση είναι με ποιον τρόπο έρχονται. Με courier (DHL) ή με ΕΛΤΑ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Με ΕΛΤΑ είχαν έρθει την τελευταία φορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspatsaka Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Από iherb εμένα μου έρχεται με ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ). δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με τελωνείο μάλλον γιατί στο site αναφέρει ότι το δέμα θα είναι δηλωμένης αξίας και απ' ότι ξέρω δεν υπάρχει πρόβλημα τελωνείου με δέματα κάτω των 100 ευρώ. Επίσης δεν μπορείς να κάνεις παραγγελία πάνω από 1,8 kg. εγώ την 1η φορά παρασύρθηκα και παρήγγειλα πολλά βαριά πράγματα και δεν μπορούσα να κάνω checkout. αναφέρει όμως πόσα γραμμάρια είναι το καθένα έτσι ώστε να ξέρεις τι θα αφαιρέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 παιδιά επαιξε μια διαφήμιση με προσφορά cashback notos-public για tablet, το προλαβε κανεις; εγω την προλαβα στο τελος και δεν πολυ εβγαλα νοημα...απο χθες το απογεμα δεν την εχω ξαναπετυχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) εγω την προλαβα στο τελος και δεν πολυ εβγαλα νοημα...απο χθες το απογεμα δεν την εχω ξαναπετυχει. τα ιδια... και στο site τιποτα atm... Αν την πετυχει καποιος ολοκληρη και δει και τα μικρα γραμματα ας ενημερωσει! edit http://www.notosgalleries.com/page/default.asp?la=1&id=47&pl=530&pk=210&ap=262 Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2014 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Από iherb εμένα μου έρχεται με ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ). δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με τελωνείο μάλλον γιατί στο site αναφέρει ότι το δέμα θα είναι δηλωμένης αξίας και απ' ότι ξέρω δεν υπάρχει πρόβλημα τελωνείου με δέματα κάτω των 100 ευρώ. Επίσης δεν μπορείς να κάνεις παραγγελία πάνω από 1,8 kg. εγώ την 1η φορά παρασύρθηκα και παρήγγειλα πολλά βαριά πράγματα και δεν μπορούσα να κάνω checkout. αναφέρει όμως πόσα γραμμάρια είναι το καθένα έτσι ώστε να ξέρεις τι θα αφαιρέσεις. Αυτό που το βρήκες; Δεν νομίζω ότι ισχύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις