kostakiss Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 18 hours ago, t_sakk said: Στα πρατήρια shell παίζουν λάμπες πορείας Wurth H1/H4/H7 1+1 δώρο παιζει μερικες βδομαδες η προσφορα. αξιζει ομως σε σχεση με πχ Phillips? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ΕΛΟΜΑΣ 11/1 - 13/1 -Ποντίκι βόειου κρέατος(προέλευση ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) 6,49€/κιλό -Ηλιέλαιο ΕΛΟΜΑΣ Economy 5 λίτρων 5,49€ -50% στις οδοντόκρεμες Sensitive pro relief, Maximum Cavity, Total, Natural, τις λευκαντικές, τις οδοντόβουρτσες και τα στοματικά διαλύματα Colgate Μασούτης 11/1 - 13/1 -35% στα φασολάκια, τον αρακά και τις μπάμιες Μπάρμπα Στάθης(εξαιρούνται οι κωδικοί βιολογικών) -Ελληνική χοιρινή μπριζόλα με κόκκαλο 3,99€/κιλό -Χύμα ελληνικά μήλα στάρκιν Zagorin 1,19€/κιλό -50% σε όλες τις βρεφικές κρέμες Milupa -40% σε όλα τα αναψυκτικά Ήβη και 7UP 1750ml(1500+250ml δώρο) -50% σε όλα τα προϊόντα Orzene -50% σε όλα τα προϊόντα STR8 -50% σε όλα τα προϊόντα Noxzema -Απορρυπαντικά πλυντηρίου ρούχων Skip σκόνη 45μεζ, υγρό 42μεζ, Πανίσχυρο μικρό 40μεζ ή κάψουλες 40 τεμάχια 6,99€ --50% σε όλα τα μαλακτικά Cajoline 750 και 960ml -45% σε όλες τις μονές και οικονομικές συσκευασίες 18 τεμ. σερβιέτες και στις μονές συσκευασίες σερβιετάκια EveryDay(εξαιρούνται οι συσκευασίες megapack) My Market 11/1 - 13/1 -Φρέσκια σπάλα ή ελιά βοείου χωρίς κόκκαλο 6,90€/κιλό -30% στα αλλαντικά Ferrano Ifantis -40% στα ζυμαρικά Μέλισσα 500γρ(εξαιρείται η σειρά Χρυσή επιλογή) -40% σε όλα τα προϊόντα Heinz -Σαμπουάν Ultrex 360ml 1,90€ -Απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων Neomat σκόνη 65μεζ ή υγρό 64μεζ 6,20€ -50% στα μαλακτικά Soupline ultra 30 και 60μεζ -50% στα υγρά πιάτων Palmolive -50% στα Ajax fete de fleurs, Fabuloso, Ajax αντλίες και ανταλλακτικά(εξαιρούνται τα καθαριστικά τζαμιών) -Αρωματικό χαρτί υγείας Zewa deluxe 8 ρολά, 3 φύλλων 2,30€ -Λευκό ηλεκτρικό επίστρωμα Telco μονό(80χ150cm) 9,95€ και διπλό (140χ160cm) 18,50€ Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από efkola 6 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, kostakiss είπε παιζει μερικες βδομαδες η προσφορα. αξιζει ομως σε σχεση με πχ Phillips? θα με ενδιεφερε και εμενα αυτο αν ξερει καποιος, δε μπορεσα να βρω κατι στο ιντερνετ. πισης μπορω να παρω Η4 και το δωρο να ειναι οι Η7 π.χ. ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t_sakk Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, kostakiss είπε παιζει μερικες βδομαδες η προσφορα. αξιζει ομως σε σχεση με πχ Phillips? Οι λάμπες wurth είναι σίγουρα πάρα πολύ καλής ποιότητας... πολύ καλύτερης από bosch (που είναι καθαρά made in china). Τώρα για philips δεν ξέρω .. 1 ώρα πριν, someone- είπε θα με ενδιεφερε και εμενα αυτο αν ξερει καποιος, δε μπορεσα να βρω κατι στο ιντερνετ. πισης μπορω να παρω Η4 και το δωρο να ειναι οι Η7 π.χ. ? Μια ερώτηση σε ένα πρατήριο δεν θα ήταν κακό.. 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Πόσο τις έχουν όμως. Έβαλα πρόσφατα σε αντιπροσωπεία huyndai / Kia Η7 στα 5ευρω (και δεν με χρέωσαν τοποθέτηση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomtoub Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, orck είπε Πόσο τις έχουν όμως. Έβαλα πρόσφατα σε αντιπροσωπεία huyndai / Kia Η7 στα 5ευρω (και δεν με χρέωσαν τοποθέτηση) Wurth H7 12V 55W 6,5€ Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από tomtoub 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Το θεμα ειναι εχετε φωτα η φεγγουν σαν το καντηλι της Παναγιας; Φτηνες λαμπες απο βενζιναδικο βαζει και ο πεθερος μου στο ξαρα και την αλλη φορα του ειπα αναψε τα φωτα και μου λεει αναμενα τα εχω. Εγω στο κορσακι μου βαζω τις Philips x-treme vision μεχρι και τα μικρα T10 παλι x-treme vision τα εβαλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Το θεμα ειναι εχετε φωτα η φεγγουν σαν το καντηλι της Παναγιας; Φτηνες λαμπες απο βενζιναδικο βαζει και ο πεθερος μου στο ξαρα και την αλλη φορα του ειπα αναψε τα φωτα και μου λεει αναμενα τα εχω. Εγω στο κορσακι μου βαζω τις Philips x-treme vision μεχρι και τα μικρα T10 παλι x-treme vision τα εβαλα. Εγω αυτες βαζω στο KIA (η Philips σου κανει δωρο και Τ10 ψειρες πλεον)......Καλες ειναι αλλα σε ενα χρονο μεσα παφ Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από Salvation81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Ισως τον επομενο αιωνα να αποκτησει site ο Σκλαβενιτης. Ετσι θα σας πω μονο για αυτα που ειδα σημερα 12/1: Ετοιμες σουπες (αυτες που βαζεις στη κουπα),2+1 δωρο αν παρετε 3 ιδιας γευσης ,καπου 3,3 ευρω οι 3 δηλαδη Σπαγγετι πολυ ψιλο (οχι φιδες) misko (νομιζω,επωνυμο παντως,οχι Μαρατα), 0.77E (συνηθως εχει 1+) Αποσμητικο Dove (μανιταρι) εχει καποια εκπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, vagos789 είπε Ισως τον επομενο αιωνα να αποκτησει site ο Σκλαβενιτης. Ετσι θα σας πω μονο για αυτα που ειδα σημερα 12/1: Ετοιμες σουπες (αυτες που βαζεις στη κουπα),2+1 δωρο αν παρετε 3 ιδιας γευσης ,καπου 3,3 ευρω οι 3 δηλαδη Σπαγγετι πολυ ψιλο (οχι φιδες) misko (νομιζω,επωνυμο παντως,οχι Μαρατα), 0.77E (συνηθως εχει 1+) Αποσμητικο Dove (μανιταρι) εχει καποια εκπτωση η καλύτερη προσφορά του Σκλαβενίτη είναι μάλλον τα zewa 8 ρολλά αρωματικά 1+1 δώρο στα 4,80 τελική τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Και το caremarket είναι ουσιαστικά το online κατάστημά του (αν δεν κάνω τραγικό λάθος). Αποκτήθηκε πακέτο με τον Μαρινόπουλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) On 1/11/2018 at 10:47 AM, LLLEFTERIS said: Το θεμα ειναι εχετε φωτα η φεγγουν σαν το καντηλι της Παναγιας; Φτηνες λαμπες απο βενζιναδικο βαζει και ο πεθερος μου στο ξαρα και την αλλη φορα του ειπα αναψε τα φωτα και μου λεει αναμενα τα εχω. Εγω στο κορσακι μου βαζω τις Philips x-treme vision μεχρι και τα μικρα T10 παλι x-treme vision τα εβαλα. Αν δεν εχετε το ιδιο αμάξι με τον πεθερό σου, και τα κρυσταλλα του φωτιστικού σε ίδια κατάσταση, καμία σύγκριση δε μπορεί να γινει έτσι.. Το μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει το φωτιστικό και η κατάσταση του.. Από εκει και πέρα η λάμπα παιζει ενα 10-20% ρόλο. Και εγώ Philips βαζω, και ο μόνος λόγος είναι γιατί αυτές του Ebay(1.5 ευρώ οι δυο) καιγονταν πολύ γρήγορα και βαριόμουν να αλλάζω..Η ενταση του φωτισμου είναι περίπου η ίδια όμως.. Τελικά οι Wurth πόσο έχουν στη Shell? Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από baskon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blazar Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Από βδομάδα φέρνει και το lidl τις δικιές του. Τις είχα δοκιμάσει και ήταν ικανοποιητικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Αμ δεν είναι όλες ίδιες. Σε φανάρι που είχε Wurth από βενζινάδικο έβαλα τις x-treme vision και έκαναν την νύχτα μέρα. 6.5€ τις έχει η shell τη μια γράφτηκε ανωτέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 19 ώρες πριν, james01gr είπε η καλύτερη προσφορά του Σκλαβενίτη είναι μάλλον τα zewa 8 ρολλά αρωματικά 1+1 δώρο στα 4,80 τελική τιμή. 2,3 το ένα πιο πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις