funnydad Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Σε τι τιμη επαιζε τοτε απο το amazon? παντως και του eshop η προσφορα φαινεται καλη γιατι μονο τα εξτρα που γραφει, ( η βουρτσα το patio και το σετ αποφραξης ) που καθησα και τα υπολογισα ποσο εχουν ξεχωριστα , κανουν πανω απο 90 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Σε τι τιμη επαιζε τοτε απο το amazon? 100 - 110 ευρώ αν θυμαμαι καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themos3 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Σε τι τιμη επαιζε τοτε απο το amazon? παντως και του eshop η προσφορα φαινεται καλη γιατι μονο τα εξτρα που γραφει, ( η βουρτσα το patio και το σετ αποφραξης ) που καθησα και τα υπολογισα ποσο εχουν ξεχωριστα , κανουν πανω απο 90 ευρω http://uk.camelcamelcamel.com/Nilfisk-X-Tra-Accessory-Pressure-Washer/product/B00AGD5IFI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funnydad Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 τελικα το τσημπισα! το εψαξα και ειδα οτι στα λεφτα του ειναι οτι καλυτερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 ειναι σκυλια μηχανιματα για ερασιτεχνικη χρηση ,, εγω του εβαλα με πατεντα μια προεκταση γιατι με τα εξι μετρα λαστιχο που εχει δεν μπορουσα να κανω το αμαξι γυρο-γυρο χωρις να μετακινησω το μηχανιμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funnydad Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 ειναι σκυλια μηχανιματα για ερασιτεχνικη χρηση ,, εγω του εβαλα με πατεντα μια προεκταση γιατι με τα εξι μετρα λαστιχο που εχει δεν μπορουσα να κανω το αμαξι γυρο-γυρο χωρις να μετακινησω το μηχανιμα αληθεια? για πες χρειαζομαι ειδικο σωληνα για να του κανω προεκταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a123xxsp Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 ωρέ κανείς; καλησπέρα, έχει κανείς το εξάρτημα για τις αποφράξεις; αν ναι όποιες εντυπώσεις είναι ευπρόσδεκτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Εχω πάρει το μοντέλο 120.3-6 απο μια παλιότερη προσφορά απο το αμαζον,τότε που μας είχαν σε καποια υπόληψη και έστελναν δωρεάν απο Αγγλία.χθες συγκεκριμένα χρησιμοποίησα το εξάρτημα για τις αποφραξεις πρώτη φορα και καθάρισα αποχέτευση μπανιέρας,αποχέτευση νεροχύτη και νιπτηρα.εκανε άριστα την δουλεια του,καθάρισαν οι σωλήνες και το νερό τρέχει πλέον άνετα.ο σωλήνας της αποφραξης μπαίνει μπροστά,στο πιστόλι βγάζοντας το τελευταίο κομμάτι του και ως χειριστήριο παραμένει το πιστόλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lm555 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 ωρέ κανείς; εχω το αντίστιχο εξάρτημα της karcher και κάνει πολύ καλή δουλεια , δεν κολάει πουθενά .(ως τα 15μ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funnydad Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Ξέρει κανείς Τι διάφορα έχει το μοντέλο 3-6 από αυτά που γράφουν 6-6 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Πήρε το αυτί μου, αλλά δε πρόλαβα να ακούσω μέχρι πότε ότι τα hondos έχουν στις οδοντόβουρτσες oral b vitality έκπτωση 40%. Είμαι Θεσσαλονίκη και δε θυμάμαι αν κάποιο σ/μ τα είχε αλλά τώρα σκέφτομαι να τη πάρω. Αν ακούσετε κάτι πείτε πλιιιιιιζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Πήρε το αυτί μου, αλλά δε πρόλαβα να ακούσω μέχρι πότε ότι τα hondos έχουν στις οδοντόβουρτσες oral b vitality έκπτωση 40%. Είμαι Θεσσαλονίκη και δε θυμάμαι αν κάποιο σ/μ τα είχε αλλά τώρα σκέφτομαι να τη πάρω. Αν ακούσετε κάτι πείτε πλιιιιιιζ Μου έστειλαν SMS. Ισχύει. Επίσης έχουν κάτι βαφές OLIA 2τμχ στα 9.99 ευρώ. Καλσόν 1+1. p.s. όποιος ξέρει πως κάνω unsubscribe από τα κωλοsms τους ας με σώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μου έστειλαν SMS. Ισχύει. Επίσης έχουν κάτι βαφές OLIA 2τμχ στα 9.99 ευρώ. Καλσόν 1+1. p.s. όποιος ξέρει πως κάνω unsubscribe από τα κωλοsms τους ας με σώσει. Δεν αντεξα να περιμενω. Πηρα τηλ και ρωτησα. Οντως ετσι ειναι. Το μεχρι πότε, αγνωστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δεν αντεξα να περιμενω. Πηρα τηλ και ρωτησα. Οντως ετσι ειναι. Το μεχρι πότε, αγνωστον Ρώτησες πως να κάνω unsubscribe??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ρώτησες πως να κάνω unsubscribe??? Τσου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις