Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο φυλλάδιο έχει τις Varta High Energy 1+1 (https://www.ab.gr/click2shop/KAThARISTIKA-ChARTIKA-and-EIDI-SPITIOY/EIDI-OIKIAKIS-ChRISIS/MPATARIES/MPATARIES-ALKALIKES-HIGH-AA-4-2B2-TEMAChIA/p/7307425). Λέτε να τις πιάνει η προσφορά -30%;

Χειρότερες μπαταρίες δεν υπάρχουν...Εδώ είσαι.

https://www.skroutz.gr/s/9036975/Duracell-Industrial-AA-10%CF%84%CE%BC%CF%87.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εντάξει, εγω εχω πάρει πριν κάποιους μηνες τις αλκαλικές μπαταρίες του αβ απο την τοτε προσφορα, δεν εχω καμια αντικειμενικη μετρηση/αποψη αλλα θεωρω οτι ειναι "μια χαρα". Δεδομένου οτι τις βρισκει κανεις στον αβ της γειτονιάς του και για τοσο μικρη τιμη αξίζουν. Με του ΙΚΕΑ εχω μεγαλύτερη εμπειρία και οντως ειναι πολυ καλές αλλά δεν ειναι το ιδιο βολικό με αβ απο άποψη καταστηματων...

ΙΚΕΑ και Lidl (aerocell) θεωρώ πως είναι μια χαρά... ακριβές μπαταρίες που τα χω σκάσει κατά καιρούς δεν έχω δει κάποια ιδιαίτερη διαφορά που να δικαιολογεί την διαφορά τιμής. Δεν νομίζω να έχει νόημα κάποιος να δίνει τόσα χρήματα για μπαταρίες μιας χρήσης.

Κάντε μόνο το καλό να βάζετε τις τελειωμένες σε ένα σακουλάκι κάπου ώστε όταν μαζευτούν να τις δίνετε για ανακύκλωση..

• Like 8

Παρέλαβα τσαντούλα XL Moto που είχα παραγγείλει από Black Friday. Εξαιρετικές εντυπώσεις, κυρίως στο θέμα προστασίας. Επιπλέον είναι και μεγαλύτερη από όσο την περίμενα!

Θα ήθελα καμία τσεπούλα παραπάνω εσωτερικά αλλά με 10€ μην είμαστε και πλεονέκτες.

• Like 1

Στο φυλλάδιο έχει τις Varta High Energy 1+1 (https://www.ab.gr/click2shop/KAThARISTIKA-ChARTIKA-and-EIDI-SPITIOY/EIDI-OIKIAKIS-ChRISIS/MPATARIES/MPATARIES-ALKALIKES-HIGH-AA-4-2B2-TEMAChIA/p/7307425). Λέτε να τις πιάνει η προσφορά -30%;

ισχύει, μόλις αγόρασα 1+1 -35%

Παρέλαβα τσαντούλα XL Moto που είχα παραγγείλει από Black Friday. Εξαιρετικές εντυπώσεις, κυρίως στο θέμα προστασίας. Επιπλέον είναι και μεγαλύτερη από όσο την περίμενα!

Θα ήθελα καμία τσεπούλα παραπάνω εσωτερικά αλλά με 10€ μην είμαστε και πλεονέκτες.

10€ εννοείς χωρίς τα μεταφορικά μάλλον...

19€ πλήρωσα, αποστολή σπο Γερμανία με DHL, super καλή και προστασία για φορητό Η/Υ τέλεια.

post-70928-0-15677900-1512639084_thumb.jpg

post-70928-0-77518000-1512639109_thumb.jpg

post-70928-0-27278500-1512639151_thumb.jpg

• Like 1

10€ εννοείς χωρίς τα μεταφορικά μάλλον...

19€ πλήρωσα, αποστολή σπο Γερμανία με DHL, super καλή και προστασία για φορητό Η/Υ τέλεια.

Ε ναι, μιλάω καθαρά για την αξία της τσάντας. Αν και τα 9€ για να τη φέρει η DHL στην πόρτα μου άξιζαν και με το παραπάνω!

για δωστε κανα λινκ απο την τσαντα ρε παιδια την ειχα δει τοτε που την ειχε ποσταρει ο φιλος παλιοτερα αλλα δε την βρισκω τωρα.

για δωστε κανα λινκ απο την τσαντα ρε παιδια την ειχα δει τοτε που την ειχε ποσταρει ο φιλος παλιοτερα αλλα δε την βρισκω τωρα.

https://www.xlmoto.eu/xlmoto-slipstream-waterproof-mc-backpack

29€ τώρα αλλά πρέπει να την βάζει συχνά την έκπτωση.

• Like 1

ΙΚΕΑ και Lidl (aerocell) θεωρώ πως είναι μια χαρά... ακριβές μπαταρίες που τα χω σκάσει κατά καιρούς δεν έχω δει κάποια ιδιαίτερη διαφορά που να δικαιολογεί την διαφορά τιμής. Δεν νομίζω να έχει νόημα κάποιος να δίνει τόσα χρήματα για μπαταρίες μιας χρήσης.

Κάντε μόνο το καλό να βάζετε τις τελειωμένες σε ένα σακουλάκι κάπου ώστε όταν μαζευτούν να τις δίνετε για ανακύκλωση..

Τόσο περιβαλλοντικά όσο και οικονομικά η αγορά μπαταριών μίας χρήσης δεν είναι καλή λύση για εκείνους που χρειάζονται συχνά μπαταρίες των δημοφιλέστερων τύπων. Οι επαναφορτιζόμενες είναι πλέον αρκετά ώριμες για να αποδώσουν (εστώ και με μικρά μειονεκτήματα) τα ίδια ή περισσότερα Ah σε τιμές πολύ λογικές. Όταν μια κλασσική AA Εneloop βρίσκεται γύρω στα 2,7 ευρώ, και μπορεί να δώσει τριψήφιο ή και τετραψήφιο αριθμό χρήσεων, αποτελεί καλή λύση. Αντίστοιχα υπάρχουν στην αγορά και άλλες μάρκες που (ορισμένες) υποστηρίζεται πως παράγονται στο ίδιο εργοστάσιο, με καλά χαρακτηριστικά αλλά και ανταγωνιστικές τιμές.

Οι νέες Ladda του ΙΚΕΑ, θα ήταν μια ορθή επιλογή, αλλά η τιμή τους σε σχέση με όλες σχεδόν τις χώρες του εξωτερικού είναι πρόκληση. (Για παράδειγμα η 67% ακριβότερη τιμή στις μπεζ και 33% ακριβότερη τιμή στις λευκές ΑΑ σε σχέση με αντίστοιχο κατάστημα ευρωπαϊκής χώρας, με υψηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα).

92f9ac3a46.jpeg

• Like 3

Οι νέες Ladda του ΙΚΕΑ, θα ήταν μια ορθή επιλογή, αλλά η τιμή τους σε σχέση με όλες σχεδόν τις χώρες του εξωτερικού είναι πρόκληση. (Για παράδειγμα η 67% ακριβότερη τιμή στις μπεζ και 33% ακριβότερη τιμή στις λευκές ΑΑ σε σχέση με αντίστοιχο κατάστημα ευρωπαϊκής χώρας, με υψηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα).

Με υπολογισμένα τα κόστη μεταφοράς, διαφορά στο ΦΠΑ, κτλ κτλ;

Με υπολογισμένα τα κόστη μεταφοράς, διαφορά στο ΦΠΑ, κτλ κτλ;

Ποια κόστη μεταφοράς; Από την Κίνα έρχονται λογικά και τα μεταφορικά θα είναι μικρότερα για τη χώρα μας. Εκτός αν τις φέρνουν μία μία στην Ελλάδα.

Το ΦΠΑ μπορεί να είναι το περισσότερο 5% μεγαλύτερο.

• Like 6

Κάνε ένα κράτει αν ενδιαφέρεσαι, γιατί μόλις την φόρεσα για να έρθω δουλειά και τα είδα όλα με το πόσο άβολη είναι. Έβαλα μέσα γύρω στα 5 κιλά πράγματα και με πονάει τρελά η πλάτη εδώ και ένα μισάωρο που την ξεφορτώθηκα από τους ώμους μου...

Θα τη δοκιμάσω με λιγότερα πράγματα, αλλά ούτως ή άλλως έχει ένα τρομερό μειονέκτημα. Ό,τι βάλεις μέσα το νιώθεις στην πλάτη σου...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...