Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από τα mango στείλανε αυτό σε φίλη μου:

"Αγαπητέ πελάτη,

Ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας αναφορικά με την παραγγελία που πραγματοποιήσατε στο mangooutlet.com.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της επιτυχίας της νέας μας προώθησης «Black Friday» και «Cyber Monday» η συνήθης περίοδος παράδοσης μπορεί να επεκταθεί κατά 24 ή 72 ώρες για αγορές που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της προώθησης.

Εμείς εργαζόμαστε με μέγιστη ταχύτητα για να σας προσφέρουμε τα προϊόντα που παραγγείλατε το συντομότερο δυνατόν.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Με φιλικούς χαιρετισμούς από την ομάδα MANGO,

Εξυπηρέτηση Πελατών MANGO"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Των Αντικυθηρων  :-D

Είμαι της γνώμης να παίρνουμε κάτι και για τις γυναίκες μας. Κλείνουμε στόματα έτσι.

Ευτυχώς δεν έχω τέτοιες έγνοιες :P 

Βγήκαμε αρκετά εκτός θέματος.

Οπότε τσάμπα η αγορά του sheiko προ 6 ετιας. Έπρεπε να αγοράσω απο ali.

Κομπλε

Αν αγορασες sheiko προ 6ετιας τότε ναί τσάμπα τα λεφτά έπρεπε να είχες πάρει απο ali όπως λές,αν απο την άλλη είχες πάρει Seiko τότε δεν υπάρχει καν σύγκριση.

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

• Like 2

Αν αγορασες sheiko προ 6ετιας τότε ναί τσάμπα τα λεφτά έπρεπε να είχες πάρει απο ali όπως λές,αν απο την άλλη είχες πάρει Seiko τότε δεν υπάρχει καν σύγκριση.

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Βαθύ το χιούμορ.

Εκ παραδρομής το λάθος!

εγω παρελαβα σημερα παντως απο μανγκο και η παραγγελια εγινε 24/11.

Και εγώ παρέλαβα χτες.

Μας έφτιαξε ο φίλος που το ανέφερε.

Ευχαριστώ πολύ.

Εγώ παρέλαβα σε εύλογο χρονικό διάστημα 13 τεμάχια από Mango με σωστά τα νούμερα εκτός από ένα γυναικείο εφηβικό παντελόνι σλιμ το οποίο παραήταν στενό... Το μόνο, σοβαρό όμως πρόβλημα ήταν με ένα παλτό της γυναίκας μου το οποίο μόλις το φόρεσε έβγαλε χρώμα και κατέστρεψε το band της το οποίο ήταν λευκό.... τους έστειλα mail με φωτογραφία εδώ και μία εβδομάδα και δεν έλαβα καμία απάντηση.... μηδέν υποστήριξη;;;;

https://imgur.com/a/0pNXY

Oπότε εσύ συγκρίνεις Seiko με vogue;

​Τα vogue είναι σαν τ'αντίστοιχα turbo-x, από Κίνα τα φέρνουν, οπότε είναι σαν ν'αγοράζεις από ali, με μεγάλο καπέλο, μιας και φορολογείται στην Ελλάδα η επιχείρηση και φυσικά χρησιμοποιούν ένα όνομα κράχτη για ν'ανεβάσουν και την τιμή...

Είναι αδιάβροχα στα 100μ

Δεν είναι απλά κινέζικο ρολοι

και τα αδιάβροχα μεταλλικά στο ΑΛΙ δεν είναι φτηνά

Εγώ παρέλαβα σε εύλογο χρονικό διάστημα 13 τεμάχια από Mango με σωστά τα νούμερα εκτός από ένα γυναικείο εφηβικό παντελόνι σλιμ το οποίο παραήταν στενό... Το μόνο, σοβαρό όμως πρόβλημα ήταν με ένα παλτό της γυναίκας μου το οποίο μόλις το φόρεσε έβγαλε χρώμα και κατέστρεψε το band της το οποίο ήταν λευκό.... τους έστειλα mail με φωτογραφία εδώ και μία εβδομάδα και δεν έλαβα καμία απάντηση.... μηδέν υποστήριξη;;;;

https://imgur.com/a/0pNXY

Υποστήριξη μηδέν. Όποιος παρέλαβε σωστά ρούχα είναι τυχερός. Οι υπόλοιποι θα τραβιούνται για μήνες.

Μόλις παρελαβα και εγω από Mango....δυστυχως τα νουμερα ηταν αρκετα πιο φαρδιά απο οτι περίμενα.Ποιότητα εξαιρςτικη.Δεν νομίζω να τα επιστρέψω,ίσως να παρέμβει η γιαγιά μοδίστρα.Οποιος ακομη ενδιαφέρεται τα μεγέθη ειναι τα εξής: 44,46 μπλε chino και γκρι τζιν αντίστοιχα.

Εγώ σήμερα επέστρεψα κάποια ρούχα από το Mango, μέσω ΕΛΤΑ. Μίλησα και με το ελληνικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (κλικ), ώστε να με φέρουν σε επικοινωνία με το κατάστημα που θα τα λάβει και μου είπαν ότι θα με ενημερώσουν, όταν φθάσουν στην Ισπανία. Να σημειώσω, πως πήρα πίσω τα χρήματα των μεταφορικών από την PayPal. Γενικά δεν είχα θέμα με την εξυπηρέτηση.

• Like 2

Παιδιά, όποιος θέλει επιστροφή σε Mango χωρίς αλλαγή αλλά επιστροφή χρημάτων, ας ενημερώνει εδώ με ένα ποστ σε σποιλερ κ μετά συνεννόηση με πμ, ηταν καλές ευκαιρίες κ κάποιοι μπορεί να βολευτουν, πέρα την αποφυγή μεταφορικών όσων δεν πλήρωσαν με paypal

• Like 1

Δεν ξέρω αν πρέπει τελικά να κάνουμε νέο topic για τα Mango...

Εγώ δίνω τα παρακάτω δυο όσο τα πήρα, 12ε έκαστο...

https://shop.mango.com/us/men/sweaters-and-cardigans-sweaters/cotton-cashmere-blend-sweater_73060066.html Μέγεθος: XL Χρώμα: Russet

https://shop.mango.com/us/men/sweaters-and-cardigans-sweaters/cotton-cashmere-blend-sweater_73060067.html Μέγεθος: XL Χρώμα: Navy

• Like 1

Τα φώτα όσων έλαβαν παραγγελίες από mango. Μου έστειλαν πριν 2-3 ημέρες μέιλ ότι η παραγγελία μου έγινε shiped. Περιμένω τώρα μέιλ από dhl με κωδικό αναζήτησης; Η απλά θα χτυπήσει το κουδούνι μου; Ευχαριστώ πολύ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...