Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λίγες παραπάνω πληροφορίες;

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα;

Σε φυσικό κατάστημα εννοείς;

Στο one salonika ή στο outlet έξω από την Καλαμαριά;

στο φυσικό κατάστημα (εγώ τα αγόρασα στην Κόρινθο).

Δημοσ.

(Θεωρώ πως σόμπες δεν είναι "τεχνολογία")

Αυτή η σόμπα που έχει το public 22,90 http://www.public.gr/product/home/thermansi-klimatismos/thermastres/sompa-halazia-daewoo-dhs-3179q-2000w/prod8813317pp/

Στο skroutz βλέπω από 34,80 οπότε είναι ψίλο-προσφορά (γύρω στα 34 % κάτω) αλλά δε μπορώ να βρω πουθενά διαστάσεις και στο Public πρέπει υποχρεωτικά να προπληρώσεις ακόμα και για παραλαβή από κατάστημα (δε σε αφήνει αλλιώς).

Αν την έχει κάποιος ή το έχει βρει ας πει γιατί δε θέλω να τη πάρω και να είναι καμιά μαούνα σα τη κουμτέλ.

• Like 1
Δημοσ.

https://gr.benetton.com/

Benetton -30% σε όλα. με κωδικό BLACK17 

Η έκπτωση είναι κανονική μιας και τα είχα να τα αγοράσω από τον προηγούμενο μήνα  αυτά που ήθελα και οι τιμές δεν αυξήθηκαν για να πέσουν με μούφα έκπτωση  

Δημοσ.

Παιδικο καθισματακι αυτοκινητου Foppa pedretti 131 τελικη απο Amzaon it

Εχω 2. Ενα απο Ελλαδα στα 180ε και ενα απο το αντιστοιχο πεσρινο BF Ιταλικου Amazon στα 130 παλι . Πολυ καλο γενικα για παιδια απο 9-36 κιλα

• Like 2
Δημοσ.

Στον Σκλαβενίτη της πλατείας «Καλογήρων» στη Δάφνη (Στριγγάρη 7) έχει -20% σε όλα τα είδη οικιακής χρήσης (τάπερ, κανάτες, εργαλεία κουζίνας κτλ) στον 3ο όροφο και -20% σε όλα τα παιχνίδια στον 4ο όροφο.

Δε γνωρίζω αν ισχύει κάτι σε άλλα καταστήματα.

Δημοσ.

Στον Σκλαβενίτη της πλατείας «Καλογήρων» στη Δάφνη (Στριγγάρη 7) έχει -20% σε όλα τα είδη οικιακής χρήσης (τάπερ, κανάτες, εργαλεία κουζίνας κτλ) στον 3ο όροφο και -20% σε όλα τα παιχνίδια στον 4ο όροφο.

Δε γνωρίζω αν ισχύει κάτι σε άλλα καταστήματα.

sklavenitis_black+friday.jpg

Δημοσ.

Ισχύει και σε άλλα καταστήματα στον Σκλαβενίτη. Είδη σπιτιού, παιχνίδια και δεν θυμάμαι τι αλλο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...