j0maK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Και εγώ παρέλαβα σήμερα, με παραγγελία την ώρα του post. Πάντα τέτοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papastratos76 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 To ελληνικο μαγαζι της Nike (store.nike.com/gr/) στελνει απο Ευρωπη ετσι? Μη την πατησουμε χωρις λογο. Ολλανδια νομιζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teotsi21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μολις ηρθε SMS απο DHL Express για παραδοση αυριο 24/11, απο την παραγγελια του MANGO. Ωραια πραγματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kristosfm Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 μου ηρθαν τα ρουχαλακια απο mango outlet σήμερα. Εκπληκτικά ρούχα και με αψογη εφαρμογή, στο σώμα μου τουλάχιστον. Φόραγα ποση ώρα και δεν τελείωναν. Θα ξαναβάλω αλλη μια παραγγελία αχχχ πανε τα λεφτά **** Που μπήκα να βάλω αλλη μια φουρνιά είδα οτι τελείωσαν σχεδόν όλα τα νούμερα ακόμα και το XL σε αρκετές περιπτώσεις !!! Μόνο κουστουμια εχουν μεινει διαθεσίμα και αυτά σε ορισμένα νούμερα. Μεχρι την Κυριακή που κρατάει η προσφορά θα εχει αγοραστεί και το σαιτ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ψάχνω για διπλό ηλεκτρικό υπόστρωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 μου ηρθαν τα ρουχαλακια απο mango outlet σήμερα. Εκπληκτικά ρούχα και με αψογη εφαρμογή, στο σώμα μου τουλάχιστον. Φόραγα ποση ώρα και δεν τελείωναν. Θα ξαναβάλω αλλη μια παραγγελία αχχχ πανε τα λεφτά **** Που μπήκα να βάλω αλλη μια φουρνιά είδα οτι τελείωσαν σχεδόν όλα τα νούμερα ακόμα και το XL σε αρκετές περιπτώσεις !!! Μόνο κουστουμια εχουν μεινει διαθεσίμα και αυτά σε ορισμένα νούμερα. Μεχρι την Κυριακή που κρατάει η προσφορά θα εχει αγοραστεί και το σαιτ δυσκολο να βρεις εχουν φυγει τα περισσοτερα δυστυχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
supermarioarv Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 μου ηρθαν τα ρουχαλακια απο mango outlet σήμερα. Εκπληκτικά ρούχα και με αψογη εφαρμογή, στο σώμα μου τουλάχιστον. Φόραγα ποση ώρα και δεν τελείωναν. Θα ξαναβάλω αλλη μια παραγγελία αχχχ πανε τα λεφτά φιλε μου επειδη έκανα και εγώ παραγγελία με ρουχα και έβαλα όλα xl είμαι 178 85 κιλά .... μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες σχετικά με την εφαρμογή τους??? τι πηρες και τις διαστάσεις σου...για να ξέρω αν έκανα μακακια ή όχι στην παραγγελία μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rolexakias2 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Με επιφύλαξη για το αν στέλνει Ελλάδα λογο αναφορών οτι δε στέλνει απο χρήστες καθως και για το ποσο χρεώνει μεταφορικά. Optimum Nutrition Gold Standard Whey Στο Amazon.co.uk ~42€ τελική για τα 2,2Kg με αποστολή στην Ελλάδα https://www.amazon.co.uk/gp/product/B000GIPJZ2/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1 Ευχαριστω για τη μεταφορά Ρίξε μια ματιά και εδώ για πρωτεΐνη https://m.myprotein.gr/ πολύ καλές τιμές και ποιότητα, έχω πάρει πολλές φορές και με γρήγορο delivery. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kristosfm Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 φιλε μου επειδη έκανα και εγώ παραγγελία με ρουχα και έβαλα όλα xl είμαι 178 85 κιλά .... μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες σχετικά με την εφαρμογή τους??? τι πηρες και τις διαστάσεις σου...για να ξέρω αν έκανα μακακια ή όχι στην παραγγελία μου? Γενικά επειδή ψωνίζω συχνά απο zara παρηγγειλα τα αντίστοιχα νούμερα και επιβεβαιώθηκα. Είμαι 1.80 84 κιλά και ολα τα μπλουζάκια τα πήρα σε L τα παντελόνια σε 42 και παλτό σε L. Ολα τα παντελόνια ήταν πολύ σωστά σε εφαρμογή 2 εκ των οποίων θελουν μόνο ενα απλό κόντημα. Εχω την εντύπωση οτι τα πήρες λίγο μεγάλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Εξαιρετικά τα ρουχα από mango! Άξιζαν τα 150 ευρώ που τους έσκασα 6 τζιν, 5 πουκάμισα, 4 μπλούζες και φυσικα... Καλτσες ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristarhos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Εξαιρετικά τα ρουχα από mango! Άξιζαν τα 150 ευρώ που τους έσκασα μου ηρθαν τα ρουχαλακια απο mango outlet σήμερα. Εκπληκτικά ρούχα και με αψογη εφαρμογή, στο σώμα μου τουλάχιστον. Φόραγα ποση ώρα και δεν τελείωναν. Θα ξαναβάλω αλλη μια παραγγελία αχχχ πανε τα λεφτά Παράδοση από την ίδια την DHL? Τι ώρα περίπου σας τα έφερε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kristosfm Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Τα πήρα Τρίτη στις 6 το πρωι μου ήρθαν σήμερα 4μιση το μεσημέρι. Ναι DHL Κάλτσες δεν μπορώ να τις βρώ Μήπως είναι μέσα στα παπούτσια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buuren Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Εξαιρετικά τα ρουχα από mango! Άξιζαν τα 150 ευρώ που τους έσκασα 6 τζιν, 5 πουκάμισα, 4 μπλούζες και φυσικα... Καλτσες ! Ρε λαμογιο τα πηρες ολα ε? Καλοφορετα φιλε. Φτουυυυυ... δεν εχω την prepaid μαζι μου γμτ την εχω στο χωριο... Παιδια αν παω αυριο στην τραπεζα μου βγαζει prepaid αμεσως, ξερετε αν πληρωνω και ποσα? Πειραιως ειμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Τι περιοχές σας ήρθαν τα δέματα;είμαι Τρίπολη και δεν μου ήρθε κάτι Ψάχνω για διπλό ηλεκτρικό υπόστρωμαέχει στο my market με 20 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Συγνώμη λάθος διατύπωση. Δεν τα έχω παραλάβει ακόμα. ΟΜΩΣ ψωνίζω συνέχεια από mango και είναι πραγματικά πολύ καλής ποιότητας ρούχα. 2 εργάσιμες θα κάνει παίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις