JohnnyX Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Σε 7 κατηγοριες-προιοντα εχει ο Μασουτης 50% ..σε καμια-κανενα δεν ειναι τροφιμα. Τα εχουμε ξαναπει απορρυπαντικα-καθαριστικα κτλ κτλ οσο θελουν τα χρεωνουν...και μετα σου τραβαν και ενα 50% (οσοι εχουν εμπειρια απο εξωτερικο καταλαβαινουν και βλεπουν την ονομαστικη τιμη καθε προιοντος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Όταν πουλανε με 50% σημαίνει πως πουλάνε με ζημια ή πως κανονικά έχουν κέρδος πάνω από 50% ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 σημαινει οτι βγαζουν ενα πιο μικρο κερδος 50% λιγοτερο απο οτι προσδοκουσαν, επισης μπορει να σημαινει οτι κανονικα πχ πανες τις ανεβαζουν 18 ευρω (απο 10 ευρω κανονικη τιμη) και τις δινουν 50% κατω. Σημειωσε οτι απο το εργοστασιο μπορει να τις πηραν 5 ευρω το κουτι και θα πουλιοταν 18... τελικα το σκοτωνουν στα 9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Αν δει κάποιος τις τιμές στη Γερμανία για αυτά τα προϊόντα θα καταλάβει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Αυτο ακριβως λεω...Δειτε πχ τα dove ποσο κανουν εξω...σοκ και δεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Και το lidl έχει διαφορά με την Γερμανία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelponiros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Καταρχήν ευχαριστώ το site για τις προσφορές.Πήγα στο Souvlistas στη Χαμοστέρνας να φάω με την γυναίκα μου. Θεσπέσια & τίμια προσφορά.Εγώ 110 κιλά η γυναίκα μου 45 κιλά, φάγαμε και ήπιαμε μια ΚΑΚΑΚΟΛΑ μεγάληΕγώ 4 τυλιχτα και η γυναίκα μου 2 (ουουουου) 10,60 Έουρο.Οι όροι είναι : Τρως μόνο γύρο χοιρινό & κοτόπουλο και καλαμάκι (σουβλάκι για northmen) χοιρινό & κοτόπουλο.Χρονική διάρκεια μέχρι 1 ώρα και 10 λεπτά. Τελειώνεις το τυλιχτό και μετά έρχεται το επόμενο (έρχεται αμέσως). Το τυλιχτο θα έχει πατάτες. (Εμείς τα φάγαμε με κρέας πατάτες σως μόνο). Αν δεν τελειώσεις το τελευταίο τυλιχτό το πληρώνεις extra.Πολύ καλή ποιότητα και καθαρό, πίτες χωρίς λάδι, με 4 δεν πόναγε το στομάχι οπως σε άλλα βρωμοφαγάδικα.Δεν έφαγα και άλλο για να μην υπερβάλλω αλλά θα μπορούσα.Θα ξαναπάμε σίγουρα. Ευχαριστώ το insomnia που μας ανοίγει τα μάτια. 26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Αν δεν τελειώσεις το τελευταίο τυλιχτό το πληρώνεις extra. Ειδικα αυτό κι αν είναι απαραδεκτο, δηλ σε βαζουν να το πληρωσεις το τελευταιο αν δεν μπορέσεις να το φας, δηλ η το τρως με το ζορι η το πληρωνεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ειδικα αυτό κι αν είναι απαραδεκτο, δηλ σε βαζουν να το πληρωσεις το τελευταιο αν δεν μπορέσεις να το φας, δηλ η το τρως με το ζορι η το πληρωνεις Κάπως έτσι είναι όλες αυτές οι προσφορές νομίζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
attanasio Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ειδικα αυτό κι αν είναι απαραδεκτο, δηλ σε βαζουν να το πληρωσεις το τελευταιο αν δεν μπορέσεις να το φας, δηλ η το τρως με το ζορι η το πληρωνεις Το κάνουν ίσως για να αποτρέψουν κάποιους να παραγγείλουν κι άλλο χωρίς πραγματικά να το θέλουν...Είναι κρίμα να καταλήγει φαγητό στα σκουπίδια γιατί ο άλλος πήρε και 3ο, 4ο, 5ο για να φάει μια-δυο μπουκιές... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Το κάνουν ίσως για να αποτρέψουν κάποιους να παραγγείλουν κι άλλο χωρίς πραγματικά να το θέλουν...Είναι κρίμα να καταλήγει φαγητό στα σκουπίδια γιατί ο άλλος πήρε και 3ο, 4ο, 5ο για να φάει μια-δυο μπουκιές... Μα για το τελευταιο λεω αν δεν μπορεσει να το φαει, πχ μπορει να αφησει μια μπουκια, πρεπει να το πληρωσει? Δε ξερω αλλα εγω το βλεπω καπως αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelponiros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μα για το τελευταιο λεω αν δεν μπορεσει να το φαει, πχ μπορει να αφησει μια μπουκια, πρεπει να το πληρωσει? Δε ξερω αλλα εγω το βλεπω καπως αυτό. Εμένα ο πατέρας μου μεγαλωμένος σε ορφανοτροφείο με έμαθε να τρώω και την τελευταία μπουκιά (αλλιώς θα με έκαιγε ο Θεός). 32 χρονών και δεν το ξεπέρασα και ας κοιμήθηκε πέρσι ο πατέρας μου, ότι μπει στο πιάτο θα καθαριστεί, ότι πάρω σφαγιάζεται. Άμα έτρωγα και πέμπτο σημερα θα ζοριζόμουν αλλά δεν θα έμενε τίποτα. Πάντα απορούσα με αυτούς που αφήνανε 1-2 μπουκιές στο φαγητό τους, δηλαδή τι θα πάθεις αν τις φας 2 μπουκιές... Κακομαθημένοι που λέει και ο Χολίδης. Sorry για τα εκτός θέματος. 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εμένα ο πατέρας μου μεγαλωμένος σε ορφανοτροφείο με έμαθε να τρώω και την τελευταία μπουκιά (αλλιώς θα με έκαιγε ο Θεός). 32 χρονών και δεν το ξεπέρασα και ας κοιμήθηκε πέρσι ο πατέρας μου, ότι μπει στο πιάτο θα καθαριστεί, ότι πάρω σφαγιάζεται. Άμα έτρωγα και πέμπτο σημερα θα ζοριζόμουν αλλά δεν θα έμενε τίποτα. Πάντα απορούσα με αυτούς που αφήνανε 1-2 μπουκιές στο φαγητό τους, δηλαδή τι θα πάθεις αν τις φας 2 μπουκιές... Κακομαθημένοι που λέει και ο Χολίδης. Sorry για τα εκτός θέματος. Μα φιλε μου καταλαβες τι γραφεις τωρα? Οταν καθόμαστε σε ένα τραπεζι τρωμε, βαζουμε πχ 2 μπριζολες, πατατες, σαλατα, ε καποια στιγμη χορταίνεις, λες δε παει άλλο κατω, γιατι πρεπει να φας ότι είναι με το ζορι για να αδειασεις το πιατο, ενώ χορτασες? Δηλ με την δικη σου λογικη πρεπει να χαλασουμε το στομαχι μας κι ότι εχουμε βαλει να το τρωμε γιατι δε πρεπει να μεινει μπουκια? Σορυ φιλε μου αλλα αυτό που λες κάθε άλλο παρα σωστο είναι. (κι εμενα μου λεγαν για τη τελευταια μπουκιά οι γονεις μου ότι δεν κανει, αμαρτια να την αφησεις, αλλα την λογικη πρεπει να μετραμε) Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2017 από makhs5 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ειδικα αυτό κι αν είναι απαραδεκτο, δηλ σε βαζουν να το πληρωσεις το τελευταιο αν δεν μπορέσεις να το φας, δηλ η το τρως με το ζορι η το πληρωνεις Ειναι αυτο που λεμε "τρωγε και σκασε!"... μου ακουγεται απιστευτο και τριτοκοσμικο στην ουσια του και δεν με ενδιαφερει προσωπικα η οποια δικαιο/αιτιο-λογια του. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δεν ξερω κατα ποσο θα ενδιαφερει και αλλους αλλα βρηκα χθες στον Σκλαβενιτη (στον Ρεντη στο παλιο μεγαλο carrefour διπλα απο το allou fan park) το επιτραπεζιο παιχνιδι Taboo junior με 8ευρω, δεν κοιταξα εαν εχει και σε αλλα παρομοια τιμη, μου φανηκε καλη τιμη και το εψαξα επιτοπου, η επομενη χαμηλοτερη τιμη ειναι 18ευρω. Λογικα και σε αλλα σχετικα μεγαλα καταστηματα θα εχει την ιδια τιμη. Το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι για παιδια ηλικιας 8+ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις