panosss567 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Στον Αβ έχει έκπτωση 35% στις λάμπες.Επίσης ορισμένες Philips led δίνουν 100 πόντους 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Για την προσφορά του beat τους ρώτησα στο Facebook (υπολογίζω να το χρησιμοποιήσω την Κυριακή και δεν θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεως) και εδώ ειναι η απάντηση τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Για την προσφορά του beat τους ρώτησα στο Facebook (υπολογίζω να το χρησιμοποιήσω την Κυριακή και δεν θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεως) και εδώ ειναι η απάντηση τους και εμεις ειμαστε φιλοι σου! σοβαρα τωρα πρεπει να τους στειλουμε μηνυμα και να τους το πουμε; δεν το ξερουν ηδη; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eleftherios1970 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Έχει γίνει μακακια στο σύστημά τους προφανώς και έχασαν την μπάλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrNick Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Στον Αβ έχει έκπτωση 35% στις λάμπες. Επίσης ορισμένες Philips led δίνουν 100 πόντους Μόνο προσοχή: πολλές φορές ακόμα και με την έκπτωση είναι ΠΟΛΥ ακριβότερες απ' ότι μπορείς να τις βρεις αλλού... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papastratos76 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Στον ΑΒ που πηγα μονο οι Ε27 εδιναν 100 ποντους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bandit4 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) μερικες απο τις λαμπες του ΑΒ βγαινουν 20 cents με τους 100 ποντους. μιλαω για τις 5,5 watt e27 και οσο αφορα το θεμα του beat μου επιστρεψαν τα κουπονια μετα απο επικοινωνια στο fb Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2017 από bandit4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Στον Αβ έχει έκπτωση 35% στις λάμπες. Επίσης ορισμένες Philips led δίνουν 100 πόντους για τις Ε27 μιλαμε; μπορεις να μου πεις ποσο τις ειχες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 για τις Ε27 μιλαμε; μπορεις να μου πεις ποσο τις ειχες; Δειτε το φυλλαδιο του ΑΒ ρε παιδια. 1 λεπτο θελετε μολις. Μην γεμιζουμε το θεμα με ερωτησεις και απαντησεις. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Κι εμένα μου επέστρεψαν τα κουπόνια του Beat και μάλιστα τώρα το πρωί χρησιμοποίησα ένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Εμένα δεν μου τα επέστρεψαν: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Εμένα δεν μου τα επέστρεψαν: Είχες βάλει κωδικό beat50; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Είχες βάλει κωδικό beat50; Ναι και τους τον ανέφερα κιόλας όταν έστειλα το μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artshadows Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Λοιπον μετα απο πολλά emails λένε οτι νάναι τύπου οτι είναι απενεργοποιημενος ο λογαριασμός διότι έχω βάλει και άλλον χρήστη δηλαδή έχω εμένα και το πατέρα στην ίδια συσκευή με άλλο τηλ και εμαιλ και οτι μου τον απενεργοποιησαν ,,(που δεν το έχουν κανει αυτό αλλά έτσι λένε στα μειλσ)απλα ακυρωσανε το κουπόνι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil1983 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα Παιδες πήγα σε καταστήμα ΑΒ και μόνο οι λάμπες 4w philips είχαν 100 πόντους..οι άλλες όχι..έκανα ακόμα ακύρωση και πήρα συγκεκριμένα αυτές με τους πόντους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις