Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Το δραματοποιείς λιγακι. Κλείνω από hotel.com και όλα σχεδόν τα ξενοδοχεία έχουν δωρεάν ακύρωση λίγες ημέρες πριν, μπορεί να ζητήσουν 2-3ευρω Παραπάνω την ημερα. Επίσης υπάρχει και επιλογή για πληρωμή στο ξενοδοχείο. Βέβαια συμφωνουνε ότι είναι ξεβολεμα να έχεις κανονίσει και να στο ακυρώνουν. Δικό τους θέμα να το δουν και να το λύσουν ώστε ο επιβάτης να μην αισθάνεται σε καμία περίπτωση ανασφάλεια από κάτι τέτοια περιστατικά. Μία φορά να μου συμβεί θα σκεφτώ να επιλέξω την ryaiair ξανά. Κάτι μου λέει ότι θα πάω όντως Μιλάνο.

Μεγαλη ορεξη για κουβεντα εχεις, σε (εντελως ομως) λαθος τοπικ. (απο το μεσημερι με την πρωτη σου παρεμβαση)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Είχα βάλει τον κωδικό για το Taxi beat και ενώ έχω κάνει μόνο μία διαδρομή βλέπω τώρα που πάω να το χρησιμοποιήσω ότι δεν μου δείχνει το "ΔΏΡΟ10€". Το έκοψαν πριν την λήξη του;

Πραγματι, ειναι απεριγραπτοι μου φαινεται οι τυποι... Μας δουλευουν νομιζουν; Το ειχα περασει, ειχα 5 διαδρομες και τωρα τιποτα. Καλα που το ειπες γιατι ειχα προγραμμα να το χρησιμοποιησω Π-Σ!!!

Ναι και σε εμένα, λογικά έχει να κάνει με το νομοσχέδιο και την όλη φασαρία που γίνεται αυτή τη περίοδο καθώς ένα από τα ζητήματα είναι ότι απαγορεύονται κανονικά οι προσφορές, δωρεάν διαδρομές, ακύρωση διπλης ταρίφας κλπ.

Κατά τα άλλα έβγαλε το My Market άλλο ένα αξιοπρεπές φυλλάδιο

Έτσι μερικά που ξεχώρισα

Ωμέγα Όσπρια  Special -50 %

Jacobs εκλεκτό στιγμιαίο 100γρ  -50 %  στα 2,83 (υπάρχουν και συσκευασίες με στικερ -1 ευρώ και έβγαινε 1,83)

Όλυμπος γραβιέρα 250 γρ -50 % στα 1,68 ( 6,72 τιμή κιλού)

Όλυμπος φυσικοί χυμοί -50% σε 3 γεύσεις

Και σε μένα την εξαφάνισε, μια μου είχε μείνει. Οποτε πολλή προσοχή οποιος σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει μη δε το δει και χρεωθεί χωρίς να το υπολογίζει

Και σε μένα την εξαφάνισε, μια μου είχε μείνει. Οποτε πολλή προσοχή οποιος σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει μη δε το δει και χρεωθεί χωρίς να το υπολογίζει

Παιδια για οποιον δεν το ξερει, πολύ απλα αν ειχατε από πριν άλλο λογαριασμο στο ιδιο smartphone, το taxibeat κραταει στοιχεια ακομη κι αν το διαγραψατε, και ετσι ξερει αν χρησιμοποιησε ξανα ο κατοχος την προσφορα, ακομη κι αν αλλαξε sim. Ο μονος τροπος είναι και καινουριο νουμερο-sim και άλλο smartphone που δεν εχει χρησιμοποιηθεί εκει η εφαρμογή του taxibeat. Μονο ετσι πιανει. Τσεκαρισμενα όλα αυτά που λεω. (και μενα μου το μπλοκαρε και το εψαξα πολυ και διαπιστωσα ότι γραφω)

Παιδια για οποιον δεν το ξερει, πολύ απλα αν ειχατε από πριν άλλο λογαριασμο στο ιδιο smartphone, το taxibeat κραταει στοιχεια ακομη κι αν το διαγραψατε, και ετσι ξερει αν χρησιμοποιησε ξανα ο κατοχος την προσφορα, ακομη κι αν αλλαξε sim. Ο μονος τροπος είναι και καινουριο νουμερο-sim και άλλο smartphone που δεν εχει χρησιμοποιηθεί εκει η εφαρμογή του taxibeat. Μονο ετσι πιανει. Τσεκαρισμενα όλα αυτά που λεω. (και μενα μου το μπλοκαρε και το εψαξα πολυ και διαπιστωσα ότι γραφω)

Αν εννοείς ότι το τσέκαρα χθες τότε ίσως έχεις δίκιο. Αλλιώς, εγώ με 2ο λογαριασμό χρησιμοποίησα όλα τα κουπόνια...

Προσωπικά το εγκατέστησα πρώτη φορά λόγω του μπόνους την περασμένη εβδομάδα και χρησιμοποίησα τις 2 το ΣΚ. Οι υπόλοιπες 3 που το τσέκαρα τωρα σβήστηκαν

Ηταν σίγουρα μία προσφορα εύκολα εκμεταλεύσιμη , αλλά αυτή η ξαφνική απόσυρσή της είναι πολύ μεγάλο φάουλ. Πόσες παρεξηγήσεις θα δημιουργηθούν τις επόμενες μέρες με πελάτες που δεν θα το προσέξουν και θα νομίζουν ότι δεν θα πληρώσουν?

Πραγματι, ειναι απεριγραπτοι μου φαινεται οι τυποι... Μας δουλευουν νομιζουν; Το ειχα περασει, ειχα 5 διαδρομες και τωρα τιποτα. Καλα που το ειπες γιατι ειχα προγραμμα να το χρησιμοποιησω Π-Σ!!!

Εγώ το είχα ενεργοποιήσει ο ίδιος σε δικό μου άτομο και του είπα να το χρησιμοποιήσει απόψε για μια διαδρομή που ήθελε να κάνει αλλά πλήρωσε κανονικά το ταξί! Έτσι κοίταξα κι εγώ στο κινητό μου που δεν είχα χρησιμοποιήσει καμία από τις 5 διαδρομές και είδα ότι δεν υπάρχει το κουπόνι. Πραγματικά απαράδεκτη ενέργεια που δεν έστειλαν έστω μία ειδοποίηση για να μην την πατήσει ο κόσμος, όπως συνέβη στο δικό μου άτομο.

Το ιδιο και σε μενα παιδες. Ειχα χρησιμοποιησει 2 κουπονια και τα υπολοιπα 3 καπουτ...

Μπορουμε με καποιο τροπο να τα παρουμε πισω?

Με μνμ στο beat ισως?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...