aekfc212 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 πηρα σημερα απο αβ πατρας στα τζαμπο για οσους ξερουν φουντουκι αλλα κ καραμελα με 4κ κατι ομως η τελευταια. απο ποιοτητα δοκιμασε κανενας;στην φωτο φαινεται λιγο πλαστικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NICK1982 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Για τζαμπα καλη ειναι.... οχι σαν αυτες που φερνουν σε μερικα καλα καφε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Είχα πάρει πάλι τέτοια ατομική Jacobs πριν πολλά χρόνια, πάλι πλαστική. Η συγκεκριμένη είναι ΠΟΛΥ καλύτερη από εκείνη. Το πλαστικό της είναι σαφέστατα πιο γερό. Αυτές που έχουν στα καφέ είναι γυάλινες, μην τις συγκρίνετε καν. Τέτοιες κάνουν κανένα 10ρικο η μια. Οπότε μην περιμένετε γυάλινες σε δώρα με καφέδες, για δωρεάν είναι μια χαρά. PS: τελικά βρήκα σε βασιλόπουλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Που είναι πλαστική; εγώ γιατί νομίζω είναι γυάλινη; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Στο Μαρινόπουλο είχε με φουντούκι στα 4€ και με καραμέλα στα 4,48€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Πλαστική είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Γυαλί είναι. Επιβεβαιώνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μάλιστα μόλις τώρα που την έπλενα έβαλα το χέρι μέσα και ράγισε. Ευτυχώς είχα πάρει 2. Να παίξω κανένα τζόκερ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekfc212 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 με προλαβατε γυαλι ειναι κ μια χαρα ειναι μην σας πω σε σχεση με καποιες του 10ευρου που εχω δει να πουλανε σε καταστηματα. μια πληροφορια θελω. ποσο καφε βαζω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 με προλαβατε γυαλι ειναι κ μια χαρα ειναι μην σας πω σε σχεση με καποιες του 10ευρου που εχω δει να πουλανε σε καταστηματα. μια πληροφορια θελω. ποσο καφε βαζω; Έχει πάνω στο κουτί της καφετιέρας οδηγίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 με προλαβατε γυαλι ειναι κ μια χαρα ειναι μην σας πω σε σχεση με καποιες του 10ευρου που εχω δει να πουλανε σε καταστηματα. μια πληροφορια θελω. ποσο καφε βαζω; Και πως θα δεις εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekfc212 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 λεει 2 κουταλιες ισχυει;σπανια πινω φιλτρου κ συνηθως σε σπιτια φιλων αλλα αν εχω καλεσμενους να φτιαχνω αν θελουν. φιλε questioner εχεις βαλει καποιο λινκ μηπως που δεν δουλεψε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 3 κουταλάκια λέει. Έχω βάλει βίντεο της jacobs που δείχνει ακριβώς τη διαδικασία. Δεν σου το εμφανίζει; youtube.com/watch?v=-YtQ10yT3Ew Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Παίδες σορρυ για το offtopic αλλα μπορει καποιος να μου πει τον κωδικο εκπτωσης απο κοτσοβολο για να παρω την εκπτωση? Δυστυχως εσβησα το mail και τωρα χρειαζομαι τον κωδικο. Αν μπορει καποιος εδω ή με pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις