hara75gr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Σίγουρα σε όλα, έχει βγάλει και 4σέλιδο φυλλάδιο σχετικά που το λέει, αλλά δεν είδα κάτι καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alessionew Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 στα καταστήματα μόνο της Θεσσαλονίκης, λόγω Αγ. Δημητρίου, όχι σε όλη τη Β.Ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Με όποια επιφύλαξη (νομίζω είναι καλή τιμή, ειδικός δεν είμαι όμως) : http://www.electroholic.gr/gr/diafora/rologia-xeiros/rologia-andrika/jewcas00107/roloi-casio-edifice-era-600d-1av-bracelet στα άλλα Ελληνικά μαγαζιά έχει μεγάλη διαφορά τιμής ωστόσο στο εξωτερικό παίζει φθηνότερα τώρα (από 125€ στο ebay λίγο που είδα και amazon.uk είχε παίξει πριν μέρες κοντά στα 100€ + μεταφορικά ) ... Άμεσα διαθέσιμο το έχει στο πάνω κατάστημα και με δυνατότητα αντικαταβολής ή παραλαβής από το κατάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Εγω θα ελεγα οτι ειναι μονο Β.Ελλαδα γιατι τον εχει πιει απο τον Μασουτη, αυτο μου ηρθε στο μυαλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Λογικά σε όλα. Εγώ πήγα στην Τούμπα. Νομιζω αυριο ανοιγει και το 2ο μεγαλο της Τουμπας...Στα Κωνσταντινοπολιτικα . Λογικα θα υπαρχουν προσφορες και εκει για τα εγκαινια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Νομιζω αυριο ανοιγει και το 2ο μεγαλο της Τουμπας...Στα Κωνσταντινοπολιτικα . Λογικα θα υπαρχουν προσφορες και εκει για τα εγκαινια Απο τη φωτο νομιζω οτι προκυπτει οτι εχει 10% στα ΑΒ της πολης (Τουμπας / Θεσ/νικης) και οχι ολης της βορειας Ελλαδας οπως εγραψες χθες - τα κερασματα λεει οτι ειναι της βορειας Ελλαδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Αυτο που κανει ο ΑΒ παντως ειναι πολυ εκνευριστικο Το ιδιο εκανε με τις 6ευρες παλι. Προκαλει ερωτηματικα παντα κ βαζει τον κοσμο να ψαχνετε. Αρνητικο γ εμενα αυτο. Θετικο βεβαια γ αυτους γτ αλλα θα καταλαβει ο κοσμος κ θα σπευσει να αγορασει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hara75gr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Σε αυτό το φυλλάδιο νομίζω είναι πιο ξεκάθαρο, μόνο για την πόλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozzo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Προσοχη!!!!!!!! Το 10 τοις εκατο δεν ισχυει με εξαευρη μαζι. Δηλαδη αν παρουμε 20€ και δωσουμε 3 επιταγες θα γινει εκπτωση 20 λεπτων και οχι 2 €. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Οχι το 10% ισχυει λογικα σε ολα της πολης (και οχι Β Ελλαδος οπως εγραψα , σωστα matrix). Απλα κατι ακουσα οτι σημερα (δεν το επιβεβαιωσα) ανοιγει της τουμπας οποτε το συγκεκριμενο ισως εχει κατι επιπλεον σε προσφορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristakits Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Οντως με το taxibeat τον Αυγουστο εκανα τις διαδρομες.Δεν πληρωνεις μεχρι 10 ευρω δηλαδη αν η διαδρομη ειναι 11 ευρω θα πληρωσεις τα 1 ευρω.Επισης αν μια διαδρομη κανει 6 ευρω δεν πληρωνεις τιποτα. Το κουπονι ισχυει κανονικα και για πληρωμη με μετρητα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papastratos76 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Το κουπονι ισχυει κανονικα και για πληρωμη με μετρητα?Ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Seldon68 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Τουλάχιστον τον Αύγουστο που ξέρω μετρητά είχα δώσει ,ήταν 10.50 η κούρσα και του έδωσα 1€ (είμαι large ) για το πάνω από το 10ρικο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Αύριο τα σταρμπακς κερνάνε καφέ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 οκ το εμπεδωσαμε για που ισχυει το 10%.. απο χθες μας ζαλισατε...Να προσθέσω δε ότι με 25% στα φασολάκια Μπάρμπα Στάθη και με 2x0.60 από το pockee περνει το σακούλι με 50 cents 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις