Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρέλαβε κάποιος τη συγκεκριμένη να μας πει εντυπώσεις, αν αξίζει ή όχι ;

Παρελαβα εγω σημερα. Λοιπον, η τσαντα ειναι πολυ ποιοτικη, και πολυ μεγαλη. Το μεγεθος της ειναι κοντα στο μεγεθος μιας χειραποσκευης, μεγεθους αεροπορικου ταξιδιου. 1-2 δαχτυλα μικροτερο υψος, και 4-5 δαχτυλα μικροτερο μηκος. Μιλαμε για τσαντα - τανκ, δε θυμιζει σε τιποτα μια τσαντα για λαπτοπ. Οπότε, για οποιον ενδιαφερεται, ειναι νομιζω θεμα αναγκων κυριως. Αν αναζητεις τσαντα οπου θα παρει το λαπτοπ σου με φουλ ασφαλεια (εχει πολυ ειδικο και προστατευμενο χωρο γι αυτο το σκοπο) και θες επισης να κουβαλας και αρκετα ακομα πραγματακια μαζι σου (με το αναλογο αυξημενο βαρος μετα φυσικα) , τοτε ειναι ιδανικη τσαντα γι αυτο το σκοπο. Αν παλι θες κατι πιο ελαφρυ και μαζεμενο, τοτε δεν κανει με τιποτα.

Η αληθεια ειναι οτι τωρα που την εχω και τη βλεπω, προσωπικα ισως να μην επρεπε να την παρω για το σκοπο που την ηθελα μιας και ειναι ογκωδης, αλλα για τα χρηματα της ειναι εξαιρετικοτατη.

• Like 1
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα πάει στον Βασιλόπουλο στον Πειραιά.

Τα κοτόπουλα τα έχει 1,95€ τελικά. Επιπλέον έχει σε όλα τα παγωτά 50% έκπτωση, εκτός από τα δικά του.

Φίλε μου δεν είναι σε ΟΛΑ τα παγωτά η έκπτωση, αλλά σε κάποια συγκεκριμένα. Όπως και το Αβ παγωτό γιαούρτι.

Δημοσ.

Είναι σε οτι έχει κάθε μαγαζί 

Πχ εγω πήρα Häagen-Dazs με καραμέλα και μπανάνα.... κάτι περίεργο.  Αλλά ένα κουτί βρήκα... Οπότε δε ξέρω αν είναι προσφορά για να τρέχεις.

Απλά αμα μπείς στον ΑΒ να έχεις  τα μάτια σου ανοικτά 

Δημοσ.

Και εγω χθες οηγα σε βασιλοπουλο και μου εκαναν δυο πραγματα αρνητικη εντυπωση. Το πρωτο οτι οντως δεν ειχαν ολα τα παγωτα εκπτωση (και δεν αναφερομαι στα δικα τους). Πχ scandal ειχαν τα μισα. Το αλλο ειναι οτι κλασικα στο ταμειο δεν μου περασε την εκπτωση , παλι καλα που το προσεξα δηλαδη.

Γενικως στο Βασιλοπουλο κανουν συχνα λαθος με τις εκπτωσεις (δεν τις περνανε), οποτε ειμαι ιδιαιτερα προσεκτικος.

• Like 1
Δημοσ.

Παρελαβα εγω σημερα. Λοιπον, η τσαντα ειναι πολυ ποιοτικη, και πολυ μεγαλη. Το μεγεθος της ειναι κοντα στο μεγεθος μιας χειραποσκευης, μεγεθους αεροπορικου ταξιδιου. 1-2 δαχτυλα μικροτερο υψος, και 4-5 δαχτυλα μικροτερο μηκος. Μιλαμε για τσαντα - τανκ, δε θυμιζει σε τιποτα μια τσαντα για λαπτοπ. Οπότε, για οποιον ενδιαφερεται, ειναι νομιζω θεμα αναγκων κυριως. Αν αναζητεις τσαντα οπου θα παρει το λαπτοπ σου με φουλ ασφαλεια (εχει πολυ ειδικο και προστατευμενο χωρο γι αυτο το σκοπο) και θες επισης να κουβαλας και αρκετα ακομα πραγματακια μαζι σου (με το αναλογο αυξημενο βαρος μετα φυσικα) , τοτε ειναι ιδανικη τσαντα γι αυτο το σκοπο. Αν παλι θες κατι πιο ελαφρυ και μαζεμενο, τοτε δεν κανει με τιποτα.

Η αληθεια ειναι οτι τωρα που την εχω και τη βλεπω, προσωπικα ισως να μην επρεπε να την παρω για το σκοπο που την ηθελα μιας και ειναι ογκωδης, αλλα για τα χρηματα της ειναι εξαιρετικοτατη.

@christs θα μπορούσε να πάρει και μεγαλύτερο λαπτοπ απο 15". Διαστασεις 43χ28εκ (17").

Θα μπορούσες να το τσεκάρεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@christs θα μπορούσε να πάρει και μεγαλύτερο λαπτοπ απο 15". Διαστασεις 43χ28εκ (17").

Θα μπορούσες να το τσεκάρεις;

Θεωρω πως οχι, διοτι το δικο μου 15" ειναι σχεδον ακριβως εκει μεσα.

post-231966-0-50734400-1508491860_thumb.jpg

post-231966-0-70306500-1508491883_thumb.jpg

post-231966-0-72652600-1508491899_thumb.jpg

ισως αν βγουν τα γυρω γυρω προστατευτικα που φαινονται, να χωραει, αλλά δε θα μου αρεσε κατι τετοιο γιατι χανεις την πληρη προστασια. Μακαρι να ειχα 17" λαπτοπ να το δοκιμαζα για να σου ελεγα με σιγουρια.

Επεξ/σία από matrixxx
spoiler
  • Like 1
Δημοσ.

Αν μπαινει ακριβως το 15αρι πιθανον το 17αρι να μπαινει μονο βγαζοντας τα προστατευτικα (εγω παντως δεν θα τα εβγαζα καθως αν τα βγαλεις δεν εχεις καλη προστασια)

Δημοσ.

Στο φυλλάδιο mymarket έχει προσφορά ΑΜΙΤΑ 1,5lt και δώρο ένα ποτήρι. Πήρε κανείς?

Ναι ωραίο γυάλινο

• Like 2
Δημοσ.

Αν μπαινει ακριβως το 15αρι πιθανον το 17αρι να μπαινει μονο βγαζοντας τα προστατευτικα (εγω παντως δεν θα τα εβγαζα καθως αν τα βγαλεις δεν εχεις καλη προστασια)

Ίσως επίσης οριακά βάζοντας το υπό γωνία (η μια πλευρά ψηλά) μιας και φαίνεται αρκετά ψηλή μέσα, αν και δεν βλέπω τι νόημα θα είχε να πάρει κάποιος τέτοια θήκη για να το βάζει έτσι. 

• Like 1
Δημοσ.

Εχει full screen feature?

Δεν έχει full screen,το βλεπεις σε ενα μικρο παραθυρακι.Είναι λύση ανάγκης αν δεν μπορεις να το δεις κάπου αλλού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Γαλαξίας       16/10 - 21/10

-50% στα προϊόντα El Sabor

-Nescafe classic  200gr    5,98

Παιδια το δινει 4,98€ σημερα το ανακαλυψα ειχε ταμπελακια παντου, ομως σημερα ληγει η προσφορα. Εχει πολυ στοκ παντως, μπορειτε να πατε. Αρχικη τιμη εγραφε 6,58

*Ισως εκανε τυπογραφικο λαθος ο "efkola" ή έδωσαν λαθος τιμη στη διαφημιση.

post-220928-0-17894500-1508571851_thumb.jpg

Επεξ/σία από matrixxx
spoiler
Δημοσ.

Είχα πάει στον Βασιλόπουλο στον Πειραιά.

Τα κοτόπουλα τα έχει 1,95€ τελικά. Επιπλέον έχει σε όλα τα παγωτά 50% έκπτωση, εκτός από τα δικά του.

Να πω πως σήμερα που πέρασα απο Σκλαβενίτη (Π.Ράλλη σύνορα Νίκαια-Κερατσίνι) είχε αντίστοιχα το κοτόπουλο νωπό βοκτάς (νομίζω) με 1,93.

Επίσης είχε τις coca cola με stevia με 2,9 την 6άδα και με το παράδοξο τα μεμονωμένα κουτάκια να έχουν ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση (0,45 το κουτάκι) με αποτέλεσμα έτσι η 6άδα να βγαίνει 2,70

Απ όσο έχω παρατηρήσει γενικά είναι σαν να προσπαθεί να κάνει price match στον Βασιλόπουλο κάθε φορά σε κάποιες προσφορές του δεύτερου.

Δημοσ.

Παιδια το δινει 4,98€ σημερα το ανακαλυψα ειχε ταμπελακια παντου, ομως σημερα ληγει η προσφορα. Εχει πολυ στοκ παντως, μπορειτε να πατε. Αρχικη τιμη εγραφε 6,58

*Ισως εκανε τυπογραφικο λαθος ο "efkola" ή έδωσαν λαθος τιμη στη διαφημιση.

5.98 το δινει, απλά πέτυχες συσκευασία με στικερ -1€.

• Like 2
Δημοσ.

Να πω πως σήμερα που πέρασα απο Σκλαβενίτη (Π.Ράλλη σύνορα Νίκαια-Κερατσίνι) είχε αντίστοιχα το κοτόπουλο νωπό βοκτάς (νομίζω) με 1,93.

Μιας και το αναφέρεις, του Βασιλόπουλου ήταν Πίνδος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...