stelios18120 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 θελω να δω τι αλλο θα βγαλει η xiaomi ωστε να μας παρει τα ευρουλακια :) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blazar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Βγήκε Νέο Παιχνίδι με Μήλα, στο site του Βασιλόπουλου. Δίνει 15 πόντους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Xiaomi(w/ ZSH.COM) πετσετα - 4.70€ @gearbest https://www.gearbest.com/towels/pp_614374.html Επειδή έχω πάρει την μεγάλη θέλω να βάλετε μια δική σας και να μετρήσετε πάνω της τις διαστάσεις. Γενικά την θεωρώ καλής ποιότητας, με λίγο ασύμμετρες για τα δικά μας δεδομένα διαστάσεις. Είναι στενή δίπλα σε οποιαδήποτε άλλη που έχουμε στο σπίτι. Με αυτά τα χρήματα βρίσκεις και εδώ τέτοιες. ΣΗΜ: Η πετσέτα πουθενά δεν γράφει Xiaomi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα στα παιδιά !!! Έχει στα public clearance σε παιχνίδια, όλο και κάποιον μπορεί να ενδιαφέρει: http://www.public.gr/cat/kids-and-toys/toys-deals 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Άσχετο , αλλά τώρα το διαπίστωσα αφού ήθελα να στείλω παιχνίδια σε ανίψια μου μακρυά. Είναι δυνατόν να μην προσφέρουν υπηρεσία δώρου;!!!!!! Καλημέρα στα παιδιά !!! Έχει στα public clearance σε παιχνίδια, όλο και κάποιον μπορεί να ενδιαφέρει: http://www.public.gr/cat/kids-and-toys/toys-deals Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ας παραλάβετε πρώτα και τα βλέπετε τα άλλα μετά. Την προηγούμενη εβδομάδα είχα παραγγείλει 10 διαφορετικά πράγματα και ήδη στα 8 έχω φάει άκυρο και συγκεκριμένα έχω βαρεθεί να βλέπω το παρακάτω mail: Γεια σας! Ευχαριστούμε που μας επιλέγετε για τις αγορές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από εκτεταμένη αναζήτηση στο δίκτυο των καταστημάτων μας, το προϊόν xxxxxxx της παραγγελίας yyyyyyy δεν βρέθηκε τελικώς διαθέσιμο. Το προϊόν θα αφαιρεθεί από την παραγγελία σας και ευελπιστούμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα στο μέλλον! Με εκτίμηση, Ομάδα Customer Passion 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Την τελευταια φορα που πηγα πριν 2 βδομαδες με παραγγελια στο καταστημα απο τα 3 lego δε βρισκανε που βαλανε τα 2 και τους αφησα και το 3ο να τα κανουνε σετ .... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Το καλοκαίρι που είχαν βάλει πάλι σε προσφορά κάποια παιχνίδια, παρήγγειλα 6 διαφορετικά και έφαγα σε όλα άκυρο. Τώρα μου έχει έρθει μήνυμα να παραλάβω το 1 από τα 10(μια βλακεία που δεν αξίζει καν τον κόπο να τρέχω μόνο γι' αυτό) και περιμένω να δω τι θα γίνει με άλλο ένα πάλι βλακειούλα. Στα καλά που ήταν όντως προσφορές που άξιζαν, έπεσε σε όλα άκυρο παρότι πρόλαβα κομμάτια στο site και έκανα κανονικά online την παραγγελία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SalonikiosLeme Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Εμενα παντως την Τριτη μου εστειλαν το παραπανω email για ακυρωση και σημερα μου εστειλαν μηνυμα στο κινητο (και email) για παραλαβη απο το καταστημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 ΕΛΟΜΑΣ 12/10 - 14/10 -Φέτα δοχείο 5,49€/κιλό -50% σε όλες τις πίτες Χρυσή Ζύμη -Απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων Dixan σκόνη 50μεζ, υγρό gel 45 και 48μεζ 6,69€ -Χαρτί υγείας Zewa Deluxe 8 ρολά 2,69€ Κρητικός 12/10 - 14/10 -Χοιρινή σπάλα άνευ οστού 3,69€/κιλό -Φέτα Τρικάλων Πίνδος δοχείο 5,49€/κιλό -Βραστή ή καπνιστή γαλοπούλα ΒΙΚΗ του χωριού μας 6,45€/κιλό -Σταρένιο ψωμί του τοστ Κρις Κρις 700γρ 1,19€ My Market 12/10 - 14/10 -Γραβιέρα Αμφιλοχίας 8,30€/κιλό -30% σε όλα τα προϊόντα Μινέρβα Φαστ -Ρολό κουζίνας Pappy soft jumbo 1 κιλού 1,95€ -50% στις οικονομικές συσκευασίες ανοικτές παιδικές πάνες Babylino -50% στα αφρόλουτρα, σαμπουάν και conditioners Johnson's baby AB 12/10 - 14/10 -Ελιά ή σπάλα από νεαρό μοσχάρι εισαγωγής 6,95€/κιλό -20% σε όλο το βόειο και μοσχαρίσιο κρέας(με την κάρτα ΑΒplus) -Χύμα γραβιέρα και κασέρι Μυτιλήνης 8,45€/κιλό -30% στη χύμα γαλοπούλα και το ζαμπόν Fouantre Υφαντής -35% στον αρακά, τα φασολάκια και το μπρόκολο Μπάρμπα Στάθης -25% σε όλους τους ξηρούς καρπούς(με την κάρτα ΑΒplus) -25% σε όλα τα μπισκότα και τα κρουασάν(με την κάρτα ΑΒplus) -40% στο ψωμί για τοστ Δέκα και στις πίτες Αξιαγάπιτες Καραμολέγκος -45% στα παιδικά γάλατα και τις βρεφικές κρέμες Nestle 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Εμενα παντως την Τριτη μου εστειλαν το παραπανω email για ακυρωση και σημερα μου εστειλαν μηνυμα στο κινητο (και email) για παραλαβη απο το καταστημα... Εγω παραλαμβάνω παντα. εστω και καθυστερημένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Όλοι οι άλλοι όμως από το συγκεκριμένο μαγαζί, δε παραλαμβάνουμε (και δε μιλάω μονο για παιχνιδια) σχεδόν ποτέ όταν είναι κατι καλή προσφορά. Δεν θεωρώ προσφορά τη συγκεκριμένη, ή μαλλον είναι προσφορά φάντασμα για λίγους εκλεκτούς.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hara75gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Κι εγώ παρέλαβα πριν λίγο καιρό με τα lego, και αρκετά κομμάτια, αλλά δε νομίζω ότι αξίζει να συνεχίσει αυτή η συζήτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Seldon68 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 4 παραγγελίες στα παμπλικ ακύρωση έφαγα στις 3. Ποσοστό 75%. Ελληνικό επωνυμο καταστημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Αν αφορά την κάμερα ασφαλείας netatmo η τιμή δείχνει αρκετά καλή, στα 99 ευρώ νομίζω. Επόμενη τιμή κανένα 70αρι πανω? Δεν έχω γνώσεις πάνω στο αντικείμενο οπότε ας βοηθήσει κάποιος γνώστης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις