Vasileios-gr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 τίποτα απεργούν και η ryan έκοψε 50 δρομολόγια την ημέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δν απεργουν απλά. Με τα ελάχιστα χρήματα που δίνει για μισθούς πάνω από 15 πιλότοι έφυγαν κυρίως για την Norwegian 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
np91 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 χθες που ηταν η πρώτη μέρα του φυλλαδίου στο καταστημα στην Λ.Πεντέλης στο Χαλάνδρι δεν υπήρχε καθόλου στα ράφια Nutella Φακές Ωμέγα Πίτσες Υφαντής Σκληρό τυρί τρυμένο el sabor wraps Σε υπόδειξή μου πως είναι απαράδεκτο πρώτη μερα να μην υπάρχουν όλες αυτές οι προσφορές του φυλλαδίου με ενημέρωσαν πως παραλαμβάνουν κάθε μέρα με το φορτηγό πράγματα και πως ΙΣΩΣ αύριο (δηλαδή σήμερα) να τα έχουν αυτά τα προιόντα.... Σήμερα πρωί στο κατάστημα Μοσχάτου δεν υπήρχαν πάρα πολλά από τα προϊόντα του φυλλαδίου ούτε lenor που έχει προσφορά 1+1 δεν ψώνισα τίποτα αφού ότι ήθελα από τα προϊόντα του φυλλαδίου δεν υπήρχαν ΑΠΛΆ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΙ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
helena_n Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Για όσους ψάχνατε τις προάλλες, πέρασα σήμερα από Lidl και πήρε το μάτι μου στο ξεκάρφωτο Nescafe 200gr 4.99. Κανονική τιμή, χωρίς έκπτωση/πορτοκαλί ετικέτα, χωρίς sticker. edit: Κανονική συσκευασία, όπως και στα υπόλοιπα μάρκετ. Για γεύση δε ξέρω... εγώ λουκανικοπιτάκια πήρα. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2017 από helena_n 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abc Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Για όσους ψάχνατε τις προάλλες, πέρασα σήμερα από Lidl και πήρε το μάτι μου στο ξεκάρφωτο Nescafe 200gr 4.99. Κανονική τιμή, χωρίς έκπτωση/πορτοκαλί ετικέτα, χωρίς sticker. Ελληνικη συσκευασια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Λογικα οχι. Το Lidl φερνει και γερμανικο nescafe σε γυαλινο βαζο. Αν και δεν πινω γενικα nescafe η συζυγος μου λεει οτι ο Ελληνικος ειναι κλασεις ανωτερος γευστικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eleftherios1970 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν εχω δει ποτε γυαλινο nescafe 200gr. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Λογικα οχι. Το Lidl φερνει και γερμανικο nescafe σε γυαλινο βαζο. Αν και δεν πινω γενικα nescafe η συζυγος μου λεει οτι ο Ελληνικος ειναι κλασεις ανωτερος γευστικα. ισχύει αυτό με την γεύση. Έχω ξαδέλφια που κάθε χρόνο παίρνουν μαζί τους κούτες καφέ στην Αμερική γιατί ο εκεί δεν κάνει φραπέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν εχω δει ποτε γυαλινο nescafe 200gr. Και ομως υπαρχει. https://www.lidl.de/de/nescafe-classic/p180827 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
de_thymamai Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Να πω για τον nescafe των 200gr ότι ο Μασούτης τα έχει με στικερ -1€, πέρασα και κουπονι -2€ από nestlenoiazomai (με 1000 πόντους) και βγήκε 3.79€ από 6.79€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YPhot Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Σήμερα, Σκλαβενίτης, Χοιρινό Μπούτι με κόκκαλο 2,65 το κιλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr V Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 ελληνικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stef-pxl Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μαγιονέζα Hellman's Real 450 ml , διπλασιασμός κουπονιού (2x0,40) μέσω της γνωστής εφαρμογής μέχρι και σήμερα. Πέφτει στα €1,35 σε ΑΒ και MyMarket π.χ. όπου η αρχική της τιμή είναι €2,15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YPhot Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 ελληνικο? Οχι, Γερμανίας ή Ολλανδίας δεν θυμάμαι τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
helena_n Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ελληνικά Μάρκετ Β. Ελλάδας ως 10/10 - Eξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο "Διαλεκτό" Κρήτης 5L 24.99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις