aiantas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 The Code you entered has expired Δυστυχώς..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Πήρα δύο τέτοιους φακούς τον Φεβρουάριο, ο ένας πρόλαβε να χαλάσει σε δύο μήνες με πολύ μικρή χρήση. Ενώ ως σχέδιο φαίνονται καλοί -και η ιδέα της usb φόρτισης για μινι φακό αξίζει- το quality assurance δεν μοιάζει τοπ. Επίσης το Gearbest ακόμα και όταν τους στείλεις βίντεο με το πρόβλημα ζητά επαναποστολή (λες και... θα κάνουν τεχνική υποστήριξη τον φακό) αντίθετα, πχ, με το banggood που σε χαμηλού κόστους είδη μπορεί να σου κάνει συχνά και απευθείας την αντικατάσταση. Οπότε αν συνδυάσουμε το γεγονός ότι οι φακοί αυτοί δεν έχουν την καλύτερη ποιότητα με τα κόστη επαναπαστολής για πιθανή αντικατάσταση.... καλύτερα να αποφύγετε το gearbest. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Στο Lidl έχει την αρκετά ενδιαφέρουσα Gulden Draak στα 6€ την τετράδα, τιμή νομίζω εξαιρετική (πήρα 4 τετράδες χτες και ψήνομαι να πάω να φορτώσω 2~3 ακόμα σήμερα μετά τη δουλειά ) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Link; Γιατί αν ισχύει, μιλάμε για τιμή ξεφτίλα, γύρω στα 3-4€ τη βρίσκεις σε κάβες. Εν τω μεταξύ πώς έφερε επώνυμη και της προκοπής μπίρα το Lidl; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 κανονίστε να τις εξαφανίσετε ε ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Link; Γιατί αν ισχύει, μιλάμε για τιμή ξεφτίλα, γύρω στα 3-4€ τη βρίσκεις σε κάβες. Εν τω μεταξύ πώς έφερε επώνυμη και της προκοπής μπίρα το Lidl; https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=1951 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μάλιστα. Κάτω από μισή τιμή δηλαδή. Στοκάρετε για χειμώνα, γιατί είναι βαριά για καλοκαίρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Παρα πολυ ακριβές μπύρες, σαν μπύρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konsoulito Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Εγώ με τον αδερφό μου έχουμε βολευτεί με τα γεμιστά μπισκότα Captain Rondo (500 γρ.) από τα Lidl στα 0,99€ το πακέτο (μέχρι 22/07). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patras7 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Διάφορα ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία με 1€ απο το public και με αγορές πάνω απο το 1€ συμμετέχετε στην καθημερινή κλήρωση για δωροεπιταγή 1000€ σευχαριστω πολυ!πηρα 3 βιβλια!παραλαβη απο καταστημα 3 ευρω...απορω ποιο ειναι το κερδος τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Παρα πολυ ακριβές μπύρες, σαν μπύρες Ποιες, οι Gulden Draak; Στο 1.50€/έκαστη; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Εγώ με τον αδερφό μου έχουμε βολευτεί με τα γεμιστά μπισκότα Captain Rondo (500 γρ.) από τα Lidl στα 0,99€ το πακέτο (μέχρι 22/07). 139 θερμίδες ανα μπισκότο. Έφαγα ένα κουτί προτού το δω και κάνω μια εβδομάδα δίαιτα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konsoulito Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 139 θερμίδες ανα μπισκότο. Έφαγα ένα κουτί προτού το δω και κάνω μια εβδομάδα δίαιτα Νομίζω εκεί θα σταματήσουμε κι εμείς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δεν ξερω αν εχει γραφτει αλλα στα mymarket εχει τα fa 750 1+1 με 2.63 ευρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Ποιες, οι Gulden Draak; Στο 1.50€/έκαστη; Δύο γουλιές. Το λίτρο δες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις