NICK1982 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Καλη ερωτηση, θα το δοκιμασω... και για αφεψηματα γιατι βολευει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Κάνει και για τσάι η καφετιέρα; Ξέρει κανείς; Αν κατάλαβα καλά γαλλική πρέσα είναι οπότε ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια. Εχει στον βεροπουλο απο σημερα καφεδες φιλτρου jacobs με γευσεις βανιλια,φουντουκι κ.λ.π 250γρ (-25%) 2.79ε και δωρο ατομικη καφετιερα με καθε συσκευασια Ισχύει αλλά μεχρι αυριο αποτι βλέπω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Άμα την πουλήσουμε πόσο να πιάνει άραγε τον αποσβένει τον καφέ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Τελικά έκανα τα μαγικά μου χόκους πόκους αλοχαμούρα και είπα σε έναν να έρθει να με βρεί και ήρθε και μου είπε οτι ήταν ο τελευταίος καθόσον αφτού εκλαμβάνω οτι πρέπει να γίνεται της κυρά Πόπης.Οπόταν σπεύσατε ταχέως αν δεν γνωρίσκετεν την τέχνην της μαγείας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chsam Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Στo φυλλάδιο mymarket εχει 40% oral-b precision clean, μήπως έχει πάει κανεις και ξέρει αν ισχύει κ για τις άλλες?Γιατι το κουπόνι από επιθυμίες είναι για την trizone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Έι αν τη ξαναδειτε τη προσφορά πειτε μας, και ειδικα σε κανα σ/μ που ειναι σε ολη την ελλάδα και οχι μονο στην Αθήνα. Η αδερφη μου σιγουρα θα τη θελει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Πήρα σήμερα από κατάστημα ΑΒ τη Gillette fusion proglide με 1,5 ευρώ.Αρχική 9 ευρώ,με έκπτωση 50% κατέβαινε στα 4,5 και με το κουπόνι στο 1,5.Είχε και την fusion proglide power η οποία με το κουπόνι θα έβγαινε στα 3,70(με την έκπτωση κόστιζε 6,70). Να ρωτήσω και κάτι για την proglide styler...πώς τη χρησιμοποιείτε ρε σεις;Όταν την πρωτοπήρα,τη δοκίμασα σε στεγνό πρόσωπο και δεν παλεύεται...σαν να σου ξεριζώνει τις τρίχες!Είναι καλύτερα να χρησιμοποιείται μόνο σε βρεγμένο πρόσωπο ή μόνο για στυλιζάρισμα σε μούσι,φαβορίτες κτλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Έι αν τη ξαναδειτε τη προσφορά πειτε μας, και ειδικα σε κανα σ/μ που ειναι σε ολη την ελλάδα και οχι μονο στην Αθήνα. Η αδερφη μου σιγουρα θα τη θελει! Την Gillete Fusion Proglide;;; trololololo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Την Gillete Fusion Proglide;;; trololololo Οχι, σορυ δεν ειδα το απο πανω ποστ.. Για το jacobs με τη καφετιερα έλεγα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Πήρα σήμερα από κατάστημα ΑΒ τη Gillette fusion proglide με 1,5 ευρώ.Αρχική 9 ευρώ,με έκπτωση 50% κατέβαινε στα 4,5 και με το κουπόνι στο 1,5.Είχε και την fusion proglide power η οποία με το κουπόνι θα έβγαινε στα 3,70(με την έκπτωση κόστιζε 6,70). Να ρωτήσω και κάτι για την proglide styler...πώς τη χρησιμοποιείτε ρε σεις;Όταν την πρωτοπήρα,τη δοκίμασα σε στεγνό πρόσωπο και δεν παλεύεται...σαν να σου ξεριζώνει τις τρίχες!Είναι καλύτερα να χρησιμοποιείται μόνο σε βρεγμένο πρόσωπο ή μόνο για στυλιζάρισμα σε μούσι,φαβορίτες κτλ; Για ποιο λόγο να ξυριστείς στεγνά; Προφανώς και θα μαγκώνει. Edit τώρα κατάλαβα ότι εννοείς το trimmer. Λογικά είναι μόνο για λεπτοτομέρειες, όχι για κανονικό ξύρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Να ρωτήσω και κάτι για την proglide styler...πώς τη χρησιμοποιείτε ρε σεις;Όταν την πρωτοπήρα,τη δοκίμασα σε στεγνό πρόσωπο και δεν παλεύεται...σαν να σου ξεριζώνει τις τρίχες!Είναι καλύτερα να χρησιμοποιείται μόνο σε βρεγμένο πρόσωπο ή μόνο για στυλιζάρισμα σε μούσι,φαβορίτες κτλ; Νομιζω και εγω την πρωτη φορα που τη δοκιμασα σε στεγνο δερμα δεν μου αρεσε καθολου, καπου μαγκωνε και με απογοητευσε. Απο την 2-3 φορα ηταν καπως καλυτερα τα πραγματα και τωρα δεν εχω προβλημα. Σαν να ακονιστηκαν. Για δοκιμασε την και εσυ περισσοτερες φορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Η jacobs υπάρχει πάντως στο κατάστημα του Ηρακλείου,δίπλα στο γήπεδο του Τυφώνα :P Αν λήγει αύριο η προσφορά,αυτό αφορά λογικά την έκπτωση 25%,όχι το δωράκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinezos69 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Ο ΜΑΣΟΥΤΗΣ έχει 50% την Proglide Styler(νομίζω και την Power) και βγαίνει 9,78€, μείον 6€ το κουπόνι πάει στα 3,78€. Αν πρόσεξα καλά ισχύει απο 10/12-20/12. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δεν πρεπει να ειναι μονο ο Μασουτης με το -50%, εχω 2 μερες που βλεπω διαφημιση... 'απευθειας' απο την P&G στα καναλια για -50% σε πολλα (ή 'ολα'?) προϊοντα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις