Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μολις μιλησα με εξυπηρετηση πελατων της alphabank και εμαθα οτι αυτη ειναι υπηρεσια της alphabank και δεν μπορεις να την χρησιμοποιησεις αν δεν εισαι πελατης της τραπεζας. Αν εχεις καρτα της alphabank τοτε μπορεις να περασεις και δευτερες καρτες αλλων τραπεζων αμα θελεις αφου πρωτα περασεις την alpha καρτα. Μεταφέρω ακριβως οτι μου είπαν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μολις μιλησα με εξυπηρετηση πελατων της alphabank και εμαθα οτι αυτη ειναι υπηρεσια της alphabank και δεν μπορεις να την χρησιμοποιησεις αν δεν εισαι πελατης της τραπεζας. Αν εχεις καρτα της alphabank τοτε μπορεις να περασεις και δευτερες καρτες αλλων τραπεζων αμα θελεις. Μεταφέρω ακριβως οτι μου είπαν.

Αφότου περάσεις την κάρτα της Alpha; Εγώ δοκίμασα πρώτα να περάσω την Revolut, έφαγα άκυρο, και μετά πέρασα την κάρτα της Alpha και την δέχτηκε.

• Moderators

Μολις μιλησα με εξυπηρετηση πελατων της alphabank και εμαθα οτι αυτη ειναι υπηρεσια της alphabank και δεν μπορεις να την χρησιμοποιησεις αν δεν εισαι πελατης της τραπεζας. Αν εχεις καρτα της alphabank τοτε μπορεις να περασεις και δευτερες καρτες αλλων τραπεζων αμα θελεις αφου πρωτα περασεις την alpha καρτα. Μεταφέρω ακριβως οτι μου είπαν.

Παρτους ξανα να τους πεις οτι πρεπει να διαβασουν τιποτα γιατι δεν ειναι οπως σου τα ειπε.

• Like 5

Όταν πληρώνεις με μπανάνες θα έχεις μαϊμούδες. Τα παιδάκια με 500€ και 10 μέρες υποτυπώδη εκπαίδευση τα ρίχνουν στα τηλεφωνικά κέντρα και όποιον πάρει ο χάρος.

Κατά τα αλλά οι όροι έχουν ήδη παρατεθεί παραπάνω. Επίσης αναφέρθηκαν κάρτες άλλων τραπεζών που πέρασαν και ήρθε κανονικά κ το κουπόνι. Όποτε λένε μπαρούφες.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από Κοτσόβολο εγώ παρήγγειλα μαχαίρια Izzy. Eπίσης τώρα που το πήρε το μάτι μου...

MediaMarkt

WHIRLPOOL Ταψί Φούρνου 55λίτρα 45.5 x 7.5 x 37.2 5.99

Το πήρα πέρυσι και είναι φοβερό. Βαθύ, δε κολλάει...

Όλα τα άλλα καταστήματα το έχουν από 9.00 και πάνω, όπως και τα Siemens.

edit: Εξαντλήθηκε. Σημείωση (σε περίπτωση που κάποιος θέλει να το παραγγείλει μελλοντικά): Το πλάτος 45.5 είναι το συνολικό μαζί με τα χερούλια. Το εσωτερικό πλάτος είναι 39.5. 

Επεξ/σία από helena_n

Από Κοτσόβολο εγώ παρήγγειλα μαχαίρια Izzy. Eπίσης τώρα που το πήρε το μάτι μου...

MediaMarkt

WHIRLPOOL Ταψί Φούρνου 55λίτρα 45.5 x 7.5 x 37.2 5.99

Το πήρα πέρυσι και είναι φοβερό. Βαθύ, δε κολλάει...

Όλα τα άλλα καταστήματα το έχουν από 9.00 και πάνω, όπως και τα Siemens.

Βάλε ένα λινκ αν μπορείς.

παντως το φυλλάδιο του κωτσόβολου το νεο που μολις μου ηρθε email φωτια και λαβρα! Καντε αντιπαραθεσεις με σκρουτζ ειναι στις περισσοτερες φορες πιo ακριβος κατα πολύ. Τα κινητα φυλλαδιου +20 εως 30 ευρω πανω σε σχεση με σκρουτζ. Για λευκες συσκευες δεν το συζηταμε καν. Ηταν παντα πανακριβος.

• Like 1

• Moderators

Οχι. Γιατι ομως δεν διαβαζετε για 2 λεπτα τους ορους της ενεργειας και εχουμε 2 σελιδες ποστς (μαζι με οσα εχω σβησει εδω και 2 μερες)  με αποριες και απαντησεις που δεν θα επρεπε να ειχαμε. Δεν ειναι καλο να απλωνει το τοπικ γιατι χανονται οι προσφορες που υπαρχουν.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Lidl Δευτέρα ως Σάββατο

Κι ότι πήγε να αδειάσει η κατάψυξη μου... βγάλανε μπουγάτσες με 0.27 το τεμάχιο. :-D

edit: Κάθε φορά που ποστάρουμε μπουγάτσες Καρδίς και Χρυσή Ζύμη, γίνεται ανάλυση περί ποιότητας, Κίνας, βιοχημικών αποβλήτων κι αν έχουν 40% νερό, 50% σκόνη ή 90% γάλα.

Όποιος θέλει καλώς, όποιος δε θέλει...

Επεξ/σία από helena_n
  • Like 11

Παιδιά ενδιαφέρομαι να το αγοράσω για κουζίνα pitsos (Pitsos PHCB555K55), πιστεύεται ότι κάνει;

Εσείς σε τι κουζίνα το έχετε χρησιμοποιήσει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...