Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε χρησιμοποιω τετοιες περιεργες προσφορες - exploits . Δεστο και σαν τοπικο μαγαζι που μπαινει μεσα απο τις μλκιες αυτων των εξυπνακηδων διαφημιστων  .....

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

a) Μην φωνάζεις.

β) Αν στην πιτσαρία που αναφέρεις η προσφορά ήταν σε διαφήμιση (broadcast) για το ευρύ κοινό και δεν ακολουθούσε τους ορούς , ΝΑΙ τότε έχεις δίκαιο. Εδω όμως δεν έχουμε να κάνουμε με γενική διαφήμιση αλλα με προσωποποιημενη καμπάνια της εταιρείας σε συγκεκριμένους πελάτες της!  

Αν νομίζεις οτι αυτά τα δυο παραδείγματα είναι τα ίδια δεν μπορώ να σε πείσω εγώ για το αντίθετο. Καλή τύχη!

Συγνώμη αν σε έθιξα, η φωνή δεν πάει προς το πρόσωπό σου αλλά προς την ιστορία με την κλοπή που αναφέρεις.

Δεν είπα ποτέ ότι τα παραδείγματα είναι ίδια, αλλά έχον περισσότερο σχέση με τους μπουκαδόρους που λες στο δικό σου παράδειγμα. Στο ένα έχεις προβεί σε παράνομη ενέργεια και έχεις νομικές κυρώσεις.

Ας κινηθεί εναντίον μου για παράνομη χρήση κουπονιού.

Τέλος, δεν θα ασχοληθώ με το πως χειρίζεται του πελάτες της η συγκεκριμένη εταιρία και σε με ποια λογική μοιράζει κουπόνια.

Πλέον δεν είμαι πελάτης τους

Δημοσ.

ρε φιλε ελεος βαρεθηκαμε να διαβαζουμε..

οκ σε χρεωσε 10 ευρω αλλα εφαγες 10 ευρω.

οκ καλυτερα τζαμπα.

αν εχεις τοσο θεμα για τα 10 ευρω να σου στειλουμε ολοι οσοι παρακολουθουμε το θεμα απο 0.10€ στο paypal να σωθεις.

μην τρελαίνεσαι..

• Like 5
Δημοσ.

Δεν συνηθίζω να γράφω παράπονα για "offtopic" σε αυτό το θέμα, μιας και όταν υπάρχει κάποια καλή προσφορά σε προϊόν ή υπηρεσία εκτός τεχνολογίας είναι επόμενο να συζητείται από περισσότερους ενδιαφερόμενους με αποτέλεσμα να "ξεφεύγει" σε έκταση αλλά εδώ κάποιοι θα αρχίσουν να αναλύουν τον κώδικα της ιστοσελίδας.

Σας δόθηκε ένα κουπόνι το οποίο καλώς ή κακώς περνούσε. To αν τελικά σας χρέωσε το πραγματικό ποσό χωρίς το κουπόνι μάλλον δεν αφορά σχεδόν κανέναν από εδώ μέσα. Υπάρχουν άλλοι τόσοι (συμπ. και εμού) που χρεώθηκαν όσο έπρεπε να χρεωθούν. Καλά ξεμπερδέματα και την επόμενη φορά ας είστε περισσότερο προσεκτικοί σε τι ποσό στο PP πατάτε confirm.

Η σελίδα είναι αυτή που είναι και δεν σας υποχρεώνει κανείς να παραγγείλετε φαγητό από εκεί. Υπάρχουν κι άλλες ανταγωνιστικές σελίδες που κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. Και στην τελική, υπάρχει και το τηλεφωνάκι!

• Like 20
Δημοσ.

ρε φιλε ελεος βαρεθηκαμε να διαβαζουμε..

οκ σε χρεωσε 10 ευρω αλλα εφαγες 10 ευρω.

οκ καλυτερα τζαμπα.

αν εχεις τοσο θεμα για τα 10 ευρω να σου στειλουμε ολοι οσοι παρακολουθουμε το θεμα απο 0.10€ στο paypal να σωθεις.

μην τρελαίνεσαι..

Ευχαριστώ ρε φιλαράκι, να είσαι καλά δεν το είχα σκεφτεί έτσι!

Κάνε το ίδιο και για τους υπόλοιπους όμως, μπας και ξελασπώσει το efood.

Τα δικά μου 10€ θα σου τα χαρίσω για τον κόπο σου και τις ωραίες σου ιδέες, γιατί αν είχες διαβάσει τι γράφω, το δικό μου θέμα δεν είναι τα 10€ αλλά η κοροϊδία.

. Καλά ξεμπερδέματα και την επόμενη φορά ας είστε περισσότερο προσεκτικοί σε τι ποσό στο PP πατάτε confirm.

Δεν εμφανίζεται το ποσό στο παράθυρο του paypal.

(σε άλλα site εμφανίζεται, στο συγκεκριμένο όχι)

Εδώ είναι screenshot από δοκιμαστική απόπειρα παραγγελίας που έκανα τώρα, δεν την ολοκλήρωσα αλλά δεν νομίζω ότι έχει και 2ο βήμα.  Το συγκεκριμένο εμφανίζεται μόλις πατήσεις "αποστολή παραγγελίας" στο efood αν πατήσω continue νομίζω θα χρεώσει την κάρτα και θα επιστρέψει στο site

post-67232-0-22193300-1496311435_thumb.jpg

Δημοσ.

το συγκεκριμενο παντως ειναι αλλη μια περιτρανη αποδειξη οτι αλλο κινητα κι αλλο υπολογιστες!

δεν γινονται ολες οι δουλειες με τα κινητα παιδια και ειδικα τετοιες δουλειες με οικονομικα κλπ,

εγω 2 smartphones εχω, αλλα μολις ειδα την ειδηση ανοιξα laptop!

ξεκολλατε μερικοι απ τα κινητα σας, δεν ειναι "τα κανει ολα και συμφερει"

• Like 6
Δημοσ.

Καλό μήνα,καλό καλοκαίρι σε όλες/όλους :)

ΑΒ      2/6 - 3/6

-Ελληνικό αρνάκι γάλακτος   5,99€/κιλό

-25% σε όλες τις μουστάρδες,τις κέτσαπ και τις μαγιονέζες(με την κάρτα ΑΒplus)

-20% σε όλες τις μπύρες(με την κάρτα ΑΒplus)

-40% σε όλα τα εντομοαπωθητικά, εντομοκτόνα, κατσαριδοκτόνα(με την κάρτα ΑΒplus)

Market In      2/6 - 3/6  

-Καθαρισμένη συναγρίδα  Ατλαντικός   4,99€/κιλό

-Φέτα Τρικάλων Βοσκοπούλα  δοχείο   5,38€/κιλό

-Ψωμί για τοστ Καραμολέγκος   680γρ    1,10€

• Like 21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΑΒ      2/6 - 3/6

-20% σε όλες τις μπύρες(με την κάρτα ΑΒplus)

Πήρα για να δοκιμάσω. Βρήκα 6άδα (4+2 δώρο) σε κουτάκια των 500ml ZYTHOS VAP lager beer από τη Ρόδο  στα 4,60€ και με την έκπτωση -20% με κάρτα ΑΒ κατέβηκε στα 3,68€. Δηλαδή 0,613€ το κουτάκι των 500ml για ελληνική μπύρα. Καθόλου ασχημα.

beer_178554.jpg

Επεξ/σία από matrixxx
spoiler
  • Like 5
Δημοσ.

ΑΒ      2/6 - 3/6

-40% σε όλα τα εντομοαπωθητικά, εντομοκτόνα, κατσαριδοκτόνα(με την κάρτα ΑΒplus)

Τσέκαρε κανείς αν οι τιμές είναι normal ή τις αυξήσανε για να τις ρίξουν με την έκπτωση?

Θέλω και συσκευή (είτε υγρό είτε ταμπλέτες) .. Μπας και θυμάστε τι τιμές παίζουν στον ΑΒ και αν αξίζει τον κόπο (γιατί δεν έχω αρκετά κοντά στο σπίτι και δε θέλω να πάω τσάμπα ...)

Δημοσ.

Τσέκαρε κανείς αν οι τιμές είναι normal ή τις αυξήσανε για να τις ρίξουν με την έκπτωση?

Θέλω και συσκευή (είτε υγρό είτε ταμπλέτες) .. Μπας και θυμάστε τι τιμές παίζουν στον ΑΒ και αν αξίζει τον κόπο (γιατί δεν έχω αρκετά κοντά στο σπίτι και δε θέλω να πάω τσάμπα ...)

Baygon genius υγρό ανταλλακτικό μόνο 1+1 (2 τεμάχια) αρχική 5,81 τελική 3,485 €

Αροξολ συσκευή + υγρό αρχική αρχική 6,02 τελική 3,61 €

Αροξολ υγρό ανταλλακτικό μόνο 1+1 (2 τεμάχια) αρχική 6,33 τελική 3,8 €

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...