Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και σε μένα στο τελικό στάδιο βγάζει σφάλμα επικοινωνίας, ενώ δέχεται κανονικά το κουπόνι..

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρά λειτουργεί ο κωδικός .ου efood -πριν ακαν 10-λεπτο ελαβα την παραγγελια ... εντλος τζάμπα.

Δημοσ.

Έστειλα μαιλ και με πήραν τηλέφωνο να μου πουν οτι εμφάνησε πρόβλημα στο σύστημα.Προσπάθησα να παραγείλω πριν τις 12 αλλά δεν πρόλαβα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μασούτης       1/6 - 3/6

-15% σε όλα τα ελληνικά χοιρινά σουβλάκια και όλα τα χωριάτικα λουκάνικα κρεοπωλείου(εξαιρούνται τα χωριάτικα λουκάνικα Πασσιάς)

-35% σε όλα τα προϊόντα  Pizza Greca

-30% σε όλα τα chips  Τσακίρης

-40% σε όλα τα αναψυκτικά Ήβη, 7UP, Pepsi  1500ml

-50% στις μπύρες  Μύθος και Φιξ  φιάλη κιβώτιο 12χ330ml

-Ρούμι Bacardi  700ml    15,99€

-50% σε όλα τα προϊόντα Elvive

-50% στα αντηλιακά Garnier Ambre Solaire(α ρε γατάκια,αργήσατε...στο insomnia έχουμε ήδη μεριμνήσει :-D )

-50% στα μαλακτικά Soupline Ultra 1500 και 2000ml

-50% στα καθαριστικά Ajax  spray αντλίες, max power, πολυκαθαριστικά gel και πανάκια

-Όλες οι σερβιέτες και οι μονές συσκευασίες σερβιετάκια  Always   1+1 δώρο(ισχύει για όμοιες συσκευασίες)

-40% στα προϊόντα στοματικής υγιεινής Oral B (εξαιρούνται τα ανταλλακτικά ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας)

-Απορρυπαντικό  Neomat  σκόνη 45μεζ ή υγρό gel 42μεζ    4,90€

-Φραπεδιέρα Grandies  2 ταχυτήτων   13,90€

ΕΛΟΜΑΣ      1/6 - 3/6

-50% σε παιδικά δημητριακά και μπάρες  Kellogg's

-Pepsi  1500ml+250ml δώρο   0,79€

-Pepsi  500ml   0,59€

-Dixan  σκόνη 50μεζ ή υγρό gel 45 ή 48μεζ    6,69€

-50% στις κάψουλες Dixan  14-16 τεμάχια

-50% σε όλα τα προϊόντα καθαρισμού δαπέδου  Vileda

My Market      1/6 - 3/6  

-Φρέσκο ελληνικό κοτόπουλο χύμα    2,10€/κιλό

-35% σε όλα τα προϊόντα Coca Cola stevia

-Αriel  απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων σκόνη 45μεζ, υγρό 44μεζ ή κάψουλες 39/42 τεμάχια    7€

-40% στις πάνες  Pampers active baby dry και pants οικονομικές συσκευασίες 

Κρητικός      1/6 - 3/6 

-Χοιρινή μπριζόλα με κόκκαλο    3,49€/κιλό

-Κατσικίσιο τυρί Ροδόπη    4,95€/κιλό

-Pizza Greca γίγας(32άρα, 800γρ)  1+1 δώρο

-40% στην μπύρα Φιξ  κουτί  4χ500ml

Επεξ/σία από efkola
  • Like 9
Δημοσ.

Αυτό με το paypal έγινε και σε εμένα, τους κάλεσα και είπαν ότι θα στείλουν σήμερα ενημέρωση σχετικά με το κουπόνι.

Από ότι φαίνεται ήταν λάθος του συστήματος το όλο θέμα οπότε πολύ πιθανόν όσοι χρεώθηκαν να μην τους επιστραφούν τα χρήματα.

Υπάρχει βέβαια πάντα και η λύση του dispute στο PayPal αν και δεν μου αρέσει καθόλου σαν επιλογή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου απάντησε το efood :

Γεια σου!

Λάβαμε το αίτημά σου για την επιστροφή του ποσού αξίας 10 ευρώ λόγω χρήσης του κουπονιού efoodchallenge.

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως με βάση τους όρους χρήσης μας, για να είναι έγκυρο το κουπόνι θα πρέπει να το έχεις λάβει είτε σε έντυπη μορφή, από κάποιον εκπρόσωπό μας, είτε σε ηλεκτρονική μορφή στο προσωπικό σου e-mail.

Γι'αυτόν το λόγο θα χρειαστούμε να μας προωθήσεις το e-mail με τον προσωπικό κωδικό που έλαβες από εμάς, ή να μας στείλεις φωτογραφία του έντυπου κωδικού ώστε να προβούμε στην επιστροφή του ποσού.
...

δεν εβγαλα ακρη απο το τηλεφωνο ... ανοιξα dispute στο paypal

Επεξ/σία από sotiriadisc
Δημοσ.

Εγώ έκανα παραγγελία που δεν ξεπέρασε το κουπόνι των 10 ευρώ(9,7 ευρώ συγκεκριμένα) και σαν τρόπο πληρωμής πιστωτική κάρτα… ώστε στο τέλος να είναι οοοοολα καλά!

Αν στην απίθανη περίπτωση που δεν γίνεται κάτι άλλο και χρεωθείτε μην αγχώνεστε.. έτσι και αλλιώς θα τρώγατε με τα δικά σας χρήματα…

Δημοσ.

Εγώ έκανα παραγγελία που δεν ξεπέρασε το κουπόνι των 10 ευρώ(9,7 ευρώ συγκεκριμένα) και σαν τρόπο πληρωμής πιστωτική κάρτα… ώστε στο τέλος να είναι οοοοολα καλά!

Αν στην απίθανη περίπτωση που δεν γίνεται κάτι άλλο και χρεωθείτε μην αγχώνεστε.. έτσι και αλλιώς θα τρώγατε με τα δικά σας χρήματα…

Αφου δεν εβαλες πιστωτικη καρτα πως θα σε χρεωσουν;
Δημοσ.

Αυτό με το paypal έγινε και σε εμένα, τους κάλεσα και είπαν ότι θα στείλουν σήμερα ενημέρωση σχετικά με το κουπόνι.

Από ότι φαίνεται ήταν λάθος του συστήματος το όλο θέμα οπότε πολύ πιθανόν όσοι χρεώθηκαν να μην τους επιστραφούν τα χρήματα.

Υπάρχει βέβαια πάντα και η λύση του dispute στο PayPal αν και δεν μου αρέσει καθόλου σαν επιλογή.

Εγώ προχώρησα σε dispute , ανέφερα ότι έχω και screenshot της παραγγελίας 

Δημοσ.

εγω τους κάλεσα χθες με το που εγινε η παραγγελία και με ενημέρωσαν οτι σε 24 ωρες θα εχουν πιστωθει

Edit απαντησαν οτι δεν το δεχονται με χαζη δικαιολογια. dispute sto paypal.

Δημοσ.

Πάντως αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι όσοι πλήρωσαν με paypal και "δούλεψε" το bug του site του efood που δεν παίζουν ταυτόχρονα paypal+κουπόνι (ακόμα μια τεχνική αστοχία από μέρους τους) δεν έχουν δικαίωμα στην έκπτωση γιατί δεν είναι προσωπικό το κουπόνι, αλλά όσοι πλήρωσαν με κάρτα -και δεν μπορούν να τους κάνουν τίποτα- έχουν δικαίωμα στην έκπτωση.

Τραγική διαχείριση -προφανέστατα- δικού τους τεχνικού λάθους, άσχετα με το τι ζημιά μπορεί να τους δημιούργησε όλο αυτό είναι μεγάλη εταιρεία και πρέπει να συμπεριφέρεται ως τέτοια.

Προσωπικά δεν έχω σκοπό να ξαναχρησιμοποιήσω την υπηρεσία τους στην οποία μετράω πάνω από 120 παραγγελίες τα τελευταία 3 χρόνια, υπάρχουν αρκετές επιλογές εκεί έξω, και φυσικά δεν έχει να κάνει με τα 6 κάτι ευρώ που μου "πήραν" αλλά με την χαζή, κατά την γνώμη μου, αντιμετώπιση αυτής της "κρίσης".

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...