Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι μπύρες των προσφορων όλες όσες είδα έχουν καλή ημερομηνία! Πήρα 3 κιβώτια άλφα και λήγουν 2/18. Αύριο θα χτυπήσω αλλα 2 να υπάρχουν στην αποθήκη!

• Like 1
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά με mozilla στην αρχή δεν το πήρε... Δοκίμασα με chrome και λειτούργησε κανονικά!

αυτοί δεν είναι που συνέχεια ακυρώνουν παραγγελίες τέτοιου τύπου;

εμένα δεν άφηνε να πληρώσω δεν ξέρω αν τη δεχτούν την πραγγελία ήταν και μικρής αξίας.

Ευχαριστώ πάντως :shock:

Δημοσ.

Οι μπύρες των προσφορων όλες όσες είδα έχουν καλή ημερομηνία! Πήρα 3 κιβώτια άλφα και λήγουν 2/18. Αύριο θα χτυπήσω αλλα 2 να υπάρχουν στην αποθήκη!

Και σε δική μου αγορά Αλφα η ληξη ηταν 1/18 και 3/18

Δημοσ.

γνωριζει κανεις αν στα ΑΒ η εκπτωση στα κατεψυγμενα ισχυει συνδυαστικα με τις προσφορες του φυλλαδιου?

Ισχυει η μεγαλυτερη εκπτωση.

Δημοσ.

Πήγα σε δύο ΑΒ σήμερα για τις μπύρες ΑΛΦΑ, δεν είχε μείνει "ούτε λέπι" όπως ανέφερε και ο υπάλληλος....

Κρίμα!

edit: Ξέρει κανείς που μπορεί να βρούμε;;; :P

Δημοσ.

Εγώ που ξαναπήγα να πάρω αλλά 2 κιβώτια είχανε μείνει τα μισά από όσα είχα δει το πρωί. Χαμός γίνεται. Είναι πραγματικά εξαιρετική προσφορά.

Δημοσ.

Μέχρι πότε είναι;

Το άνοιξες το link? Μόνο για λίγο λέει. Βασικά στις 9 το πρωί ήδη είχαν φύγει οι μισές κούτες (κάθε κούτα έχει 3 συσκευασίες των 78 τεμ.). 15 cent /πάνα... Είναι ευκαιρία.

Δημοσ.

Τις πήρα και εγω τις "Αλφα" με ημερομηνία λήξης 03/2018, καλή προσφορά.

9,99€ για 4 εξάδες με τιμή ανα κουτί 330ml = 0,416

Πέρυσι τέλη απρίλιου, μεγάλη εβδομάδα νομίζω ήταν, είχα στοκάρει με τούμπανο προσφορά mymarket για μπύρα ΕΖΑ με 0,35€ το κουτί 330ml.

Βέβαια αν δεν κάνω λάθος το καλοκαίρι του 2016 ή απο 01/01/2017 αυξήθηκε ο φόρος στην μπύρα οπότε η προσφορά του Βασιλόπουλου/Αθηναική Ζυθοποιία είναι πολύ καλή.

Η αγαπημένη Βεργίνα είχε 4,70€ η εξάδα στον Βασιλόπουλο απότι είδα σήμερα, τσιμπημένη τιμή για το πορτοφόλι μου αν και δεν καταναλώνω πολλές μπύρες.

Αν κάποιος βρει σε προσφορά Βεργίνα ή ΕΖΑ/Pills Hellas ας το αναφέρει εδω να στηρίξουμε και Ελληνικες ζυθοποιίες.

• Like 1
Δημοσ.

Πληροφοριακά, σε κατάστημα χονδρικής ποτών της περιοχής Άργους - Ναυπλίου, αγοράζω την Hellas Pills 24x500ml κουτί στα 15 ευρώ ή 1.25 το λίτρο. Δεν είναι κάποια εποχιακή προσφορά. Λογικά και σε άλλα καταστήματα ανά την Ελλάδα θα παίζουν τέτοιες τιμές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...