makhs5 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Βαζεις "WELOVE6". Το κουπόνι σας δεν είναι έγκυρο. Αυτό γραφει όταν παω να ολοκληρωσω την παραγγελια. Το κουπόνι σας δεν είναι έγκυρο. Αυτό γραφει όταν παω να ολοκληρωσω την παραγγελια. Το κουπονι σας δεν είναι εγκυρο. Αυτό βγαζει όταν παω να κανω ολοκληρωση παραγγελιας. Όλα οκ τελικα, ευχαριστω τον TS, απλα ηταν πρόβλημα της στιγμης που επικοινωνησα και το φτιαξανε αμεσα.
hpdra Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Κι εμένα Το κουπόνι σας δεν είναι έγκυρο μου βγάζει...
pantelikas Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Εκτός του άκυρου κουπονιού λείπουν και σχεδόν όλες οι πάνες από τα "ράφια"
makhs5 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Παρτε τηλ παιδια, και εμενα ετσι εβγαζε ακυρο το κουπονι, αλλα τους πηρα τηλ και μετα από ένα λεπτο το φτιαξανε, και μετα περασε κανονικα σε αγορα
vgiozo Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Υποθέτω τώρα που είναι εκτός ωραρίου λειτουργίας δεν υπάρχει κάποιος διαθέσιμος για επικοινωνία για χρήση του κουπονιού ή κάνω λάθος; Πήρα τηλέφωνο και "μιλάει" (που μπορεί να σημαίνει απλώς ότι δεν δέχεται κλήσεις)
helena_n Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Tα δωρεάν μεταφορικά πώς βγαίνουν ρε παιδιά; Εμένα βγάζει 4ευρώ στο Checkout. edit: Στο ξεκάρφωτο μού έβγαλε popup να συμπληρώσω το e-mail μου για να μου στείλουν τον κωδικό για τα δωρεάν μεταφορικά. Σε 2ο λογαριασμό δεν είχα την ίδια επιτυχία.
alexserres2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 αμα συμπληρωσεις τ.κ. και επιλογη παραδοση στο σπιτι βγαζει μηνυμα κερδισατε δωρεαν μεταφορικα
theAthenian Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Το έκανα και με πήραν τηλέφωνο την άλλη μέρα να μου πουν ότι δεν ισχύει αν δε σας έχει έρθει στο μειλ
vgiozo Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Εμένα μου βγαίνουν αυτόματα τα δωρεάν μεταφορικά, το κουπόνι στην αρχή μού έβγαινε ως μη πληρούν τους όρους, μετά μού το έβγαζε μη έγκυρο
anikologr Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Έχει τίποτα σε καλή τιμή; ακόμα και τα babylino βγαίνουν πιο ακριβά από τα υπόλοιπα super markets όταν τα έχουν σε προσφορα.. Edit. Τελικά πήρα 4 συσκευασίες babylino 6 και 300 ταμπλέτες calgon μείον 6 ευρώ προμο στα 95,78 ευρώ. Βάλε και άλλο 2,5% λόγω πιστωτικής μια χαρά.. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2017 από anikologr
enterhere Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Για αυτους που χρησιμοποιούν προϊόντα καθαρισμου αλάτων πλυντηρίου ρούχων τύπου calgon, το lidl εχει αντίστοιχες πλακέτες σε πολύ πιο λογική τιμή. Μέχρι και σήμερα Σάββατο τα έχει προσφορά στα 2,69 (από 4,69). Τα χρησιμοπούμε χρόνια και στο δικό μου πλυντήριο και στον γονιών μου και ειναι αποτελεσμάτικά και πολύ πιο οικονομικά. Με την παρούσα προσφορά παει στα 5 λεπτα ανα ταμπλέτα. http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=67794 Επειδή τα αγοράζω χρόνια, ειναι η πρώτη φορά που τα βλέπω σε προσφορα. Εεπιδή είχαν καλή τιμή για τον ανταγωνισμό δεν υπήρχε λόγος να βάλει προσφορα, αλλά μαλλον τώρα το χρησημοποιεί σαν κράχτη. Μπορείς να το ξαναδώσεις γιατί το link δεν δουλεύει; Έχει λήξει η προσφορά, αλλά τουλάχιστον να δω πιο είναι το προϊόν.
de_thymamai Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Καλημέρα. Να πω πως το κουπόνι από το welovesupermarket μου το δέχεται κανονικά καθώς και τα δωρεάν μεταφορικά. *** Σήμερα έκανα εγγραφή.
dhmak Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μπορείς να το ξαναδώσεις γιατί το link δεν δουλεύει; Έχει λήξει η προσφορά, αλλά τουλάχιστον να δω πιο είναι το προϊόν. https://www.lidlcommunity.co.uk/t5/Product-Reviews/W5-Limescale-Tablets/cns-p/4171 1
helena_n Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 αμα συμπληρωσεις τ.κ. και επιλογη παραδοση στο σπιτι βγαζει μηνυμα κερδισατε δωρεαν μεταφορικα Πολλές φορές κολλάμε στα εύκολα! Thanks! Όσοι λαμβάνετε errors όταν καταχωρείτε τον κωδικό WELOVE6 στο chechout... δοκιμάστε τον άλλο τρόπο. Στο κάτω μέρος της σελίδας πατήστε εκεί που λέει "Εξαργύρωση επιταγής". Θα μπουν τα 6 ευρώ στο "πορτοφόλι"... και μετά στο chechout μπορείτε να τα τραβήξετε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις