drade Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Πάρτην άφοβα, πρόσεξε όμως την απόδειξη, αν τη χάσεις δεν υπάρχει εγγύηση. Δεν χαλάει εύκολα την έχουμε περίπου πέντε χρόνια. Κόβω πάντα κιμά μόνος μου αλλά δεν βάζω άλλα κρέατα εκτός από μοσχάρι. Ο λογος που την πήραμε ήταν για να έχουμε άπαχο κιμά από το κρέας που θέλουμε. Έχω σκοπό να βάζω διάφορα κρέατα είναι πρόβλημα; Είναι δύκολη στο καθάρισμα;
FKLDS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Στο eshop της Nike, με κωδικό EXTRA20 έχετε επιπλέον 20% έκπτωση στα είδη με μειωμένες τιμές (20% off Clearance items). Edit: Αν δεν θέλετε να γραφτείτε στο Nike+ για δωρεάν μεταφορικά και η παραγγελία σας είναι λιγότερο από 50 ευρώ, δοκιμάστε με τον κωδικό FCBFAN μήπως και γλυτώσετε τα μεταφορικά (FCBFAN - free shipping). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα 2 κουπόνια ταυτόχρονα. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2017 από FKLDS 3
pasxen Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 139€ στα yava για μέλη 1 χρόνος gym και ένα ποδήλατο 21' δώρο, το πήρε κάποιος για καμιά γνώμη.
lefta_yparxoun Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Έχω σκοπό να βάζω διάφορα κρέατα είναι πρόβλημα; Είναι δύσκολη στο καθάρισμα;Από θέμα υγιεινής δεν κάνει να κόβεις το ένα ζώο μετά το άλλο εκτός αν κάνεις ας πούμε κεφτεδάκια και τα κάνεις με ανακατεμένο κιμά. Δεν κάνει δηλαδή να κόψεις πρώτα χοιρινό, μετά αρνί και μετά πχ μοσχάρι και να αποθηκεύσεις το καθένα χωριστά γιατί μεταφέρει προβλήματα του ενός στο άλλο. Για το πλύσιμο το αρνί και το πρόβατο είναι πολύ δύσκολα στο καθάρισμα. Χοιρινό και μοσχάρι είναι εύκολα. Όμως θέλει σχολαστικό πλύσιμο μην μείνουν πουθενά υπολείμματα γιατί γεμίζουν βακτήρια και κινδυνεύεις από λοιμώξεις. 1
krokos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Στο eshop της Nike, με κωδικό EXTRA20 έχετε επιπλέον 20% έκπτωση στα είδη με μειωμένες τιμές (20% off Clearance items). Ειναι και για Ελλαδα? Βλεπω μονο για UK..
FKLDS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Ειναι και για Ελλαδα? Βλεπω μονο για UK.. Άλλαξε την τοποθεσία. Είναι και για Ελλάδα.
stenlibi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Ευχαριστώ για την ενημέρωση φίλε FKLDS. Στέλνει Ελλάδα και το κουπόνι δουλεύει κανονικά.
krokos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Άλλαξε την τοποθεσία. Είναι και για Ελλάδα OK Τελικά κοιτουσα κατι παπουτσια που ειχαν εκπτωση μονο στο UK store...
Questioner Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Έκανα κι εγώ πρόσφατα μια αυθόρμητη value4money αγορά. Πραγματικά άξιο για τα λεφτά του, ειδικά το βράδυ στο κρεβάτι. Βitmore Smart Tablet Stand με 0.89ευρώ Όσοι μένετε Αθήνα, μπορείτε να το παραλάβετε δωρεάν από κατάστημα ACS Παρέλαβα σήμερα. Είναι μάλλον από τα πιο "χρηστικά άχρηστα" φθηνοπράγματα που αγοράζω κατά καιρούς. Ευχαριστώ! 1
helena_n Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 AB 31/3 - 1/4 Χύμα φέτα -20% Φρέσκα ψάρια & θαλασσινά -20% Τσιπούρες υδατοκαλλιέργειας 6.25/kg Φράουλες ελληνικές συσκευασμένες 2.19/kg Επίσης σήμερα παρατήρησα ότι η 3Ε δίνει 25 πόντους για αγορές 5ευρώ σε χυμούς Αmita (μέχρι 1/4). Ισχύει αθροιστικά σε 1 ή περισσότερες συναλλαγές. 2
isay Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Για αυτους που χρησιμοποιούν προϊόντα καθαρισμου αλάτων πλυντηρίου ρούχων τύπου calgon, το lidl εχει αντίστοιχες πλακέτες σε πολύ πιο λογική τιμή. Μέχρι και σήμερα Σάββατο τα έχει προσφορά στα 2,69 (από 4,69). Τα χρησιμοπούμε χρόνια και στο δικό μου πλυντήριο και στον γονιών μου και ειναι αποτελεσμάτικά και πολύ πιο οικονομικά. Με την παρούσα προσφορά παει στα 5 λεπτα ανα ταμπλέτα. http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=67794 Επειδή τα αγοράζω χρόνια, ειναι η πρώτη φορά που τα βλέπω σε προσφορα. Εεπιδή είχαν καλή τιμή για τον ανταγωνισμό δεν υπήρχε λόγος να βάλει προσφορα, αλλά μαλλον τώρα το χρησημοποιεί σαν κράχτη. 3
kraspyr Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μεχρι αυριο κουπονι 6€ και δωρεαν μεταφορικα στο WeLoveSupermarket.gr 7
elementary Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μεχρι αυριο κουπονι 6€ και δωρεαν μεταφορικα στο WeLoveSupermarket.gr Τα δωρεαν μεταφορικα τα βλεπω το κουπονι ομως πως ακριβως ισχυει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις