Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ενημερώσω οτί στην προσφορά για τα μπισκότα στον ΑΒ (-25%) συμμετέχουν και τα caprice (αρχική 3.20€ το μεγάλο κουτί), επίσης έχει όλα τα ορεο μπισκότα 2+1 δώρο και μου πέρασε και την έκπτωση -25%, οπότε τα golden που αγόρασα (αρχική 1.15€) τα 3 πακέτα έχουν 2.3€ -25% = 1.73€ άρα το πακέτο 0.58€

• Like 8
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nike online εκπτωσεις για 48 ωρες. Κατι το ιδιαιτερο δεν εχει βεβαια αλλα ριξτε μια ματια.

http://store.nike.com/gr/el_gr/pw/flash-sale/qn3

Δε φαίνεται να παίζει ο σύνδεσμος

βγάζει ότι έχει τελειώσει!

Πρέπει να έχεις κάνει σύνδεση πριν για να λειτουργήσει!!

Δημοσ.

Έχει παραγγείλει κανείς από το site; Από που έρχονται; Ψαχνόμουν για ποδοσφαιρικό παπούτσι οπότε βλέπω αρκετά καλές τιμές σε παλιότερα μοντέλα.

Δημοσ.

Έχει παραγγείλει κανείς από το site; Από που έρχονται; Ψαχνόμουν για ποδοσφαιρικό παπούτσι οπότε βλέπω αρκετά καλές τιμές σε παλιότερα μοντέλα.

Έχω παραγγείλει αρκετές φορές. Είναι το επίσημο site της Nike. Μου έρχονται από κάποια ευρωπαϊκή χώρα (Ολλανδία, Βέλγιο, δε θυμάμαι)

• Like 1
Δημοσ.

Έχω παραγγείλει αρκετές φορές. Είναι το επίσημο site της Nike. Μου έρχονται από κάποια ευρωπαϊκή χώρα (Ολλανδία, Βέλγιο, δε θυμάμαι)

Αυτό και από εμένα.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ! Πριν 3 μέρες άνοιξαν τα ποδοσφαιρικά και τα πέταξα και μου έκατσε κουτί ένα ζευγάρι mercurial victory VI με 23€ και δωρεάν μεταφορικά (και δωρεάν επιστροφές).

Δημοσ.

ερχονται με ups δεν θυμαμαι χωρα..Δωρεαν επιστροφη απλα κολλας την ετικετα και τελος.Δεν εχω κανει πιο γρηγορη επιστροφη προιντος σε αγορα απο internet.

Αμεση επιστροφη χρηματων και σε πιστωτικη και σε paypal.

και επισης customer care και σε ελληνικα

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

"Απο" 5 ευρω γραφει, τρεις  βλεπω με 5 ευρω και οι αλλες 17-20 κλπ.

Κατω απο 20 ευρω 7 πτησεις ειναι μονο.

• Like 2
Δημοσ.

Μασούτης     21/3 - 24/3

-Μπακαλιάρος υγράλατος Νορβηγίας COD(χύμα)   6,69€/κιλό

-Φιλέτο ling Νορβηγίας superior(χύμα)  7,59€/κιλό

-45% σε όλες τις κατεψυγμένες πατάτες McCain(με τη mas card)

-Σκορδαλιά Condito χύμα  3,90€/κιλό(με τη mas card)

-30% στις ρετσίνες Μαλαματίνα και στα ούζα Victor(εξαιρούνται οι μονές φιάλες Μαλαματίνα 250ml και 500ml)(με τη mas card)

-40% στα αναψυκτικά  Έψα  1500ml(με τη mas card)

-Μπύρα Fix Hellas  4x500ml  1+1 δώρο(5,54€)

Μασούτης     23/3 - 24/3 

-Skip σκόνη 52μεζ, υγρό 50μεζ, Πανίσχυρο μικρό 52μεζ ή κάψουλες 40 τεμάχια   7,60€

-35% στα ξυριστικά Gillette(εξαιρούνται τα ανταλλακτικά)

-40% σε όλα τα χαρτιά υγείας Zewa

ΕΛΟΜΑΣ    23/3 - 25/3

-40% στις πάνες Tena pants και lady

-50% σε σερβιέτες και σερβιετάκια  Libresse

-OMO σκόνη 45μεζ   4,10€

-ΕΛΟΜΑΣ economy   ηλιέλαιο  5 λίτρων  5,95€

Market In   24/3

-Γλώσσα φιλέτο Ατλαντικός  595γρ   3,75€

-Φέτα Τρικάλων  Βοσκοπούλα  δοχείο   5,45€/κιλό

-Γάλα μακράς διάρκειας Economy  1 λίτρου    0,68€

ΑΒ     22/3 - 24/3

-Αρνάκι γάλακτος ελληνικό   5,69€/κιλό

-Ελαιόλαδο  ΑΒ  4 λίτρων  16,80€

-20% σε όλες τις κομμένες σαλάτες λαχανικών(με την κάρτα ΑΒplus)

• Like 10
Δημοσ.

στο site της eurobank travel (δεν ήξερα καν οτι υπήρχε) με αγορά online ακτοπλοικων/αεροπορικων εισητηρίων με καρτες eurobank έχει 15% επιστροφή. Σε μια πρώτη ματια που έριξα οι αρχικες τιμές δεν διαφερουν πολυ από τις μηχανες αναζητησης εισητηριων (πχ. +10€) οπότε για αεροπορικά για πιο μακρινους προορισμους  αξιζει αρκετα η επιπλεον επιστροφη. αν καποιος εχει περισσοτερο χρονο ας επιβεβαιωσει αν προκειται για προσφορα. η προσφορα γραφει οτι ισχυει εως 31/3

• Like 1
Δημοσ.

-Αρνάκι γάλακτος ελληνικό   5,69€/κιλό

2η συνεχόμενη μέρα που σπατάλησα τον χρόνο μου. Το 'μικρότερο' ήταν 12κιλά.

Προσπαθούν να τα ξεφορτωθούν, διότι μέχρι το Πάσχα θά'χουν γίνει δεινόσαυροι.

• Like 1
Δημοσ.

Προσπαθούν να τα ξεφορτωθούν, διότι μέχρι το Πάσχα θά'χουν γίνει δεινόσαυροι.

Φυσικά και προσπαθούν να τα ξεφορτωθούν.. διότι έχουμε σαρακοστή και ο περισσότερος κόσμος νηστεύει…

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...